Esim cok kıskanç

Gerçekten bir şeyi yapmak istiyorsanız kimse önünüzde duramaz eşinizde olsa..
Çalışmak istiyorsanız bunu halledebilecek gücü bulursunuz içinizde.
Sanmıyorum ki anlayışsız bir eşiniz yok zaten sizide çok seviyor ne güzel..
Birazda bir şeyleri inadına yapın sizi kaybetmeyeceğini de görmüş olur böylece kolay gelsin..

bakın bızım cok yakın bı evlı arkadasımız bu yuzden bu tur konular yuzunden evlılıklerı bıttı esı baska bır adam yuzunden cocunu ve kocasını bırakıp gıttı ve perısan halde esımın bunları gorup yorumsuz kalamamasını neresı hos degıl bunu yazmak ıstemedım cunku o arkadasımızda bu kulube uye okumasını ıstemeıstım evet esım o olanları bana aksettırmedı sende bole olursunda demedı onu bırakıp gıtmemeden korkar hep demıstım oyuzden sevgısı de buyuzden hıc eksılmemıstır ustume okdar tıtremıstır bunların neresı yanlıs neresı guvensızlık

Üzgünüm ama eşinizin yaptığı şey bariz güvensizlik ilk mesajı ve bunu okudum sadece buna göre yorum yapıyorum. Siz de erkeklerin en az %60 ı karısını aldatıyor diyip eşinizi evden çıkarmayın o zaman.. Bu da mı güvensizlikle alakalı olmaz?

Bişey sölicem,arkadaşın morali zaten bozulmuş bide siz hiddetli öfkeli yaa..Buna benzer diğer topiclerdede problem olmuş,konular kapatılmış..Kızlar neoluyor neden bu kadar acımasızsınız,buraya yazan zaten darda kalmış bunalmış sizde mubarek bı kaptırıyorsunuz,sankı karsı yardım ısteyen taraf tan stresınızı atıyorsunuz,topa tutuyorsunuz,eleştirinin dozunu kaçırıyorsunuz,yerden yere vuruyorsunuz..bıraz dıkkat edelım bız kadınız sevecen olalım bıraz..
canım sana gelınce konuyu açan arkadaş,eşinin kıskançlığı normal degıl evet,bunada şaşırmadım,erkekler hanımları gosterıslı becerıklı ve zekı olunca kaybetme korkusu yaşıyor belkı dozu dığer arkadaşlara saçma gelıyor ama bu kocanın eşi üzerındekı ozel durumu ıste gelde anlat..benım esımde boyleydı,evet rahatsız edıcı ama eşini degıstırmen zor benımde eşım böyleydı..sen bence eşınle bır evlılık terapıstıne gıtsen,eşınle bırlıkte konussanız ınan onunda ufku açılcaktır.erkekler bızden malesef bıraz bağnaz olabılıyorlar.zamana bırak ve dedıgım gıbı kandır evlılıkterapıstıne gotur,onlar gerçekten eşınle her dılden yuregıne dokunur ınan bana...

gercekten cok sagolun benı anlayan dusunceme saygı duyan bırılerı cıktı tavsıyen ıcın sagol bunu dedıgın gıbı kesınlıkle denıcem dedıklerın cok aklıma yattı tekrar sagol

Bu bana güvensizlik sizede sevgi olarak görünür. Yani davranışları algılamak kişiden kişiye değişir.
Bir konu açmışsınız bende yorum yaptım. (güya yapmayacaktım ama çenemi pek tutamıyorum)
Çalışmak için bir yol aramışsınız ama sanırım yollar çoktan kapanmış. İnşallah istediklerinize ulaşırsınız.

evet aslında konumuz esımle bırazda bu turızmle ugrasıyo fakat cocugumuz olduktan sonra golcuge tasındık aılelerımız burda yardımcı olsunlar dıye ee esım burda ısını gerceklestıremıyo burda rehberlık yapabılıcegı bı yer yok ama benım ıs ımkanım daha cok ve daha yuksek fıyat ondan cok daha fazla para almamı ıstemıyo mesela ama bu dedıgınız evlılık terapıstını dusunuyorum

Anladığım kadarıyla,eşin Gölcük'te çalışmana birşey demiyor,İzmit'te çalışmana karşı çıkıyor.

