Eşim çok kin tutuyor..

Barışmanıza çok sevindim. Allah ağız tadı, huzur versin evlerimize. Bende sabah 04.00' yatağa girdim birde baktım barıştık :))

Ya canim düzelmesine o kadar cok sevindirdiki beni anlatamam.çünkü kimsenin böyle kötü bir durumu yasamasını istemem veeeee benim esimde balık burcu canim yaaaa

Rahmetli annem balık burcuydu sasırdım okuyunca ve de burcunu duyunca, cünkü annem de hemen kırılıp, olayları büyütüp küserdi bize, ne yaparsan yap konusmaz artık ne oluyorduysa kendi kendine bir anda konusmaya baslardı. Babamla 1 ay küs kalmıstı bir keresinde, 1 ay boyunca tek kelime konusmamıstı.

kızlar wallahi ben kadınlar kulubune takılmaya başladığımdan beri evlilikten korkar oldum... benimki şuan çok sadık, çok anlayışlı sevecen yani her kızın hayal edeceği sevgili... ama inanın korkuyorum evlendikten sonra değişirse diye... ben kucağından atsa itse çok kırılırım ya incinirim ( Allah kolaylık versin... inş benimki de değişmez evlendikten sonra (

Canım yaa herşeye rağmen yine de sevindim,barışmanıza..Çünkü o süreç de çok yıpratıcı işte,konuştuğumuz gibi..Ben barışınca bir oh çekiyorum Allahım bu neydi böyle diye..Ne acayip değil mi?İnşallah yine olmaz diyorum ama oluyor işte..Bu arada zaten bizim barışmalarımız da sorunu çözme niteliğinde olmuyo,o süreç içinde bir yumuşama olursa,örneğin evde sevdiğimiz birileri olur da bi şekilde konuşursak,ya da çok nadiren bakıyorum (ya bıkmış olacak ondan) bir anda konuşuyo filan ama çok nadir ya maalesef..Ben 1 sene olmadı daha evleneli ama ondan önce uzun süre birlikteydik,son yıllarda da böyleydi..Sadece belki ilk 1-2 yıl bu kadar olmamıştır..Arkadaşları bile,onun yakın arkadaşları düşünün artık,bana çok yüz vermişsin diyorlardı..ama aslında alakası yok,ben başka birileri de olsa ben gibi davranıyordum ama o bu hale getirdi işte anlatması çok güç..ben de ne yaparsam yapayım değişmedi.Artık bıktım aynı şeylerden de,alttan almaktan da,ama şu an böyle davranmamın bir sebebi de gururum da elvermiyor artık..Artık benimle canımlı cicimli konuşup ufak ya da büyük problemlerde az da olsa alttan alacak biriyle ne kadar huzurlu olabilceğimi düşünmeden edemiyorum..Ya da o öyle olsaydı diye çok canım sıkılıyor inan ki..Hayatımda kimsenin (daha önceleri) bana böyle naz yapıp da mecburen alttan aldığımı hatırlamıyorum..Bazen ya da artık çoğu zaman bayan olduğumu hissetmek istiyorum..ben de alıştırdım diye yazmıştım ya,mecburen alıştırmıştım zaten..Burdaki bayan arkadaşlarımın hepsi farklı farklılar,hepimizin sorunları da öyle...Bu konuda neden alıştırdığımı(zı)anlayamayan,yanlış bulan ya da merak edenlere açıklama yapayım..Kısacası her seferinde bu uzuuuuuuunn küslük olayını yaşamamak için,çünkü oturup bekleseniz de gelmiyor zaten.. Arkadaşın anlattığı gibi,ufak bir sorunda hemen anında değişip,tavır alabiliyordu mesela benim eşim..O anda olayı büyütüyordu...Bırakıp gitsem kendime yediremiyordum ,o sorun öyle küçük geliyordu ki bana..Yanyana kalınca tabi bunda ne var ,bunun için mi tartışıyoruz gibisinden açıklamalara giriyordum doğal olarak,o uzatmaya devam edince de bir süre sonra sanki arayı bulmaya çalışan taraf konumuna düşüyorsunuz.Yani o tavır alan taraf,ben de bunda ne var derken aslında aklı başında olan taraf (!)ama ona göre ve olaya göre düzeltmeye çalışan taraf..Burda benim hatam alttan almak falan değil,sürekli mantıklı olan taraf olmak aslında..Maalesef..Bir şekilde de kopamadığımız için bugünlere geldik..Ama allahım şöyle yanımda,ben saçmalık yaptığımda "canım bunda ne var ki,gel boşver canımızı sıkmayalım "diyen bir sevgili-eş için neler vermezdim bir bilseniz...

Son düzenleme:

Canimm ya süpersin gercekten.bir insan duygularını ancak bu kadar güzel ifade edebilir...vee duygularıma tercüman olmuşsun resmen...canim evet bizim kavgalarimizdaki olaylarda bana o kadar çocuksu o kadar saçma geliyorki onun bu denli büyütmesine şaşkınlıkla hayretle bakıyorum...sonra allahım diyorum biz neyle uğraşıyoruz...ben neyle uğraşıyorum....insanların gülüp geçtiği konulara haftalarca takılıyor ve birbirimizi yiyoruz...ya ben annemde 3 ay kaldım beni bir kere bile aramadı...duşun ya sırf kininden,egosundan,gururundan...bir hayal et ben 23 yaşımda bakımlı bir bayanım.ve bir erkek nasıl olurda karısını merak etmez...nasıl olurda kendi kendini yemez...insan katil olur ya...aklına bintane şey gelir...tamam güveniyor ama 3 ay bu azmi...ben tatile gittim duşun artık.ablamlarla birlikte...ve bu adam fena halde kıskanç dışarı pek çıkarmayan surekli kontrol halinde olan bir yapıda...ve beni de cok seviyor...ama duşun ki beni 3 ay aramayacak kadar kinci maalesef...sen soyle simdi bu adam değişebilir mı bence asla değişmez...ben bunu o zaman anladım...düşün ki ben onun nikahli karısiyim namusuyum...annem bana o zaman ki bu adamı sen adam edemezsin...Allah'a havale et...milletin karısı evi terkeder ertesi gün almaya giderler karıcigim affet derler...benim babam buna en güzel örnektir...ama benimki allahım o günler aklıma geldikçe onu affedemiyorum...ama ne oldu biliyormuşsun ben de kin tutmayı öğrendim ondan...1 saat kimseye küsemeyen ben artık haftalarca kusebiliyorum...Allah beni affetsin...cok günah sırt çevirmek hele evlilikte...ama sana birşey soliyimmi canim benim evliliğim bitersede bu sebepten bitecek gercekten...

