Eşim çok konustugumu soyluyor

Sessiz36

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
13
12
3
33
Eşim çok konustugumu söylüyor anlamıyorum aslında ben çok konusturuyo olabilirim diye hiç düşünmüyor sanırım erkeklerin anlayamadığı bu

Çok konuşan kadın olmak istemiyorum ama sanırım istemeden de olsa oluyorum bu duruma sinir oluyorum biri bana nasıl umursamaz olunur bunu soyleyebilirmi yoksa çok konuşan kadın olarak ömrümü geciricem
Bunu degiştiremezsiniz ki yani karakteriniz bu bende cok ketum soguk nevale bir kadınım ısınamadıgım kişiyle asla kelam etmem

Çok konuşmak yerine dinlemeyi daha çok tercih edin. Erkekler nedense çok konuşan kadın sevmiyorlar.

Bunu degiştiremezsiniz ki yani karakteriniz bu bende cok ketum soguk nevale bir kadınım ısınamadıgım kişiyle asla kelam etmem
Ya aslında çok konuşan bir kadın değilim ama eşime karşı sürekli biseyleri düzeltmesi için konuşmak zorunda kalıyorum örnek veriyorum çok dağınık örnek veriyorum çok usengec örnek veriyorum çok vurdumduymaz gibi e bende konuşmak zorunda kalıyorum sonra da ya bu ben değilim beni nasıl biri yaptı diyorum

Eşinizi değiştiremezsiniz malesef ya oldugu gibi kabul edeceksiniz yada ayrılacaksınız
Bence bu sabahtan itibaren onu uyarmayı bırakın

Kimse sevmez cok konusanı bence
Annemin bir sözü var çok konuşan çok yanılır
Ama bana göre kusur ona göre kusur olmayan çok şey yapıyor mesela aşırı dağınık hayatta ustunu çıkarsın toplamaz ben ısrar etmesem adam dus almıyor e doğal olarak anlatıyorum konuşuyorum çok karışan çok konuşan oluyorum

Bazı yorumlara dikkat ettim de çok konuşmak değil de gereksiz cümle israfı yapıyor olabilir misiniz. Hem erkekler sürekli yönlendirmekten hoşlanmazlar biraz rahat bırakmayı deneyin. Baktınız olmuyor yine aynı sistem devam edersiniz

sadece fikir :)

Peki bir de bu sekil deniycem ☺

Eşim çok konustugumu söylüyor anlamıyorum aslında ben çok konusturuyo olabilirim diye hiç düşünmüyor sanırım erkeklerin anlayamadığı bu
Ay benimkide öyle düşünüyo bütün gün evde yalnızım akşam geldiğinde onunla konuşuyorum bu erkekler kendilerini ne sanıyolar konuşmak istesek binlerce erkek var ama sevmiş birini evlenmiş hayatımızın odak noktası yapmışız sadığız evimizde temizlik bulaşık kimseyle konuşmak değil onunla konuşmak istiyorum ama o benim çok konuştuğumu düşünüyo bu tam adamışlık hali yüzünden kendilerini gereğinden değerli görüyolar

Çünkü erkeklerin kafası iki kelimeden fazlasını kaldirmiyor üçüncü kelime ona çok gelmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…