• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok mu anlayışsız sorun bende mi?

Herkese merhaba, bütün yazıp akıl fikir destek ve eleştiri yapan hepinize sonsuz teşekkür ederim. Reelite hayatımdan birine bu konu hakkında bir şeyler sorsaydım asla ama asla bu kadar gerçekçi cevaplar alamayacaktım. Mesajlarını ortalama 30 saattir okuyorum sürekli başa çevirip, tek tek cümle cümle. Öyle bir dank etti ki gerçeklerle yüzleşmek. Öncelikle belirtmek isterim ki, İŞTEN AYRILDIM :) Ve sonrasın da açıklama olarak da “ben süper kahraman değilim, aynı an da hem evin düzenini hem bebek hayatını hem de seni memnun edemem. Bundan sonra sadece kendim için yaşayacağım.” Şu an bunları yazarken bi miktar duygusalım. O da bana, sana gereğinden fazla şey yüklediğim için özür dilerim, söylediklerim için çok pişmanım dedi. (Geçti mi tabii ki geçmedi) Bebeğim için ona içimde bir mekan daha yeşerttim. Umarım bundan sonra her şey çok daha iyi olur. Hepinizi kucak dolusu öpüyorum iyi ki dizin gibi kadınlar var.

Erkek yapamaz diye dusunmeyi ve hatta yapamiyor olmalarini tahmin edebiliyorum. O icguduyu anliyorum yani. Hele bebek anne ister anneye bagli olur diye dusunebilirsiniz ve farketmeden ustunuze almis olabilirsiniz. Ama bir sorumlulugu ustunuzden atmaniz lazim. Ya yarim gun bi calisan bulun, ya isi birakin(ki bunu kolay kolay soylemem ben ama sizin parazit karakterli kocaniza mubah) ya da kocaniza ben saldim artik gel cocuk aglarken biz halvet olalim, hangi pozisyonda istersin? Deyin. Boyle hayat gecmez! Daha iki gun once temizlik yaptim ama bugun evde yine tuy ve toz vardi. Ama mesleki islerim daha acildi, evi ellemedim bile. Cocuk olunca da onun bakimi oncelikli olcak. Camasiri bulasigi yemegi dusunemem bi de. Kopeknbile kocam cikartsin yurutsun. Butun bunlari ben dusunemem. Siz de bu kadar parcalamayin kendinizi.
Aldatirim diyormus ya bir de, aman nolur aldat deyin. Koca adam degil de ergen sanki.

Cinnet geçirip bu adama rest çekmeyecekseniz ev işleri için eve yardımcı alın 3 4 günde bir gelip temizlik ütü gibi şeyleri yapsın, siz sadece yemek işine bakın. bunlardan arta kalan zamanda da dinlenmeye çalışın. Libidosu normalden yüksek erkekler dürtüleri tatmin olmadığında merhametsiz insanlara dönüşüyorlar. Bu işi çözmenin en kolay yolu bu.

Biraz uğraşırım diyorsan "daha az yorulursam sana daha fazla ilgi gösterebilirim, bunu istiyorsan ev işlerinin ucundan tutman lazım" diyerek ona da iş yaptıracaksınız.

Temizlikçiye verecek param yok hepsi onun borcuna gidiyor derseniz de ya işi ya adamı bırakacaksınız her şey kökten çözülecek.

Ya siz enayimisiniz neden caliaiyorsunuz borcu varsa gunduz ise gitsin gece taksiye ciksin odesin borcunu sonra bakalim iliskiye vakit kaliyormu.

Herkese merhaba, bütün yazıp akıl fikir destek ve eleştiri yapan hepinize sonsuz teşekkür ederim. Reelite hayatımdan birine bu konu hakkında bir şeyler sorsaydım asla ama asla bu kadar gerçekçi cevaplar alamayacaktım. Mesajlarını ortalama 30 saattir okuyorum sürekli başa çevirip, tek tek cümle cümle. Öyle bir dank etti ki gerçeklerle yüzleşmek. Öncelikle belirtmek isterim ki, İŞTEN AYRILDIM :) Ve sonrasın da açıklama olarak da “ben süper kahraman değilim, aynı an da hem evin düzenini hem bebek hayatını hem de seni memnun edemem. Bundan sonra sadece kendim için yaşayacağım.” Şu an bunları yazarken bi miktar duygusalım. O da bana, sana gereğinden fazla şey yüklediğim için özür dilerim, söylediklerim için çok pişmanım dedi. (Geçti mi tabii ki geçmedi) Bebeğim için ona içimde bir mekan daha yeşerttim. Umarım bundan sonra her şey çok daha iyi olur. Hepinizi kucak dolusu öpüyorum iyi ki dizin gibi kadınlar var.
Son yorumunuzu şimdi gördüm. İyi yapmışsınız. Ekonomik özgürlük çok önemli evet ama şu koşullarda tercih yapmak gerekiyordu. Bebeğiniz büyüyünce mutlaka tekrar çalışmaya başlayın. Eşinize de çok güzel oturtmuşsunuz lafı, inşallah gerçekten pişman olmuştur. Ayaklarınıza kapanıp af dilese yeri var.

Çalışmayın size ne kendi borcunu kendi ödesin hem çalış çocuğa bak ev işlerini falan yap hem kocadan öyle lafları duy hayret bişey, çalışmicam git kendin bul parayı cinsel hayatımız olmasını istiyorsan beni çalıştırmayacaksın de:sopa:

kendiniz ve bebeğiniz için yaptıklarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum :)
iyi sizinki de dank etmiş duruyor

işten ayrıldı diye eşini tehdit eden hatta döveni duydum

şimdi nasıl size karşı?

Back
X