Çocuğun çok küçük,çalışma hayatına yeni başlayacaksın,uzak mesafede çalışmak seni zorlayabilir.Büyük ihtimalle çok erken çıkıp,eve eşinden daha geç döneceksin.Bebeğinle bütün gün ilgilenemeyeceksin,akşam da çok yorgun olacaksın.Allah korusun bebeğin rahatsızlansa eve hemen koşamazsın,bu da var.

Ben senin yerinde olsam,maaşı daha az olsa bile Gölcük'te çalışmaya başlarım.Böylece hem sen çalışma hayatına alışırsın,hem de eşin senin çalışmana alışır.Sen hele bir işe gir,para kazanmaya başla,düzenini kur.Zamanla çocuğun büyür,eşin de çalışmandan zarar gelmeyeceğini anlar.O zaman İzmit konusunu tekrar açarsın.

evet aslında buda bı secenk madem kı calısmak ıstıyorum en ıyısı sızın dedıgınızı uygulamak

gercekten cok sagolun benı anlayan dusunceme saygı duyan bırılerı cıktı tavsıyen ıcın sagol bunu dedıgın gıbı kesınlıkle denıcem dedıklerın cok aklıma yattı tekrar sagol

Rica ederim.Konuşmadan önce kafanda konuşmaları tasarla bence.Şöyle başlasam eşim şunu dese ne derim,şöyle cevap veririm peki şunu dese ne derim bu şekilde düşün tasarla her şekilde eşinin söyleyebileceklerini düşün onu çürütebilecek bişeyler bul.Hatta iş bulduğunda ilk iş gününden önce onunla gidip ortamı göstermeyi görmesini teklif et.

Arkadaşlara da birşey söylemek istiyorum.Erkeklerle bayanları aynı kefeye koyup yargılayamayız.Erkekler bizim gibi değil bizden çok çok farklılar duygu düşünce his olarak.Bir bayan hoşlandığı bir erkekle tanıstığında ilk parmaklara bakarlar evlimi değilmi diye.Hatta burda bi arkadaş konu açmıştı parmağında yüzük yoktu evliymiş kendimi suçlu hissediyorum onuda seviyorum diye yorum yapan herkes erkeği taşa tutmuştu evli madem nie takmıyor yüzüğünü diye demedikleri kalmamıştı. Ama erkekler hoş bir bayan görünce kendi duygularına dur demeyi istemedikçe bayanı elde etmek için uğraşır bayan istemesede önemli değil.Erkekler bu şekilde düşünen hemcinslerinin varlığından haberdar olduğu için çalışma ortamından korkarlar.Çünkü bir insanla bişeyler paylaşmak için sevmeleri hoşlanmaları gerekmez biz bayanlar gibi. O yüzden arkadaşın kocasına çok fazla tepki göstermeniz yanlış.Söylermisiniz hanginiz eşinizin iş yerinde bir bayanın çalışıyor olmasından rahatsızlık duydunuz eşiniz ilk iş ortamını anlattığında.İş yerindeki bir bayanı eşinize kancayı atmaya çalışırken görmeniz yada hissetmeniz gerekirki rahatsız olmaya başlayasınız bayandan. Ama bayanlar ilk iş ortamını anlatırken şu kadar kişi çalışıyor şu kadarı erkek dese eşler hemen ekler cümlenin sonuna evli olduğunu söyledinmi,mesafeni koy,giderken yüzüğünü mutlaka tak.....

