- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
- Konu Sahibi Beautician1
-
bi muhabbet esnasın da cıddı bırsey konusrken yanıt beklerken
sulusulu hareketlerle konuyu bastıran tıpler bı de,
cok kıncı ınsanlara asla tahammul edemem .sızınkın de ıkısıde mevcut .
allah yardımcınız olsun .esınızın yaptıgı cok terbıyesızlık .hemsorulan soruya cıddı
olup cevap vermedıfı gıbı ,hem de haklıymıs gıbı senı kucagından ıtıp asabıyet yapıyor .
kesınlıkle kendınızden tavız vermeyın derım .o kın tutup küsüyor ıse ,sız de küsün .
o yanasmıyor ıse sız de yanasmayın .sız sureklı gıdersenınz o boyle davranmaya devam
edecektır .
vallahi canim aynen beni ve esimi anlatiniz adeta ,,uhuuuu ben iilk 4 5 sene neler yasadim en uzun kusmeleri 2 bucuk ay olurdu yemin ederim
artik karsisindaki tas olsa catlar yemin ederim ,herseferinde adim atmaktan ilalah geldi bana artik,
,kac kere ayrilma noktalarindan donduk kaac cok zor biliyorum,
,senin esin nasil bu konuda bilmiyorum ama benim ki kuseyim aileme gideyim 2 gun sonrada tapar yalvaran tipti .
.uzun lafin kisasi oyle bir insan icin coook sabir gerekiyoo ki buna herkezin gucu yetermi bilmiyorum,,
ama ben ayril baris savas et ancaa son 2 senedir o es gitti yerine nihayet melek geldii..aææahima sukurler olsun..senin yazdiklarini okuyunca bi an hoop eskiler gozumun onunden gecti ..allah yardimcin olsun ..
ha bu arada benim esim balik burcu ?? seninki ???
Canim ya gercekten cok zor bir durumun içindeyim...ama inanki bazen diyorum yemin ederim konuşmayacak diye ama daha cok kötüye gidiyor sonra...gidik ve tahrik edici tavırlar...mesela haftasonu yeğenini aldı laptopunu tamire götürdü saatlerce gelmediler...susuyorum konuşmuyorum ama sonra isin icinden hiiiç çıkamıyorum...gidip gönlünü alsam bu sefer ben kendimi kötü hissediyorum...küsken beni tahrik etmese hani katlanacam ama...
cnm herzaman kaçan kovalanır eşinizi bu duruma biraz da siz alıştırmışsınız o küstükçe gidip barışmışsınız yahu o 3 gun küsüyorsa siz 13 gun küsün bakalım o sıkılsın birazda o dışarı çıkarı çıkıp gelmıyorsa sizde çıkın alışverişe gidin kendınıze zaman harcayın takmayın biraz daha güçlü olun derim ben
cnm herzaman kaçan kovalanır eşinizi bu duruma biraz da siz alıştırmışsınız o küstükçe gidip barışmışsınız yahu o 3 gun küsüyorsa siz 13 gun küsün bakalım o sıkılsın birazda o dışarı çıkarı çıkıp gelmıyorsa sizde çıkın alışverişe gidin kendınıze zaman harcayın takmayın biraz daha güçlü olun derim ben
canim sinhus un esini bilemem ama benim esim gercektende ister inan ister inanma o 10 gun kuserdi ben denemek icin 30 gun devam etipde denedigim cok oldu birazda inatci bir yapiyim ben boga burcu oldugum icin,, banamisin demezdi valla..o kizcagizin anlatigini ben cok yasadigim icin.... balik burcu erkegi genldede zaten icine kapanik her duyguyu icinde yasayan ,kesinlikle belli etmek istemeyen anlasilmasi zor bir insandir,
Evet canim ben arayı bulmasam 30 gün kus kalır benimkisi...illallah ettirir...birde olursa kusken sınır bozucu hareketler falan...bu sefer yeter artık dedirtiyor...hayir konuşsam anlatsam derdimi uzlasamiyoruz..o kendine göre haklı ben kendime göre haklı...tartışma daha da büyüyor yani...sonra arayı bulmaktan başka care kalmıyor...hoş böyle bir sebepten de boşanamazsin...sonucta güzel seyler de yaşanıyor...yani kızlar cikmazdayim...
canim sinhus un esini bilemem ama benim esim gercektende ister inan ister inanma o 10 gun kuserdi ben denemek icin 30 gun devam etipde denedigim cok oldu birazda inatci bir yapiyim ben boga burcu oldugum icin,, banamisin demezdi valla..o kizcagizin anlatigini ben cok yasadigim icin.... balik burcu erkegi genldede zaten icine kapanik her duyguyu icinde yasayan ,kesinlikle belli etmek istemeyen anlasilmasi zor bir insandir,
valla canim sonuc olarak ben cok sey denedim olmadi ,,sonra kendi kendine 3 yil once duzeldi ,iletisim bozuklugumuz birden bire kalkti,,ben birazda balik burcu erkegin karsi cinsine acilmasinin cok zaman aldigini dusunuyorum,,sabir sabir sabir derim ben..ins canim sizinde fazla zaman almadan duzelir diye umud ediyorum
burcum yazacagim asinhus yazmisim pardon
olsun bende üstüme aldım cevapladım
sızde bır hata goremedım neden 3 gundur o küs.
bence ona yalakalık yapmak yerıne sızde tavır koyun belkı aklı basına gelır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?