Eşim çok kin tutuyor..

Beautician1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
680
7
118
Kızlar öncelikle mrb...3. Yılımıza bastık...yani yeni evli sayılmayız artık.biz surekli birbirini yiyen ama birbirini cok seven bir çiftiz...daha önce cok ayrılmayı denedik ama yapamıyoruz.o beni ben de onu cok seviyorum.iyiyken mükemmel bir uyum içerisindeyiz fakat bir kavga edelim vay halimize.siz deyin bir hafta ben diyim on gün küs kalıyoruz...nedeni de esim Cook fazla uzatıyor...normal bir çiftin gülüp geçeceği konulara baya bir takılıyor.bazen pes ediyorum diyorumki artık uzamasın sıkıldım gidip gönlünü almaya çalışıyorum ama kesinlikle yanaşmıyor.illaki ders verecek.kendini hep haklı görüyor.sadece kendi bakış acısıyla olaylara bakıyor.hayir normalde mükemmel bir insandır ama kavgaliyken asla burnundan kıl aldırmıyor.
Mesela gecen gün aynen soyle bir olay oldu...esim isten geldi..bende cok eğlenceli bir tipimdir...cok güldürürüm onu.cok neselendiririm...yine öyle eğlenceli bir gündü.guluyoruz espriler yapıyoruz.komiklikler yapıyoruz falan.bende bir yandan gunubirlik turlara bakıyorum..bir kaç alternatif buldum.esime söyledim nasil hayatim gidermiyiz diye,saka yapıp konuyu değiştiriyor.hala aynı modda.neyse aradan zaman gecti ben tabi cvb alamadım ondan yine sordum baktım yine konuyu sacmalayarak saptırdı...neyse yapacağına yakın uzanıyoruz beraber yanyana sarılmış durumdayız falan dur dedim yine sorayım dedimki hayatım cok sıkıldım değişik birşeyler yapalım hafta sonu nedensin dedim,baktım cvb yok..bende dedimki sınırlı bir ses tonuyla hayatım sabahtan beri soruyorum hep saka modundasin...neden iletişim kuramıyoruz seninle.soylesene evet ya da hayir diye..hayir gidip gitmemek önemli değilde neden duzgunce karar vermek yerine konuyu surekli kapatıyorsun dedim...
Kızlar anlatamam size esimin tepkisini...beni kucağından bir fırlattı...sen simdi durduk yere niye huzursuzluk çıkarıyorsun dedi bana...bende amacım gerginlik yapmak değil sadece ben seninle normal bir sekilde bu konuyu konuşmak istemiştim dedim...ama benim fikrimi önemsemiyorsun dedim.ikimiz için plan yapıyorum ve senin fikrin benim için önemli dedim yok adam sakinlesmiyor....gidiyorum sarılıyorum itiyor...durup dururken surda eğleniyoruz icine ettin diyor falan...iyice kötü hissettim kendimi...tekrar belirtiyim amacim illaki gitmek degildi filanca yere...sadece surekli sakaya vurmasi sinirlendirdi beni ve o an ses tonumu ayarlayarak o tepkiyi verdim...yahu insan kocasına kızamazmi??? 3 gündür küs benimle...ve ben onun gönlünü almaktan sıkıldım...siz ne düşünüyorsunuz...

bi muhabbet esnasın da cıddı bırsey konusrken yanıt beklerken
sulusulu hareketlerle konuyu bastıran tıpler bı de,
cok kıncı ınsanlara asla tahammul edemem .sızınkın de ıkısıde mevcut .
allah yardımcınız olsun .esınızın yaptıgı cok terbıyesızlık .hemsorulan soruya cıddı
olup cevap vermedıfı gıbı ,hem de haklıymıs gıbı senı kucagından ıtıp asabıyet yapıyor .
kesınlıkle kendınızden tavız vermeyın derım .o kın tutup küsüyor ıse ,sız de küsün .
o yanasmıyor ıse sız de yanasmayın .sız sureklı gıdersenınz o boyle davranmaya devam
edecektır .

Canim ya gercekten cok zor bir durumun içindeyim...ama inanki bazen diyorum yemin ederim konuşmayacak diye ama daha cok kötüye gidiyor sonra...gidik ve tahrik edici tavırlar...mesela haftasonu yeğenini aldı laptopunu tamire götürdü saatlerce gelmediler...susuyorum konuşmuyorum ama sonra isin icinden hiiiç çıkamıyorum...gidip gönlünü alsam bu sefer ben kendimi kötü hissediyorum...küsken beni tahrik etmese hani katlanacam ama...

vallahi canim aynen beni ve esimi anlatiniz adeta ,,uhuuuu ben iilk 4 5 sene neler yasadim en uzun kusmeleri 2 bucuk ay olurdu yemin ederim
artik karsisindaki tas olsa catlar yemin ederim ,herseferinde adim atmaktan ilalah geldi bana artik,
,kac kere ayrilma noktalarindan donduk kaac cok zor biliyorum,
,senin esin nasil bu konuda bilmiyorum ama benim ki kuseyim aileme gideyim 2 gun sonrada tapar yalvaran tipti .
.uzun lafin kisasi oyle bir insan icin coook sabir gerekiyoo ki buna herkezin gucu yetermi bilmiyorum,,
ama ben ayril baris savas et ancaa son 2 senedir o es gitti yerine nihayet melek geldii..aææahima sukurler olsun..senin yazdiklarini okuyunca bi an hoop eskiler gozumun onunden gecti ..allah yardimcin olsun ..

ha bu arada benim esim balik burcu ?? seninki ???

