Yani ?Eşim çok konustugumu söylüyor anlamıyorum aslında ben çok konusturuyo olabilirim diye hiç düşünmüyor sanırım erkeklerin anlayamadığı bu
Çok konuşan kadın olmak istemiyorum ama sanırım istemeden de olsa oluyorum bu duruma sinir oluyorum biri bana nasıl umursamaz olunur bunu soyleyebilirmi yoksa çok konuşan kadın olarak ömrümü geciricemYani ?
Bunu degiştiremezsiniz ki yani karakteriniz bu bende cok ketum soguk nevale bir kadınım ısınamadıgım kişiyle asla kelam etmemÇok konuşan kadın olmak istemiyorum ama sanırım istemeden de olsa oluyorum bu duruma sinir oluyorum biri bana nasıl umursamaz olunur bunu soyleyebilirmi yoksa çok konuşan kadın olarak ömrümü geciricem
Ne kadarlık evlisiniz ? Ve hep mi böyleydinizÇok konuşan kadın olmak istemiyorum ama sanırım istemeden de olsa oluyorum bu duruma sinir oluyorum biri bana nasıl umursamaz olunur bunu soyleyebilirmi yoksa çok konuşan kadın olarak ömrümü geciricem
Kimse sevmez cok konusanı benceÇok konuşmak yerine dinlemeyi daha çok tercih edin. Erkekler nedense çok konuşan kadın sevmiyorlar.
Ya aslında çok konuşan bir kadın değilim ama eşime karşı sürekli biseyleri düzeltmesi için konuşmak zorunda kalıyorum örnek veriyorum çok dağınık örnek veriyorum çok usengec örnek veriyorum çok vurdumduymaz gibi e bende konuşmak zorunda kalıyorum sonra da ya bu ben değilim beni nasıl biri yaptı diyorumBunu degiştiremezsiniz ki yani karakteriniz bu bende cok ketum soguk nevale bir kadınım ısınamadıgım kişiyle asla kelam etmem
Doğru söylemiş. Bende çok değil de yerinde konuşmayı tercih edenlerdenimKimse sevmez cok konusanı bence
Annemin bir sözü var çok konuşan çok yanılır
Eşinizi değiştiremezsiniz malesef ya oldugu gibi kabul edeceksiniz yada ayrılacaksınızYa aslında çok konuşan bir kadın değilim ama eşime karşı sürekli biseyleri düzeltmesi için konuşmak zorunda kalıyorum örnek veriyorum çok dağınık örnek veriyorum çok usengec örnek veriyorum çok vurdumduymaz gibi e bende konuşmak zorunda kalıyorum sonra da ya bu ben değilim beni nasıl biri yaptı diyorum
Ama bana göre kusur ona göre kusur olmayan çok şey yapıyor mesela aşırı dağınık hayatta ustunu çıkarsın toplamaz ben ısrar etmesem adam dus almıyor e doğal olarak anlatıyorum konuşuyorum çok karışan çok konuşan oluyorumKimse sevmez cok konusanı bence
Annemin bir sözü var çok konuşan çok yanılır
2 yıl sevgililik dönemimiz oldu o dönemde sorun yok 5 aylık ewliyiz aynı ewde yaşayınca böyle olduNe kadarlık evlisiniz ? Ve hep mi böyleydiniz
Anladım nedense eski konunuzdan ötürü size inanmamayı tercih ediyorum iyi geceler2 yıl sevgililik dönemimiz oldu o dönemde sorun yok 5 aylık ewliyiz aynı ewde yaşayınca böyle oldu
Peki bir de bu sekil deniycem ☺Bazı yorumlara dikkat ettim de çok konuşmak değil de gereksiz cümle israfı yapıyor olabilir misiniz. Hem erkekler sürekli yönlendirmekten hoşlanmazlar biraz rahat bırakmayı deneyin. Baktınız olmuyor yine aynı sistem devam edersiniz
sadece fikir :)
Saygı duyuyorumAnladım nedense eski konunuzdan ötürü size inanmamayı tercih ediyorum iyi geceler
Ay benimkide öyle düşünüyo bütün gün evde yalnızım akşam geldiğinde onunla konuşuyorum bu erkekler kendilerini ne sanıyolar konuşmak istesek binlerce erkek var ama sevmiş birini evlenmiş hayatımızın odak noktası yapmışız sadığız evimizde temizlik bulaşık kimseyle konuşmak değil onunla konuşmak istiyorum ama o benim çok konuştuğumu düşünüyo bu tam adamışlık hali yüzünden kendilerini gereğinden değerli görüyolarEşim çok konustugumu söylüyor anlamıyorum aslında ben çok konusturuyo olabilirim diye hiç düşünmüyor sanırım erkeklerin anlayamadığı bu
HahaÇünkü erkeklerin kafası iki kelimeden fazlasını kaldirmiyor üçüncü kelime ona çok gelmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?