- 9 Nisan 2018
- 114
- 57
- 48
- 32
- Konu Sahibi Derendeniz123
-
Babamin rolu cok hayatimin her yonunde cok sevgisizdim ve bizden surekli kacmak istiyordu asiri sinirli calimamiza gelismemize destek olmaz okul okuyacagim donemde annemi aldattigi icin surekli sehirler arasi gidip geldik psikolojimiz alt ust oldu okulu okuyamadim yasadiklarimdan dolayi surekli agir depresyon gecirdigim donemler oluyorÖncelikle sakin olun ve derin bi nefes alın. Bu sinir sadece size zarar verir. Babanız evlenmenizde ve boşanamamanızda etkin rölü ne pek anlayamadım ama şunu biliyorum ki insan istedikten sonra herşeyi başarır. Eğer siz gerçekten böyle bir adamdan boşanmak istiyorsanız kimseni yardımına gerek yok. Hayat sizin, gençlik sizin böyle insanlarla mahvetmeyin derim. İnsan herşeyle savaşır ama cahillikle asla. Kendi kanaatim bu yönde. Lütfen sakinleşin ve etraflıca düşünün sonra ne yapmak istiyorsanız onu yapın.
Öncelikle sakin olun ve derin bi nefes alın. Bu sinir sadece size zarar verir. Babanız evlenmenizde ve boşanamamanızda etkin rölü ne pek anlayamadım ama şunu biliyorum ki insan istedikten sonra herşeyi başarır. Eğer siz gerçekten böyle bir adamdan boşanmak istiyorsanız kimseni yardımına gerek yok. Hayat sizin, gençlik sizin böyle insanlarla mahvetmeyin derim. İnsan herşeyle savaşır ama cahillikle asla. Kendi kanaatim bu yönde. Lütfen sakinleşin ve etraflıca düşünün sonra ne yapmak istiyorsanız onu yapın.
Iste o kadae kolay olmuyor ben kendi basimida degil yine babami dusunuyorjm birini öldurur katil olur korkusu var geride 5 cocugu var benim yuzumden onlarin hayati yansin istemiyorumBiraz her koyun kendi bacağından diye düşünmek lazım. Babanız da koca adam, anlatın sebeplerinizi boşanmak istiyorum deyip boşanın, kalkıp başınıza dert açarsa diye düşünerek ömür mü geçer?
Babanız sizi düşünüyor mu?Iste o kadae kolay olmuyor ben kendi basimida degil yine babami dusunuyorjm birini öldurur katil olur korkusu var geride 5 cocugu var benim yuzumden onlarin hayati yansin istemiyorum
Bazen bizdede var tabiki her zaman ailesini hakli gorur ama onlarin yaninda bisey demez yalnizken demedigini koymaz. Mesajlarini okudumda sen bosan bacim bosver baabni onu bunu gelipte katil olmaz korkmaMalesef bende oyle duzgun karaktere sahip bir es yok dusunun kendi dugununu mahvettiler 12 de bitecek dugun 9 da bitti ve 3 sene kendisi kopek gibi pesimden kostu ailesi dahil dugunde ne mal olduklarini cikardilar ona ragmen tepki koyamadi
Anlıyorum sizi. Bu yaşadıklarınız kolay şeyler değil, rabbim daha beterlerinden korusun inşallah. Var maalesef böyle babalar ne diyeyim Allah ıslah eylesin. Bakın dediğim gibi hayat sizin. Kimin için karartıyorsunuz bu hayatı? Evet boşanmak güzel bir şey değil ve kolay karar verilmez ama kangren olan parmağıda bazen kesip atmak gerekir. Şayet kesip atmazsanız o kangren bütün vücudunuza yayılır. Bu hayatı sadece kendiniz için yaşayın. Devam etmek istiyorsanız edin, boşanmak istiyorsanız boşanın. Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Koskoca kadınsınız. Kendi ayaklarınızın üstünde durmayı elbet düşe kalkada olsa öğrenirsiniz.Babamin rolu cok hayatimin her yonunde cok sevgisizdim ve bizden surekli kacmak istiyordu asiri sinirli calimamiza gelismemize destek olmaz okul okuyacagim donemde annemi aldattigi icin surekli sehirler arasi gidip geldik psikolojimiz alt ust oldu okulu okuyamadim yasadiklarimdan dolayi surekli agir depresyon gecirdigim donemler oluyor
Ben omru hayatimda bu aile kadar karaktersizini ve paraya merakli bir aile daha gormedim kafami duvardan duvara vurmak kendimi öldurmek istiyorum sirf babam yuzunden bu insanlara katlanmayi kendime dunyanin en buyuk kotulugu olarak goruyorum hep gormemisler hem kultursuzler hem cahil yalanci iftiraci ve hatta hirsizlar bosanmak istiyorum ama babam yuzunden bosanamiyorum esimden tiksiniyorim bana dokundukca tecavuz ediliyormusum gibi geliyor ve butun bunlarin tek sebebi karaktersiz cahil ailesi bu hale getirdi buraya yazip duruyorum cunku gurbetteyim ve anlatip dertlesicek kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?