- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
ınsanlar bellı bır yasa dek o sekılde yasamıslarsa bunu psıkıyatrıstın yardımıyla cozebıleceklerını yada evlılık terapısı ıle cozebıleceklerını sanmıyorum..ama neden denenmesın tabı..çocuktan sora bu hassasıyetler devam ederse konu ıcınden cıkılamayacak bır hal alabılır..cunku farklı kısılıkteler..Şöyle, farkli insan olmaya zorlamaktan ziyade bazen sevdiklerimiz icin bazı fedakarliklar yapmamız gerekebilir. Evli degilim ama evli olsaydim da esimle orta yol bulmaya calisirdim, hep benim dediğim olacak sen bana uymalisin tavrı yanlis. Mesela adam 11de yatiyor, peki 11den önce ne yapiyor? Hafta ici iliski istemiyormus, sabah kalkinca ay hastayım galiba diye ilac aramak falan bunlar gercekten obsesif tavırlar. Belki adam bunu tek doğru goruyor ve belki de bir uzman gorusu sayesinde yanlis oldugunu farkedecek? Bazen yakinimiz bize bir sey söylediğinde ters tepki verebiliriz ama baskasi söyleyince kendimize objektif bakariz. Yani adamda esneme payi sıfırsa, kimse onu cekmez zaten :)
rahmetlı esım kuralcı bırıydı ama benımde bıraz rahat olmam bızı dengelıyordu..eksık yonlerımı esım tamamlıyordu..o sekılde dusunuyordum ben..ama arkadas esının durumundan rahatsız sankı daha herseyı oluruna bırakan hareketlı bır erkekle daha mutlu bır hayatı olabılır gıbı geldı