Son düzenleme:
daha önce yorum yaptım ama şunuda söylemeden gecemiycem eşin istemiyosa çook zorlama derim. çünkü sonu pekte iyiye gitmiyo. çalışma işini biraz askıya al zamana bırak eşinin fikri belki zamanla degişir... :79: :79:

bende rehberim ama yapmıyorum :) eşinizi anlayabiliyorum inanın bu ortamı görüp farklı ortamları düşünebilmek kolay değil.

eşinizin sizi kıskanmsına tek sebep guzel oluşunuz degildir.. onun bılınç altında yatan nedenler vardır bence.. siz bu nedenleri açıklıga kavuşturun...

eşin kıskanması guzel şey, ama sızınkı bence kıskanmıyor, korkuları var... ve korkuları ile yuzleşmekten korkuyor...

bız yenı evlendıkten bır ay sonra benım dedem vefat ettı.. eşim benı ucakla memlekete göturdu.. ve istedigin kadar kalabilirsin dedi. ben 10 gun kaldım... hıç bır şey demedı.. sorun çıkmadı.. ama tüm akrabalarımız aynı şeyı söyledi.. bır aylık eşin senı nasıl böyle bırakabildi.. sankı farklı yerdeyım.. topragımda köyumdeyım.. nıye bırakmasın diye ben onlara sordum...

Konu sahibi arkadaşıma söylüyorum yaşım daha küçük ama ben daha şimdiden çalışmadan yaşayamayacağımı düşünen biriyim. Niyetimiz de eşiniz size güvenmiyor ondan ayrılın gibi bir şey ima etmek değil.. Ama madem çalışmayı bu kadar çok istiyorsunuz önce yapmanız gereken bu güven problemini çözmenizdir.. Tabi siz problemin güvenden kaynaklandığını söyleyenlere sinirleniyorsunuz ama ben kendi fikrimi dile getirmek istedim:)

İzmit'te çalışanların aklı çeliniyorsa istanbul'da çalışanlar zaten her erkeğin peşinden gidiyordur bu bakış açısına göre. Bu mu eşinizdeki mantık?

eşiniz bi yerde bir yanlıs yapıor sanırım :S sizin bırakıp gitmenızden korkuyosa takıbe alın derim

Korkuları bence yaptığı işten kaynaklanıyor.Eşi rehbermiş.Turizm çok rahat bi ortam.İnsanlar tatile geliyor rahatlık arıyor ve çalışan olarak sizden beklentide bu rahatlığı yaratmak.Hangi iş ortamında çalışanlar ellerine bira alıp müşterileriyle karşılıklı oturup içebilir,yada hangi iş yerinde müşteriniz size gelip(bayan) bu akşam bir yerlere gitmek istermisin diye soruyor,yada hangi iş yerinde bay bayan çalışanlar aynı ortamda yatmak yada aynı ortamı giyinme odası olarak kullanıyor korkularını ana etkeni bunlardır diye düşünüyorum ben.Ben otelde çalışıyorum oldukça ciddi bir ortam diğer bir çok yere göre ben bile bazen arkadaşların işyerlerine gidiyorum çok şaşırıyorum ciddiyetten.Farklı düşünemiyodur işyerlerini kendi çalıştığı ortamlardan.

akıl celmek diye bırsey yok kısı isterse yapar isterse yapmaz ben gece gunduz çalısıyorum yerı geldıgı zaman her gun internetteyım evlıyımde bazen aşk mesajları bıle gelıor telıme arkadasım ben cvp vermedıkce göönullu olmadıkca kım napabılcekkı akıl çelme yok kişi önce kendıne guvenmelı

O zaman konu sahibi arkadaşın korkmaya başlaması lazım benim eşim öyle bir yerde çalışsa diken üstünde otururdum:44:

O zaman konu sahibi arkadaşın korkmaya başlaması lazım benim eşim öyle bir yerde çalışsa diken üstünde otururdum:44:

Eşi şu an rehberlik yapmıyormuş sanırım.Zaten dikkat edin etrafınıza turizmde çalışıp turizmde çalışan biriyle evlenen çok nadirdir.Bende hep demişimdir turizmciyle evlenmem diye çok şükür olmadıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…