Eşim çok mu anlayışsız sorun bende mi?

Eril enerji dişi enerji diyorum. Herşeyi yüklenen kadının eril enerjisi daha yüksek oluyor. Evden çalıştığınız için eşinizin gözünde çalışmıyorsunuz. Ve geceleri eşinizin istediğini yapmak eşin görevi. Zaten sizin göreviniz olan işleri yaparken bir de yoruluyor musunuz? Çok üzgünüm ama eşinizin aklından geçenler bunlar, fazlası vardır eksiği yoktur. Ha bir de aldatırım diye tehdit etmesi var, padişahın sol taşağından düşmüş ya dışarıda kadınlar tezahürat yapıp üstünü başını parçalıyor. Siz olmasanız donlarını bulamaz. Sizinle birey, eş, baba olmuş sizsiz kertenkele.
Şimdi bakalım neler yapabilirsin. Kendi sevdiğin yemekleri kendine kadar yapıp o gelmeden yiyebilirsin yemeğini.
Sadece kendinin ve bebeğinin çamaşırlarını yıkayıp, ütünüzü yapabilirsin.
Eve geldiğinde ona zaman ayırmak değil de kendin dinlenebilirsin yada kafana göre takılabilirsin.
Madem herşeyi tek başına yapacaksın neden sırtına bir de bu adamı alıyorsun.
Sen yapmazsan hayatında, evde neler değişecek yaşat.
Bunlar benim fikrim, eşin nasıl tepki verir bilemem, en iyi sen tanırsın eşini.
Lütfen kendine zaman ayır, mükemmel eş, anne olmaya çalışmaktan vazgeç.

Oha artık ya! Bakıcı tutun bari en azından. 6 aylık bebeğe de kızmayın lütfen. Eşiniz de akşam iş bölümü yapmalı sizinle.

Siz tüm bunları yaparken kocanız olacak şahıs nerede😳 adamın hiçbir faydası yok siz bir de onun borcunu ödüyorsunuz ve adam sizi aldatmakla tehdit ediyor.. kuzum siz deli misiniz? Bir kendinize gelin lütfen. Bu adam hayatınızda olmasa feraha çıkarsınız.

O kadar çok tölerans gösterip fedakarlık yapmışsınız ki artık bu normalleşmiş. Onun gözünde sizin yaptıklarınız zaten yapmanız gereken görevleriniz haline gelmiş.
Oturup çok ciddi bir şekilde konuşmanız gerek. Fedakarlıklarınızı asgari düzeye indirin. İlk başta da borcunu ödemeyi bırakın.Mesela hergün yemek yapmayın hergn ev işi yapmayın vs.
Sizin yerinizde olsam ya bana her konuda yardımcı olup anlayış gösterirsin ya da kapı orada derdim. Yazık gençliğinize hayatınıza. Bir erkek kadınının sırtına yükse o erkeğin erkekliği mi kalır...

Mis gibi çalışıyorsun gelirin var. Adamın zaten faydası yok ne maddi ne manevi, indir sırtından kambur olmuş bir boğaz az bakarsın canına yazık.

