- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi smile_5050
-
çok güldüm bu yoruma ya şaka mısın arkadaşım sen? Adamın dul kadınlara ilgisi var diyorsun, olay çıkarıp rest çekiyorsun adam yine de gidiyor düğüne 2 saat Durmuş gelmiş yatıya mı kalacaktı????yorumlarınız ıcın saolun ama galıba ben abarttım cunku esım gıttı ve ıkı saaat durup geldı suc bendee cok abarttım
2 saat ya da 20 dakika önemli değil ki...yorumlarınız ıcın saolun ama galıba ben abarttım cunku esım gıttı ve ıkı saaat durup geldı suc bendee cok abarttım
kadın 45 50 yasındaa benı çağıramaz cunku ufak cocugum var ama davet etmıstı mutlaka bekliyorum demıstıYardıma ihtiyaç varsa sizi de çağırabilirdi
İyi niyetli olabilir ama çok gereksiz bir samimiyet
Sizinde kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum ama dul kadın tabirinden hiç hoşlanmıyorum
Kadının ahlaksızlık potansiyeli varsa dul olduğundan değil bu karaktersizliğinden
dul kadınlara ilgisi mi var dediniz? bi de arkadasına anlattıgını yakaldım demişssiniz, ne anlatıyodu?bugun canım oylee sıkkınkı kac gundur eesımle kavga halındeyız zaten bırde yenısı eklendıı bı mağazada calısan abla var tahmın 45 yasında ve dul galıba kızı evleniyor bu haftaa esım ara sıra gıder o ablanın yanında oturur sohbet eder falann neyse bugun aradı abla mağazaya geldım yoktun yardım edılcek bısey varmı dugun ıcın dedıı sonra o bıseyler dedı ve tamam yarın sabah gelırım dedı neyse dedım napacan yarın ya dedı kımsesıı yok gelenlerı karsılıcam cay yemek masa falan dedı ya dedım o bızım evımıze hıc gelmedı çocuk dogdu tasındık falann bırde sen erkek olmayan evde ne işin var dedım evde mı durcamda dısardaa dedııı sonra kıvırdıı ıste 2 tane yıgenı var ama hızmet edcek adam yok bendee cagırdı dedıı sinirlendim uzeıne vazıfe degıl akraban deıl komsun yakının degıl ne hakla erkek olamayn yere gıdıyon ıste bıkac kışı daha var dedı sonraa ama emınım yalann basta soylemedı tepkı verınce soyledı cunku ben de bağırdım cagırdım zaten eskıden dul kadınlara bıraz ılgısı oldunu hıssettım sonraa arkadaşına anlattığını yakaladım mesajdan onun ıcın guvenmıyorum dedım senle bağım kalmadı artık odalarımız ayrı faaln dedı tamam ya gıtmem falan sen dedım eger gururlu adam olsan erkek olmayan bı eve hızmete gıtmen dedım sızce haksızmıyım ya canım cok sıkkkın
Sizde gitseniz eşinizle,ben olsam giderdim tanimasamda giderdimbugun canım oylee sıkkınkı kac gundur eesımle kavga halındeyız zaten bırde yenısı eklendıı bı mağazada calısan abla var tahmın 45 yasında ve dul galıba kızı evleniyor bu haftaa esım ara sıra gıder o ablanın yanında oturur sohbet eder falann neyse bugun aradı abla mağazaya geldım yoktun yardım edılcek bısey varmı dugun ıcın dedıı sonra o bıseyler dedı ve tamam yarın sabah gelırım dedı neyse dedım napacan yarın ya dedı kımsesıı yok gelenlerı karsılıcam cay yemek masa falan dedı ya dedım o bızım evımıze hıc gelmedı çocuk dogdu tasındık falann bırde sen erkek olmayan evde ne işin var dedım evde mı durcamda dısardaa dedııı sonra kıvırdıı ıste 2 tane yıgenı var ama hızmet edcek adam yok bendee cagırdı dedıı sinirlendim uzeıne vazıfe degıl akraban deıl komsun yakının degıl ne hakla erkek olamayn yere gıdıyon ıste bıkac kışı daha var dedı sonraa ama emınım yalann basta soylemedı tepkı verınce soyledı cunku ben de bağırdım cagırdım zaten eskıden dul kadınlara bıraz ılgısı oldunu hıssettım sonraa arkadaşına anlattığını yakaladım mesajdan onun ıcın guvenmıyorum dedım senle bağım kalmadı artık odalarımız ayrı faaln dedı tamam ya gıtmem falan sen dedım eger gururlu adam olsan erkek olmayan bı eve hızmete gıtmen dedım sızce haksızmıyım ya canım cok sıkkkın
dul degıl ya samımı degıllerdı sadece kadın ın calıstıgı yere ara sıra gıdıyodu cunku oranın asıl sahıbı olan adamlad -a samımıler oda oluyodu oturup sohbet fln edıyolardı hatta bıkac sefer beraber gıttık kadın vardı oturduk konuştuk kac kez dedı gel beraber gıdelım dıye ama ne bıleyım kadınlık duygusu ıle kıskandımDul mu degil mi bunu kesinleştirelim önce , bu kadar samimiyken evli olup olmadığını bilmiyor mu eşiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?