Ya canim düzelmesine o kadar cok sevindirdiki beni anlatamam.çünkü kimsenin böyle kötü bir durumu yasamasını istemem veeeee benim esimde balık burcu canim yaaaa

cnm herzaman kaçan kovalanır eşinizi bu duruma biraz da siz alıştırmışsınız o küstükçe gidip barışmışsınız yahu o 3 gun küsüyorsa siz 13 gun küsün bakalım o sıkılsın birazda o dışarı çıkarı çıkıp gelmıyorsa sizde çıkın alışverişe gidin kendınıze zaman harcayın takmayın biraz daha güçlü olun derim ben

Haklisin canim bunu yapmam gerekiyor ama ben hiç kin tutamıyorum.birde bunalıyorum böyle evde soğuk rüzgarlar esıyor...canim sıkılıyor...bitsin artık diyorum bu işkence...ama gercekten yapıcam artık çünkü benimki 3 yıldır ise yaramadı...bir de böyle deniycemm...

canim sinhus un esini bilemem ama benim esim gercektende ister inan ister inanma o 10 gun kuserdi ben denemek icin 30 gun devam etipde denedigim cok oldu birazda inatci bir yapiyim ben boga burcu oldugum icin,, banamisin demezdi valla..o kizcagizin anlatigini ben cok yasadigim icin.... balik burcu erkegi genldede zaten icine kapanik her duyguyu icinde yasayan ,kesinlikle belli etmek istemeyen anlasilmasi zor bir insandir,

Evet canim ben arayı bulmasam 30 gün kus kalır benimkisi...illallah ettirir...birde olursa kusken sınır bozucu hareketler falan...bu sefer yeter artık dedirtiyor...hayir konuşsam anlatsam derdimi uzlasamiyoruz..o kendine göre haklı ben kendime göre haklı...tartışma daha da büyüyor yani...sonra arayı bulmaktan başka care kalmıyor...hoş böyle bir sebepten de boşanamazsin...sonucta güzel seyler de yaşanıyor...yani kızlar cikmazdayim...

valla canim sonuc olarak ben cok sey denedim olmadi ,,sonra kendi kendine 3 yil once duzeldi ,iletisim bozuklugumuz birden bire kalkti,,ben birazda balik burcu erkegin karsi cinsine acilmasinin cok zaman aldigini dusunuyorum,,sabir sabir sabir derim ben..ins canim sizinde fazla zaman almadan duzelir diye umud ediyorum

benımde eşim boğa burcu oda tam tersi hiç kin tutmaz ben tutarım genelde akrebim bende cok burclu bır yorum olcak ama babamda balıktır hiç kin tutmaz kıyımsızdır aslında burcla alakası yok herkesin yapısı farklı demek ki bende ilk evlendiğim zamanlarda uzun süre kuserdim şimdi biraz daha torpilendi huyum senın eşinde değişmiş inşallah arkadaşınkide değişir gercekten erkeğin günlerce küsmesi daha can sıkıcıdır

İnsallah canim...güzel yorumların için teşekkür ederim sana...bu arada bende balık burcuyum ve esimle dogum gunümüz aynı gun 28 Şubat

sızde bır hata goremedım neden 3 gundur o küs.
bence ona yalakalık yapmak yerıne sızde tavır koyun belkı aklı basına gelır...

sızde bır hata goremedım neden 3 gundur o küs.
bence ona yalakalık yapmak yerıne sızde tavır koyun belkı aklı basına gelır...

Yok canim yalakalik yaptıgım söylenemez...sadece Cook uzattığı için dayanamıyorum en sonunda ben ortayı bulmaya çalışıyorum...kuş kalmasının nedeni ise suymus;ben durup dururken ortamı germisim güzel güzel eğlenirken mahvetmisim herseyi,tepkilerim cok gereksizmis falan filan daha birsuru şey....

Allah Allah çok ilginç !!
kusura bakma çok komiğime gitti, yanyana yatarken birden mod değiştiren bi siz varsınız herhalde.
tartışma çıkmaya başladığı zaman, dur de, sakinleş bi konuşalım bunda kızacak kavga edecek bişey yok de, biraz alttan al.

ama söylemesi kolay demi, ve nereye kadar alttan alacaksın ki ??

nazlı erkeği bilirim ama seninki pek değşikmiş kuzum

yine de eğer seviyorsan eşini böyle kabul et, böyle mutlu olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…