6 aylık bebeğim var evden calisiyorum isim cok yogun cok stresli calisirken bebeğime kendim bakiyorum isbasi 9da bebeğim 5-6 dedin mi ayakta üstelik geceleri uyumuyorum 4gibi daliyorum, onun disinda ev işlerinin saymak bile istemiyorum bebgim cok kücük cok hareketli oyun istiyor ilgi bekliyor sinirden bazen ona kiziyorum 6 da kalkıp gece 3,4 gibi uyyyorum bütün günüm iş ve bebek sonra 18 gibi isim bitiyor yemek yap kur topla yika derken saat 8/9 oluyor sonra gündüz yapamadigim işleri yapiyorum banyo yika kirlileri at makineyi boşalt çamaşır ser süpür sil banyo yap bebeği yika yarin ki yemek için hazirlik sonra bi bakiyorum bende derman kalmamis ama eşim o kadar düşüncesiz ki gelip bana sürekli bugün de mi ilişkiye girmicez diyo hiç bi şekilde manevi ve fiziksel olarak bir desteği olmadigi gibi tek düşüncesi ilişkiye girmek bu arada ikimizde 25-26 li yaslardayiz severek evlendik bebekle calisinca her şey değişti bir de onun borclari için calisiyorum aslinda, yani yorgunum diyorum gerçekten elinde telefon yorgun değilsin bana gelince mi tutuyo yakında seni aldatıcam O olacak dedi en son 4 gün önce birlikte olmustuk yani afedersiniz yaziyorum ama cinsel yasantimiz gayet güzel ikimizden memnununuz ama araya 2-3 gün girdi mi çok çirkinleşiyor iğrenç bi adama dönüşüyor kadın gibi trip atıp laf sokup çekip kafayi yatıyor bunlari yazarken bile yatağımın carsaflarini yikadim cikmasini bekliyorum sonra bebeğim uyanacak mamasini içecek tekrar uyuyacak ve dişi ciktigi için 7/8 kere uyanacak bende ancak 3-4 de yatağa girebilicem esim neden bu kadar anlayissiz anlamiyorum bana bi akil verin bu kelimeyi hakedicek ne yaptim, beni hiç mianlamiyosun çok agrim var bugün ertelesek olmaz mı dedim hızlıca küfür edip odadan cikti küfürlü içinden etti ama duydum ben cok zoruma gidiyor cok
Normalde tavsiye verirdim ama aldaticam seni bigün o olucak lafından sonra bende kayış koptu. Yani ne diyim bilemiyorum ama tek bisey soylicem esinizin borçlarini odemeyin desteğinizi cekin ki aklı basina gelsin ve sizin yaptiklarinizin önemini anlasın. Allah yardimcin olsun insallah duzelir eşiniz

Seni kufrederek, aldatmakla tehdit ederek mi tahrik etmeyi düşünüyor? Ben de cinselliğe düşkünüm ama şöyle bir insan beni çöl gibi kurutur. Resmen yürüyen Libidokiller.
Eğer paranın hayrını görmüyorsan , kazandığını üç kuruş kendine ayiramadan sırf kocanın borcuna veriyorsan bence işten ayril. O para için daha çok çalışmak zorunda kalsin, eve yorgun argın gelen o olsun. İnsan eşi için fedakarlık yapar, ama hak edene.
Bu adam bir şey haketmiyor

6 aylık bebeğim var evden calisiyorum isim cok yogun cok stresli calisirken bebeğime kendim bakiyorum isbasi 9da bebeğim 5-6 dedin mi ayakta üstelik geceleri uyumuyorum 4gibi daliyorum, onun disinda ev işlerinin saymak bile istemiyorum bebgim cok kücük cok hareketli oyun istiyor ilgi bekliyor sinirden bazen ona kiziyorum 6 da kalkıp gece 3,4 gibi uyyyorum bütün günüm iş ve bebek sonra 18 gibi isim bitiyor yemek yap kur topla yika derken saat 8/9 oluyor sonra gündüz yapamadigim işleri yapiyorum banyo yika kirlileri at makineyi boşalt çamaşır ser süpür sil banyo yap bebeği yika yarin ki yemek için hazirlik sonra bi bakiyorum bende derman kalmamis ama eşim o kadar düşüncesiz ki gelip bana sürekli bugün de mi ilişkiye girmicez diyo hiç bi şekilde manevi ve fiziksel olarak bir desteği olmadigi gibi tek düşüncesi ilişkiye girmek bu arada ikimizde 25-26 li yaslardayiz severek evlendik bebekle calisinca her şey değişti bir de onun borclari için calisiyorum aslinda, yani yorgunum diyorum gerçekten elinde telefon yorgun değilsin bana gelince mi tutuyo yakında seni aldatıcam O olacak dedi en son 4 gün önce birlikte olmustuk yani afedersiniz yaziyorum ama cinsel yasantimiz gayet güzel ikimizden memnununuz ama araya 2-3 gün girdi mi çok çirkinleşiyor iğrenç bi adama dönüşüyor kadın gibi trip atıp laf sokup çekip kafayi yatıyor bunlari yazarken bile yatağımın carsaflarini yikadim cikmasini bekliyorum sonra bebeğim uyanacak mamasini içecek tekrar uyuyacak ve dişi ciktigi için 7/8 kere uyanacak bende ancak 3-4 de yatağa girebilicem esim neden bu kadar anlayissiz anlamiyorum bana bi akil verin bu kelimeyi hakedicek ne yaptim, beni hiç mianlamiyosun çok agrim var bugün ertelesek olmaz mı dedim hızlıca küfür edip odadan cikti küfürlü içinden etti ama duydum ben cok zoruma gidiyor cok

