- 6 Mayıs 2008
- 2.910
- 459
- 163
2 buçuk aylık bebeğim var ,1 ay erken doğdu herşey güzel gidiyodu 13 gün kaldı annemler gittiler ,taki şu son 1 ay zehir oldu resmen ,eşim çok fazla pimpirikli çocuk kusuyo hemen bizimkilerden biri geliyor ,tıkanıyo ensesine vurunca açılıyo süt birden akıyo heralde hemen koş anne , gazını çıkaramıyor ağlıyo söyle annene gelsin, ben evimde çocuğumla yalnız kalmak istiyorum ya kendim ilgilenmek istiyorum ,ben işe gidinde ille yanında biri olsunmuş ,yoruluyomuşum dinlenmem lazımmış ,tamam gelsinler arda bana yardımcı olsunlar ev işime tamam ama getirip gnlerce kalmak noluyo ,pişman ettin beni doğurduğma diyorum ya nasıl çözücem kızlar bunu İSTEMİYORUUUUM, zaten eşimin annesine babasına kızgınım mesafe koyuyorum tam hopaaaa bizdeler cümbür cemaat ,kendi benden daha kızgın ama ,benim çocuğum daha önemli gelsin kalsın diyo başkada bişey demiyo ... kızlar bebekli insanım allahaşkına kaynatam bizdeyken nasılrahat edeyim , rahatsızım diye oda damlıyo hemen ,odama tıkılı kalıyorum hiç anlamıyo beni biraz sabret bana karşı çıkma belki ben göndericem iki gün sonra sen böyle yapınca kafam bitürlü rahatlamıyor diyo , kendi annem desen 2 gün kalıyo hemen kaçmaya yer arıyo bişey desen biz hep yalnız büyüttük sanki biri vardı yanımızda diyo ,sanki ben itiyorum meraklıyım kimseye ,insanın kendi annesi böyle yapınca mecbur kalıyosun kaynanaya ,bide patavatsız önceki konumu bilenlen bilir pişkinin teki bide taktım iyce kuruldum heralde kaldıramıyorum hazmedemiyorum ,sınavlarım var diye çekiliyorym odaya ...kafasına göre yemek yapıyo insan sorar benim evim burası ,herşeyi ben bilirim havasında bide takığım zaten ondan batıyo herşeyi heralde annemede kızıyorum beni ona muhtaç ediyo diye