Eşim çok mu abartıyo bebek büyütme konusunu :(( yalnız kalmak istiyorum artık :(((

allah allah ben cocugumu 20.gunden snra tamamen kendım buyuttum..
tek basıma yıkadım,yatmasıyla,kalkmasıyla,emmesıyle,kusmasıyla,gazıyla sadece ben ılgılendım..
bence kocanıza kontrolün sızde olduğunu gösterın..
benım kocamda cok hassas ve pımpırıklıydı ama baktıkı bununla benden daha ıyı basedebılen yok..
mecbur herkes kenara cekıldı,herseyıyle ben ılgılendım kızımın..
kımsede ayağımın altında dolanmadı..
bence sız kontrolü ele alın..kimseye ıhtıyacınız olmadığını gösterın..
kocanız bıle sadece ısın sevme kısmına iştirak etsın bı sure..

valla cnm bnmde annem 2 gün kaldı yanımda gitti eşimin pimpirikliliğine dayanamadı. Çocuğun yanından geçiyodum yavaş yürü yel alıcak diyodu ve çocuğum 1,5 yaşında eşim hala aynı ne yaptıysam değiştiremedim. Emekledi bütün evin yerlerine çarşaflar serdik. Bi hapşırdı ilaçlar verildi doktorlara gidildi. Can çıkmadan huy çıkmıyo ama artık o kadar bıktım ki her lafında tersliyorum eşimi, sen biliyosun di mi herşeyi diyorum karışma yeter. Böyle böyle biraz frenledi kendini ama ne diyeyim cnm Allah kolaylık versin gerçekten çok zor.

nefret ettiğim şeydir müdahele...ama maalesef büyükler yetişkin olduğumuzu unutup böyle saçma tavırlarda bulunuyorlar ...eşinle konuş bunun senin insiyatifinde olduğunu bebeğin annesi sen olduğunu sen yetiştireceğini belirt ben doğum yaptım kimse gelmedi iyikide gelmedi...herşeyi kendim yaptım kendim keşfettim büyükler bildiklerini sanıp saçma sapan hatalar yapabiliyor...

Back
X