Eşim çok mu anlayışsız sorun bende mi ? diye sorarken, ironi yapıyorsunuzdur umarım.

Sizin konunuza çok benzer , aynı sizin kocanız gibi öz evladını "el gibi" uzaktan seven ,canı isteyince eşine yanaşan, borçları olan bir başka koca konusu daha mevcut şu an forumda. Belki oradaki yorumlardan da fikir alabilirsiniz. Okumak isterseniz : Eşimle kötüye giden evliligimiz fikrinize ihtiyacım var

Tek fark , onun kocası henüz aldatmakla tehdit etmemiş.

Öz evladını "el gibi" uzaktan seven , size yardım etmekten kaçınan, kendisinden ve kendi keyfinden başka bir şey düşünmeyen ; tek eşli yaşama ve evlilik , sadakat kavramlarına saygısı olmayan , yüzlerce bulaşıcı hastalık riskine rağmen sizi aldatmakla tehdit eden bu insanla bir ömür beraber olmak isteyip istemediğinize karar vermelisiniz.

Umarım eşiniz , dışarda kendini "bekar" olarak tanıtıp masum kadınların günahına girmiyordur.

Kendisiyle bir ömür beraber olmak niyetindeyseniz de ; ATTRAENTE ATTRAENTE nin dediği gibi , eşinizi çocuk bakımına ortak edin de "fazla enerji"sini atsın.

Son düzenleme:
Eve bir yardimci tutun yarim gün de olsa kendiniz çalışıyorsunuz aksi halde böyle devam edemezsiniz,çocuğada yazik. Eşinize resti çekin eğer şuan susarsanız bir ömür bunları sizin yegane göreviniz olarak görecek. 9 18 home ofis çalışıp evde ki çocuğa nasıl bakacaksınız ki, yazik

Bana böyle davranan adamın borçlarını ödemem.
Eve de katkıda bulunmam hatta.
Umurumda olmaz, kendime yatırım yaparım.

Sonunda aldatıcam dedi öyle mi e o zaman öyle de aldatır böyle de aldatır bu bi bahane olur.Hatta zemin hazırlama ilerde senin yüzünden demek için.
Senin yüzünden diyeceği şeylerde hiç bitmez.Bunu söyleyem adam karaktersizdir.

Bi söz var alınmayın biraz kaba ama aklınızda olsun.
“İnsan eşek olunca semer vuran çok olur”
Tavizde tavizi doğurur.
Her yükü yüklenmeyin.Beğenmedi diye üzülmeyin.
Birazda o kim ki demesini bilin.
Her dediğini yaptıkca değersizleştiğinizi unutmayın.Kimse kukla ettiği kişiye değer vermez.
Tavrınızı koyun yahu!
Çok sinir oldum eşinize sizinde kendinizi bu kadar ezdirmenize

