Esim cok karaktersiz

Canimsin oyle bi aile daha taniyorum ama Allahtan esim cizgiyi guzel cekiyor yoksa vay halime.

Neden bu kadar sinirlendiniz?
Ne oldu?
Neyinizi çaldılar esinizin ailesi? Esinizden ailesi yüzünden mi nefret ediyorsunuz ne yaptı size?
Biraz daha açıklayıcı yazsanız yardımcı oluruz.
Evet ailesi yuzunden nefret ediyorum dugun gununden beri kultursuz cahillerle ugrasiyorum dugunde altinlarimi calmaya kalktilar ev dizilirkende gorumcem bir suru corap caldi o kadar seviyesizler

Neden babanız yüzünden bosanamiyorsunuz anlamadım? Onu anlayamadım

Canimsin oyle bi aile daha taniyorum ama Allahtan esim cizgiyi guzel cekiyor yoksa vay halime.
Malesef bende oyle duzgun karaktere sahip bir es yok dusunun kendi dugununu mahvettiler 12 de bitecek dugun 9 da bitti ve 3 sene kendisi kopek gibi pesimden kostu ailesi dahil dugunde ne mal olduklarini cikardilar ona ragmen tepki koyamadi

Evet ailesi yuzunden nefret ediyorum dugun gununden beri kultursuz cahillerle ugrasiyorum dugunde altinlarimi calmaya kalktilar ev dizilirkende gorumcem bir suru corap caldi o kadar seviyesizler
Peki emin misiniz gorumcenizin çaldığına
Günaha girmemek lazım boyle konularda ev dizilirken kalabalık mıydınız
Bence cok agresifsiniz şuanda.. sakin olun lütfen.
Ne yaptilar baska peki esiniz ne yaptı

Cocuklugumu mahvetmesi yagmurdan kacarken doluya tutulmak suanda bosansam eminimki beni suclayacak bir sey bulur insan gibi arkamda durmaz gelir bu aileyi öldürur benide alir ama ömrümun sonuna kadar kendimi ezik hissederim

Feci bir sey bu ama. :/

Calisiyor musunuz? Cocugunuz var mi?

Bosanma meselesini uygun bir dille anlatamaz misiniz babaniza?

Peki emin misiniz gorumcenizin çaldığına
Günaha girmemek lazım boyle konularda ev dizilirken kalabalık mıydınız
Bence cok agresifsiniz şuanda.. sakin olun lütfen.
Ne yaptilar baska peki esiniz ne yaptı
Adim kadar eminim gozumle gordum sinirli degilim tam aksine caresizlikten ölucek gibiyim 2 gundur gizli gizli agliyorum cunku esim cok iyiydi bu kadar karaktersiz olucagini beklemiyordum genel olarak olan olaylardan dolayi nefret ettim asla ailesine tepki koymadi ailesi beni hizmetcileri yapmak istedi ben bunun icinmi evlendim diyemedi ben esimi hergun size temizlige gonderemem diyemedi alttan alta bir iki gun yaparmisin falan diye iyi niyetimj kullandi

Öncelikle sakin olun ve derin bi nefes alın. Bu sinir sadece size zarar verir. Babanız evlenmenizde ve boşanamamanızda etkin rölü ne pek anlayamadım ama şunu biliyorum ki insan istedikten sonra herşeyi başarır. Eğer siz gerçekten böyle bir adamdan boşanmak istiyorsanız kimseni yardımına gerek yok. Hayat sizin, gençlik sizin böyle insanlarla mahvetmeyin derim. İnsan herşeyle savaşır ama cahillikle asla. Kendi kanaatim bu yönde. Lütfen sakinleşin ve etraflıca düşünün sonra ne yapmak istiyorsanız onu yapın.

Ayyy eski konularina baktim soktayimmm hatırladım ben daha evel senin konularını görmüştüm canım
Üzüldüm inan ki karsinda cok pislik insanlar var bosanmayi düşünüyor musun yaşlar kaç? Sen ve esin

Boşanın.
Sırf baba için ömür boyu bu rezalet hayat çekilir mi?

23 24 yaslarindayiz bosanmayi dusunmek ne kelime deli gibi bosanmak istiyorum ama baba evide benim icin ayri bi kabus tek destekcim annem ama onunda elinden bir sey gelmiyor aslinda ben iki aileyide hayatimdan cikarip yoluma bakarim ama arada ezilen annem olucak elimden bir sey gelmiyor o yuzden

Anladim ailende problemli yani baban.. peki calisiyormusun meslegin varmi. Aslinda dedigini yapabilirsin ha eger meslegin varsa hemde cok guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…