Esim cok karaktersiz

Babamin rolu cok hayatimin her yonunde cok sevgisizdim ve bizden surekli kacmak istiyordu asiri sinirli calimamiza gelismemize destek olmaz okul okuyacagim donemde annemi aldattigi icin surekli sehirler arasi gidip geldik psikolojimiz alt ust oldu okulu okuyamadim yasadiklarimdan dolayi surekli agir depresyon gecirdigim donemler oluyor

Biraz her koyun kendi bacağından diye düşünmek lazım. Babanız da koca adam, anlatın sebeplerinizi boşanmak istiyorum deyip boşanın, kalkıp başınıza dert açarsa diye düşünerek ömür mü geçer?

Iste o kadae kolay olmuyor ben kendi basimida degil yine babami dusunuyorjm birini öldurur katil olur korkusu var geride 5 cocugu var benim yuzumden onlarin hayati yansin istemiyorum

Havlayan kopek isirmaz. Bence baban sizin gozunuzu korkutmus. Daha once herhangi birini oldurdu mu? Kolay mi oyle adam oldurmek?

Malesef bende oyle duzgun karaktere sahip bir es yok dusunun kendi dugununu mahvettiler 12 de bitecek dugun 9 da bitti ve 3 sene kendisi kopek gibi pesimden kostu ailesi dahil dugunde ne mal olduklarini cikardilar ona ragmen tepki koyamadi
Bazen bizdede var tabiki her zaman ailesini hakli gorur ama onlarin yaninda bisey demez yalnizken demedigini koymaz. Mesajlarini okudumda sen bosan bacim bosver baabni onu bunu gelipte katil olmaz korkma

Anlıyorum sizi. Bu yaşadıklarınız kolay şeyler değil, rabbim daha beterlerinden korusun inşallah. Var maalesef böyle babalar ne diyeyim Allah ıslah eylesin. Bakın dediğim gibi hayat sizin. Kimin için karartıyorsunuz bu hayatı? Evet boşanmak güzel bir şey değil ve kolay karar verilmez ama kangren olan parmağıda bazen kesip atmak gerekir. Şayet kesip atmazsanız o kangren bütün vücudunuza yayılır. Bu hayatı sadece kendiniz için yaşayın. Devam etmek istiyorsanız edin, boşanmak istiyorsanız boşanın. Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Koskoca kadınsınız. Kendi ayaklarınızın üstünde durmayı elbet düşe kalkada olsa öğrenirsiniz.

Bence ayrıldıktan sonra ne yaşayacak olursanız olun
şu durumdan daha kötü olamazsınız. Risk alın
Bir seçim yapın

Eski konularınızın sadece başlıklarını okudum. Siz bile bile lades yapmışsınız evlenerek.

Eski konularinizi okuyanlar var.
Bile bile lades demissiniz

Soyleyecegim tek sey bir daha bu dunyaya gelmeyeceksiniz
Yasiniz 23
Keske sizin yasinizda olsam bazi konularda daha cesaretli olurdum

Siz dr biraz cesaretli olun

Bu kadar lafi sayiyorsunuz,evlenen sizsiniz bu insanla. Babaniz mi koca buldu size de adama bahane buluyorsunuz ya cidden cok kiziyorum boyle seylere. Zamaninda kendi oz be oz ailesini begenmeyip yaldir yaldir koca diye kosanlarin sonu bu oluyor iste

eski konularini okudum şok oldum bu aileyi cok aradin mi.butun sucu sende buluyorum esin ve ailesi dugunden once nisanda butun herseyi yapmislar sende sanki onlardan baska caren yokmuscasina yapmaman gereken herseyi yapmissin.resmen benim sizden baska carem yok der gibi davranmissin valla.sen dur bunlar daha iyi gunlerin.bu aile seni yer bitirir

Konularinizi okudum tek tek, nisanlilik doneminizde olanlarida, buraya yazmissinz onlarida gordum.

Ve zaten belliymis esinizin ne oldugu ve size israrla, evlenmeyin denmis keske evlenmeseydiniz.

Neler yapmislar size ve siz bunlara, goz yumunca iyice tepenize cikmislar.
Zaten bu evlilik uzun surmuyecek belli, er yada gec biter.
Yuklu miktarda sizi bukadar yiprattiklari icin tazminatta alin bosanirken gercekten.

Caresiz kalip evlenmissiniz benm gozlemledigim bu, ama emin ol baban 1 solenir, 2 solenir, 3 te evladim der susar.
Ama ELoğlu ve ailesi onu yapmaz...
Iyi dusun.

Böyle bir baba için ömrünün geri kalanını heba etmeye değer mi?

Baban niye öldürsün milleti sen boşanmak istiyorum diyince. Madem baban sinirli yapıda ozaman ayrıntı verme. Eşini ve ailesini suclamaya girme. Anlaşamıyoruz. Sevgim bitti. Soğudum falan de. Seni öldürcek hali yok.

Bu kadar nefret doluyken bu evliliği sürdürürseniz kendi sağlııınıza zarar verersiniz

Önceki konularinizda eşinizin sizi savunduğunu yaninizda olduğunu yazmışsıniz. Sonradan .i değişti eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…