- 9 Nisan 2018
- 114
- 57
- 48
- 32
- Konu Sahibi Derendeniz123
-
Cocuklugumu mahvetmesi yagmurdan kacarken doluya tutulmak suanda bosansam eminimki beni suclayacak bir sey bulur insan gibi arkamda durmaz gelir bu aileyi öldürur benide alir ama ömrümun sonuna kadar kendimi ezik hissederimBabanizin bu evlilikteki rolu ne?
Canimsin oyle bi aile daha taniyorum ama Allahtan esim cizgiyi guzel cekiyor yoksa vay halime.Ben omru hayatimda bu aile kadar karaktersizini ve paraya merakli bir aile daha gormedim kafami duvardan duvara vurmak kendimi öldurmek istiyorum sirf babam yuzunden bu insanlara katlanmayi kendime dunyanin en buyuk kotulugu olarak goruyorum hep gormemisler hem kultursuzler hem cahil yalanci iftiraci ve hatta hirsizlar bosanmak istiyorum ama babam yuzunden bosanamiyorum esimden tiksiniyorim bana dokundukca tecavuz ediliyormusum gibi geliyor ve butun bunlarin tek sebebi karaktersiz cahil ailesi bu hale getirdi buraya yazip duruyorum cunku gurbetteyim ve anlatip dertlesicek kimsem yok
Evet ailesi yuzunden nefret ediyorum dugun gununden beri kultursuz cahillerle ugrasiyorum dugunde altinlarimi calmaya kalktilar ev dizilirkende gorumcem bir suru corap caldi o kadar seviyesizlerNeden bu kadar sinirlendiniz?
Ne oldu?
Neyinizi çaldılar esinizin ailesi? Esinizden ailesi yüzünden mi nefret ediyorsunuz ne yaptı size?
Biraz daha açıklayıcı yazsanız yardımcı oluruz.
Esim onlarin agziyla hareket ediyor esim kelimesini kullanmak bile tiksindiriyor × kisi diyim anlayinUzak durma şansınız yok mu ailesinden Allah yardımcınız olsun
Neden babanız yüzünden bosanamiyorsunuz anlamadım? Onu anlayamadımBen omru hayatimda bu aile kadar karaktersizini ve paraya merakli bir aile daha gormedim kafami duvardan duvara vurmak kendimi öldurmek istiyorum sirf babam yuzunden bu insanlara katlanmayi kendime dunyanin en buyuk kotulugu olarak goruyorum hep gormemisler hem kultursuzler hem cahil yalanci iftiraci ve hatta hirsizlar bosanmak istiyorum ama babam yuzunden bosanamiyorum esimden tiksiniyorim bana dokundukca tecavuz ediliyormusum gibi geliyor ve butun bunlarin tek sebebi karaktersiz cahil ailesi bu hale getirdi buraya yazip duruyorum cunku gurbetteyim ve anlatip dertlesicek kimsem yok
Malesef bende oyle duzgun karaktere sahip bir es yok dusunun kendi dugununu mahvettiler 12 de bitecek dugun 9 da bitti ve 3 sene kendisi kopek gibi pesimden kostu ailesi dahil dugunde ne mal olduklarini cikardilar ona ragmen tepki koyamadiCanimsin oyle bi aile daha taniyorum ama Allahtan esim cizgiyi guzel cekiyor yoksa vay halime.
Peki emin misiniz gorumcenizin çaldığınaEvet ailesi yuzunden nefret ediyorum dugun gununden beri kultursuz cahillerle ugrasiyorum dugunde altinlarimi calmaya kalktilar ev dizilirkende gorumcem bir suru corap caldi o kadar seviyesizler
Cocuklugumu mahvetmesi yagmurdan kacarken doluya tutulmak suanda bosansam eminimki beni suclayacak bir sey bulur insan gibi arkamda durmaz gelir bu aileyi öldürur benide alir ama ömrümun sonuna kadar kendimi ezik hissederim
Cunku illaki beni suclayacak birsey bulur herkesin icinde rezil eder gelir burada esimi ve ailesini dovmeye kalkar vs vsNeden babanız yüzünden bosanamiyorsunuz anlamadım? Onu anlayamadım
Asla anlamaz kesinlikle suclayacak birsey bulur suclamasa bile kan dokulur sonundaFeci bir sey bu ama. :/
Calisiyor musunuz? Cocugunuz var mi?
Bosanma meselesini uygun bir dille anlatamaz misiniz babaniza?
Adim kadar eminim gozumle gordum sinirli degilim tam aksine caresizlikten ölucek gibiyim 2 gundur gizli gizli agliyorum cunku esim cok iyiydi bu kadar karaktersiz olucagini beklemiyordum genel olarak olan olaylardan dolayi nefret ettim asla ailesine tepki koymadi ailesi beni hizmetcileri yapmak istedi ben bunun icinmi evlendim diyemedi ben esimi hergun size temizlige gonderemem diyemedi alttan alta bir iki gun yaparmisin falan diye iyi niyetimj kullandiPeki emin misiniz gorumcenizin çaldığına
Günaha girmemek lazım boyle konularda ev dizilirken kalabalık mıydınız
Bence cok agresifsiniz şuanda.. sakin olun lütfen.
Ne yaptilar baska peki esiniz ne yaptı
Adim kadar eminim gozumle gordum sinirli degilim tam aksine caresizlikten ölucek gibiyim 2 gundur gizli gizli agliyorum cunku esim cok iyiydi bu kadar karaktersiz olucagini beklemiyordum genel olarak olan olaylardan dolayi nefret ettim asla ailesine tepki koymadi ailesi beni hizmetcileri yapmak istedi ben bunun icinmi evlendim diyemedi ben esimi hergun size temizlige gonderemem diyemedi alttan alta bir iki gun yaparmisin falan diye iyi niyetimj kullandi
23 24 yaslarindayiz bosanmayi dusunmek ne kelime deli gibi bosanmak istiyorum ama baba evide benim icin ayri bi kabus tek destekcim annem ama onunda elinden bir sey gelmiyor aslinda ben iki aileyide hayatimdan cikarip yoluma bakarim ama arada ezilen annem olucak elimden bir sey gelmiyor o yuzdenAyyy eski konularina baktim soktayimmm hatırladım ben daha evel senin konularını görmüştüm canım
Üzüldüm inan ki karsinda cok pislik insanlar var bosanmayi düşünüyor musun yaşlar kaç? Sen ve esin
23 24 yaslarindayiz bosanmayi dusunmek ne kelime deli gibi bosanmak istiyorum ama baba evide benim icin ayri bi kabus tek destekcim annem ama onunda elinden bir sey gelmiyor aslinda ben iki aileyide hayatimdan cikarip yoluma bakarim ama arada ezilen annem olucak elimden bir sey gelmiyor o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?