Yaşam tecrübesi konusunda da, en azından yaş olarak oldukça tecrübeli olduğumu düşünüyorum.Bilip bilmeden demeyelim, yasam tecrubesi diyelim biz ona.
Bahsettiginiz kisi veya kisiler bagimlilik boyutuna gelmisler, o tedavilik bir durum, baska bir boyut o.
Aslında bağımlı mı bağımsız mı bilmiyoruz. Konu sahibi gereksiz şeyler demiş ama içerik yok. Gerekli mi gereksiz mi ne alıyor bu adam bilmiyoruz.Yaşam tecrübesi konusunda da, en azından yaş olarak oldukça tecrübeli olduğumu düşünüyorum.
Ayrıca, bilmem farkında mısın ama konu sahibinin kocası da bağımlı!
Peki, yasiniz benden oldukca buyuk saygi duyarım.Yaşam tecrübesi konusunda da, en azından yaş olarak oldukça tecrübeli olduğumu düşünüyorum.
Ayrıca, bilmem farkında mısın ama konu sahibinin kocası da bağımlı!
Kuş az önce dediğim gibi adamın hobisi muhtemelen. İlgilenmeyi, bişeyler almayı seviyor. Bizim de kedinin üç tane yatağı onlarca oyuncağı iki kum kabı, 4-5 tane mama kabı var. Yataklara ayağını bile basmıyor taşıma box’ında yatıyor, oyuncakların yüzüne bakmıyor buruşturulmuş kağıtla oynuyor2 Hafta'da aldığı gereksiz ṣeyler. Örnek vermek için :
-kuṣa 2. bir kap (2 gün önce yeni kap almıṣtık).
-zarf (100 tane), zarflarımız var bu arada
-iṣe yaramaz bir temizlik ürünü (gerçekten hiç ama hiç bir iṣe yaramıyor).
-kuṣa yeni bir kafes (büyük lüks sayılacak bir kafes) bu arada kuṣ sevmedi bile kendi kafesini daha çok seviyor
Ṣimdi'de gel restorant'a gidelim diyor. Bankasın'da 0 euro, banka 1000 euro'ya kadar negatif'te olmasına izin veriyormuṣ. Diyor ki 10 gün sonra maaṣ geliyormuṣ zaten.
Ben mi abartıyorum kızlar. Ben mi çok cimriyim?
Sizin işe başlamanıza güveniyor belli.Yoksa ocakta nasıl daha iyi olacaksınız.Ben olsam.zırnık koklatmam.Merhaba hanimlar.
Ben yeni evliyim (4 ay olucak)
Hemen gireyim konuya.
Eṣim çok iyi maaṣ alıyor (TR de yaṣamıyoruz). Mâlum yeni düğünümüz oldu, ev düzdük. Ama düğün masrafları 50-50 idi. Ev düzmesi de aynı.
Eṣim 32 yaṣında bu arada. Bankasında 1 euro bile yok o kadar maaṣ almasına rağmen. Aṣırı savurgan. Amazon'dan her hafta koli geliyor, bir iṣe yaramayan ṣeyler. Mağzaya gittiğimizde aldığı yiyeceklerin fiyatına bile bakmıyor, bir sürü iṣe yaramayan üyelikleri var...
Neyse benden para istedi, ocak'ta durumumuz sözde daha iyi olucakmıṣ çünkü tüm vergileri ödemiṣ olucakmıṣ. Bende verdim. Bu arada iṣten yeni çıktım gelirim yok. Ama bir kaç ay sonra yeni iṣe baṣliyacağım.
konuyu 3 kez açtım. Her seferinde ocak ayında daha iyi olucağız diyor söz veriyor.
Ama bu savurganlığı beni sinir ediyor. Babasına'da bu yok halimizle para yollamıṣ. Herkes bana zengin muamelesi yapıyor (eṣimin mesleği sayesinde).. Bir bilseler.
Konuya açıklık getireyim : kira + elektrik o'na gerisi bana ait.
Ne yapmam gerek?
Eṣim baṣka konular'da çok iyi merhametli, değer veren birisi.