Off canım yaa,ben yazdıkça tamam aynı şeyler diyorum,sen yazınca tekrardan daha çok üzülüyorum..Aynen ben de kin tutmayı hiç bilmezdim,aslında başkalarına hala öyleyim,yani şu an ayrıldım diyelim(hayırlısı tabi de) inan ki eski ben orda duruyor..Ama beni de değiştirdi işte,keşke iyi yönde olsaydı kahretsin ki..Sana da üzüldüm gerçekten,kin tutmayı öğrendim diyosun yaa..

Bir de aramamış ya mesela 3 ay,tamam bakımlısın onla alakası yok,ben de buna benzer şeyler yaşadım..bence de çok inanılmaz birşey bu,açıklaması yok gerçekten de..ben anlayamıyorum nasıl olur ya,sevmeyen biri bile atıyorum ayrıldım diyelim o zaman aramasın tabi..evliyken nasıl aramayabiliyor.benimkine sorsan da seviyorum der,ben hala çözemedim ne diyim..Hani sevgi emektir derler ya,gerçekten seviyorsa bile emeğe dökülmeyince böyle olur işte..
İnşallah bitmez ne diyim yaa,allah ıslah etsin işte söylenecek söz olsa bunları yazmam tabi..keşke kafam çalışmıyor olsaydı bu kadar,ben de hiç haketmiyorum..ama şu konuda haklısın sevgiyi,saygıyı,herşeyi,paylaşımı ,birlikteliği arka plana atacak kadar gurur ve kin varsa herşey olur,ayrılık da ..... (inşallah olmaz)
Evlenmeden önce,bir söz okumuştum, bu yaşadıklarımdan dolayı çok etkilenmiştim...
[FONT=verdana, helvetica, sans-serif]ve gurur kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş
sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış
yüreğimde sevgi bulduğumda anladım...
[/FONT]

Son düzenleme:
Bunca zaman bana anlatmaya çalistigini, kendimi buldugumda
anladim.

Herkesin mutlu olmak için baska bir yolu varmis,
Kendi yolumu çizdigimde anladim...

Bir tek yasanarak ögrenilirmis hayat, okuyarak, dinleyerek
degil...
Bildiklerini bana neden anlatmadigini, anladim...

Yüreginde ask olmadan geçen hergün kayipmis,
Ask pesinden neden yalinayak kostugunu anladim...

Aci doruga ulastiginda gözyasi gelmezmis gözlerden,
Neden hiç aglamadigini anladim...
Aglayani güldürebilmek, aglayanla aglamaktan daha degerliymis,
Gözyasimi kahkaya çevirdiginde anladim...

Bir insani herhangi biri kirabilir, ama bir tek en çok sevdigi
acitabilirmis,
Çok acittiginda anladim...

Fakat, hakedermis sevilen onun için dökülen her damla gözyasini,
Gözyaslariyla birlikte sevinçler terkettiginde anladim...

Yalan söylememek degil, gerçegi gizlememekmis marifet,
Yüregini elime koydugunda anladim...

''Sana ihtiyacim var, gel ! '' diyebilmekmis güçlü olmak,
Sana ''git'' dedigimde anladim...

Biri sana ''git'' dediginde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmis
sevmek,
Git dediklerinde gittigimde anladim...

Sana sevgim simarik bir çocukmus, her düstügünde ziril ziril
aglayan,
Büyüyüp bana simsiki sarildiginda anladim...

Özür dilemek degil, ''affet beni'' diye haykirmak istemekmis
pisman
olmak,
Gerçekten pisman oldugumda anladim...

Ve gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymis, sevgi dolu
yüreklerin gururu olmazmis,
Yüregimde sevgi buldugumda anladim...

Ölürcesine isteyen beklemez, sadece umut edermis bir gün
affedilmeyi,
Beni afetmeni ölürcesine istedigimde anladim...

Sevgi emekmis,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür birakacak kadar
sevmekmis...
CAN YÜCEL

Offfff Offff

Süpersin canim sen ya....bizim neden hep üzülen taraf oldugumuzu çözdüm ben...cokkkkkkk DUYGUSALIZ.....

Hastasız kul olmaz.
Gülün bile dikeni var.
Hiç bir insan mükemmel değildir.
Eşinizin sadece bu yönü var.Şükredin daha büyük şeyler olmadığına.
Her insanın hatası olabiliyo.
Eşinizi olduğu gibi sevin bence.
Çünkü diğer her yönden mükemmelmiş.Herşey dört dörtlük olmaz.
Bu da nazarlığınız olsun

BURCUMM Ben özelden mesaj atamıyorum henüz canım.Teşekkür ederim,çok düşüncelisin..Maalesef barışmadık hala canım..Ama bıkıp da mecburen konuştuğu zaman iyi bir konuşma yapacağım kendisiyle..ben iyiyim takmıyorum fazla ..sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…