Çok haklısınız. Eşinizin terbiyesizliği hakkında yorum yapmak istemiyorum. Çok zor bir dönem bebeğiniz biraz daha büyüdüğünde rahatlayacaksiniz. Çalışmadığım halde o dönemlerde çok kötüydum. Eşinize madem öyle borçlarını kendin öde çünkü ben maaşımla bir kadın tutacam deyin her gün eve kadın çağırın. ( Mümkünse yasi genç olmasın 😂) temizlik yemek işlerinizi halletsin bebeğinizle de en azından 1 saat ilgilensin. Caniniza yazık. İnanın kocanız için söylemiyorum. Bi tarafı şişsin catlamayacasica bir şey söylemek istemiyorum o kadar sinir oldum ona sadece kendinizin kıymetini bilin. Değmeyen bir eş için kendinizi heba etmeyin maasinizi bebeğiniz biraz büyüyene kadar evinizle ilgilenecek bir kadına harcayin bebeğiniz biraz büyüyuo rahatlayınca da kizinizin ve kendi hayatınız için harcayin

İşin kötüsü evet bu adam seni aldatıcak çünkü sen ses çıkartmadıkca değersizleştirip kendisini haklı görüyo sende borçlarını ödediğinle kalıcaksın.
Lütfen yapma!

Fark ettim de nerede kendinden maksimum ödün veren fedakar anne/eş varsa böyle mutsuz. Tam tersi kendi hayatına, rahatına düşkün insanlar nispeten mutlu oluyor/ediliyorlar. Galiba hayattaki rollerimizi biz seçiyoruz biraz da. Her şeye evet demeyin bence. Onun borcu mu, bırakın o ödesin. Sorun çıkarırsa ailesini arayın gerekirse. Hem eve, hem onun çocuğuna bakıyorum bir de üzerine borçlarını mı ödeyeceğim deyin. Böyle ağa paşa yetiştiriyorlar kadınları da insanüstü kullanmaya çalışıyorlar. Eskiden bari iş hayatı yokmuş şimdi kadın hem erkeğin işini yapıyor hem de kendi ağır sorumluluk gerektiren işlerini... Yani bir anlayamadılar mevcut düzende kadın da erkek de eşit yoruluyor! Siz bu adamı çekeceğinize ayrılırsınız daha iyi. Zaten bu düşüncedeyse ileride aldatma ihtimali çok yüksektir kafasında dolaşıyor demek. Hiç altta kalmayın bu kişiye karşı.

Boşan 🙄 Ben çalışmadığım halde benim eşim yardım eder sizinki bildiğin camış. Yararından çok zararı var gibi, hele hele size karşı çirkin komuşmaları zaten ilişkiyi bitirmek için yeterince güçlü bi sebep 🙄

B birmelegimolsun merakla cevap vermenizi bekleyeceğim

eşiniz olacak adam hiç mi paylaşmıyor ev işini
çocuğunuz emmiyor sanırım sen yat hayatım bugün ben vereyim mamasını vs demiyor mu?
bulaşık toplayayım çamaşır katlayayım?
Allah ın öküzü:sinirli:

ben öyle üst üste 2 3 saat uyku ile çalışsam 3. gün sağlam bayılırım

derhal çıkın işten madem paranızın size faydası yok
istediğin gibi kadın olacağım o yüzden işi bırakıyorum diyin

Yarin öbür gün aldatirken yakalarsaniz "senin yüzünden, ben sana demiştim. ilişkiye girmiyoruz. Sen suçlusun" diyebilecek potansiyelde bir adam. Evin her işi size yüklenmiş. Bu adamın hayatınızda olması, evde olması size artı olarak ne kazandırıyor merak ettim. Sevgi gösterisi desen yok, saygı desen hiç yok, kendi bebeğine bakmıyor, ev işine gram yardımı yok. Tam olarak ne işe yarıyor o evde yatıp yuvarlanmaktan başka?

Back
X