Artık kapıyı bana bugün ne aldın diye açıyorum
Cok uzuldumMerhaba hanimlar.
Ben yeni evliyim (4 ay olucak)
Hemen gireyim konuya.
Eṣim çok iyi maaṣ alıyor (TR de yaṣamıyoruz). Mâlum yeni düğünümüz oldu, ev düzdük. Ama düğün masrafları 50-50 idi. Ev düzmesi de aynı.
Eṣim 32 yaṣında bu arada. Bankasında 1 euro bile yok o kadar maaṣ almasına rağmen. Aṣırı savurgan. Amazon'dan her hafta koli geliyor, bir iṣe yaramayan ṣeyler. Mağzaya gittiğimizde aldığı yiyeceklerin fiyatına bile bakmıyor, bir sürü iṣe yaramayan üyelikleri var...
Neyse benden para istedi, ocak'ta durumumuz sözde daha iyi olucakmıṣ çünkü tüm vergileri ödemiṣ olucakmıṣ. Bende verdim. Bu arada iṣten yeni çıktım gelirim yok. Ama bir kaç ay sonra yeni iṣe baṣliyacağım.
konuyu 3 kez açtım. Her seferinde ocak ayında daha iyi olucağız diyor söz veriyor.
Ama bu savurganlığı beni sinir ediyor. Babasına'da bu yok halimizle para yollamıṣ. Herkes bana zengin muamelesi yapıyor (eṣimin mesleği sayesinde).. Bir bilseler.
Konuya açıklık getireyim : kira + elektrik o'na gerisi bana ait.
Ne yapmam gerek?
Eṣim baṣka konular'da çok iyi merhametli, değer veren birisi.
Model uçak mı maket mi? İkisi karışıyor bazen. Ben de model uçakçıyım 1/500 herpa’larım var. Bir araba parası yatırmışımdır meretlereBen de eşim de eşiniz gibiyiz. Çok mutluyuzbirimizden biri diğerini kısıtlamaya çalışsa ciddi mutsuz olurduk. Bir evin olmalı tabi türkiye şartlarında bence sonra gerisini yemek lazım bence. neden çalışıyoruz? Ne kadar yaşayacağımız belli mi? Gereksiz dediğiniz şeyler size gereksiz geliyor olabilir mi? Eşim model uçaklarla ilgileniyor mesela gereksiz değil buna dair aldığı hiç bir şey. Kano seviyor kano aldı bu da gereksiz değil bence ama siz gereksiz diye yorumlayabilirsiniz gibi geldi burdan bakınca.
Dışarıda yemek dışındakiler boş saçma harcamalar2 Hafta'da aldığı gereksiz ṣeyler. Örnek vermek için :
-kuṣa yeni bir kafes (büyük lüks sayılacak bir kafes) bu arada kuṣ sevmedi bile kendi kafesini daha çok seviyor
Ṣimdi'de gel restorant'a gidelim diyor. Bankasın'da 0 euro, banka 1000 euro'ya kadar negatif'te olmasına izin veriyormuṣ. Diyor ki 10 gün sonra maaṣ geliyormuṣ zaten.
Yanlış anlamayın ama bu saydıklarınız hepsi çok pahallı şeyler değil. 100 zarf dediğiniz 2-3€ birşey en fazla. Zarf yada kuş kabı aldı diye para biriktiremiyor olamaz. Daha farklı ciddi harcamalar olmalı. Araba, motor, futbol merakı gibi gibi şeyler olsa anlarım ama kuş kafesi dediğin nedir yani, nekadar lüks olacak triplex içinde havuzu olsa bile kafes neticede2 Hafta'da aldığı gereksiz ṣeyler. Örnek vermek için :
Ahaha model. Motorlu jet yakıtlıModel uçak mı maket mi? İkisi karışıyor bazen. Ben de model uçakçıyım 1/500 herpa’larım var. Bir araba parası yatırmışımdır meretlere
Çok para harcıyor dediğiniz bunlar mı yani2 Hafta'da aldığı gereksiz ṣeyler. Örnek vermek için :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?