eşim cok rahat

Ç
yorumlarınız ıcın saolun ama galıba ben abarttım cunku esım gıttı ve ıkı saaat durup geldı suc bendee cok abarttım
çok güldüm bu yoruma ya şaka mısın arkadaşım sen? Adamın dul kadınlara ilgisi var diyorsun, olay çıkarıp rest çekiyorsun adam yine de gidiyor düğüne 2 saat Durmuş gelmiş yatıya mı kalacaktı????

"ya dedım o bızım evımıze hıc gelmedı çocuk dogdu tasındık falann"

Madem o kadar samimilermiş,neden kadın size hiç gelmemiş ? Neden hep eşin gidiyor ?
Senin tanışıp görüşmediğin kadınla eşinin ne muhabbeti var böyle zırt pırt ?
Benim de hiç hoşuma gitmezdi,izin vermezdim.Başka adam mı kalmamış ?
Ablası değil,akrabası değil,ne işi varmış ?

yorumlarınız ıcın saolun ama galıba ben abarttım cunku esım gıttı ve ıkı saaat durup geldı suc bendee cok abarttım
2 saat ya da 20 dakika önemli değil ki...
Eşinizi yerden yere vurmuşsunuz olay dul kadınlara ilgisi olmasına kadar gitmiş...yataklar ayrılacak kadar büyük mesele ve herkes iyi görmediğini söyleyince birden "aslında kocam iyi niyetli de ben yanlış anlamışım" savunması.
Ben çokgereksiz bir davranış olarak gördüm, sizin özel olaylarınızı sallamamış ama kocanız gidip evin adamı gibi yardım edecek...
Ben eşimi tanımadığım bir evde on dakika dahi olsa o konumda görmek istemem.

Yardıma ihtiyaç varsa sizi de çağırabilirdi
İyi niyetli olabilir ama çok gereksiz bir samimiyet
Sizinde kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum ama dul kadın tabirinden hiç hoşlanmıyorum
Kadının ahlaksızlık potansiyeli varsa dul olduğundan değil bu karaktersizliğinden

ya arkadaşlar haklısınız bıraz abest oldu fakat soyle anlatıyım sızee düğünden onckı gun kına gnu esım ogle sonu gıttı bı abı var oda calııyo orda onla gıtmısler ıkısaat sonra geldı ertesı gun düğüne gıttık zaten esım bana dedı kadın evlıymıs dıye ve kocası yanındaydı bende vardım kına gunudue adam evındeymıss esımde bılmıyodu kadının dul olup olmadığını ama ben hıc esınden bahsetmedıgı ıcın dul sanmıştım bu yüzden dıyorum suc bende dıyee

kadın 45 50 yasındaa benı çağıramaz cunku ufak cocugum var ama davet etmıstı mutlaka bekliyorum demıstı

Eşiniz "başlarında erkek yok yeaaa" diyerek gidiyor yani kadının dul olduğunu söylüyor ama aslında kadın dul değil. Sormazlar mı adama "arkadaşım madem kadının evli olduğunu biliyordun da neden dul ayaklarına yattın" diye? Ee sorarlar tabi. Konunuzda oturmayan taşlar var.

Haklısın...
Üstüne vazife olmayan bir işe kalkışmış elin işini gücünü halletmek için insan evinin huzurunu bozmamalı.
Söylediğiniz gibi de yakışık alacak bir durum değil.

dul kadınlara ilgisi mi var dediniz? bi de arkadasına anlattıgını yakaldım demişssiniz, ne anlatıyodu?

niyeti iyi veya kötü fark etmez. her durumda haklısın. ne işi var elalemin dügününde akraba olsa neyse. işgüzarlıktan başka bir şey degil.

Sizde gitseniz eşinizle,ben olsam giderdim tanimasamda giderdim

Dul mu degil mi bunu kesinleştirelim önce , bu kadar samimiyken evli olup olmadığını bilmiyor mu eşiniz??
dul degıl ya samımı degıllerdı sadece kadın ın calıstıgı yere ara sıra gıdıyodu cunku oranın asıl sahıbı olan adamlad -a samımıler oda oluyodu oturup sohbet fln edıyolardı hatta bıkac sefer beraber gıttık kadın vardı oturduk konuştuk kac kez dedı gel beraber gıdelım dıye ama ne bıleyım kadınlık duygusu ıle kıskandım

kadının başka yardım edecek kimsesi mi yok ne münasebet ya taviz vermeyin sakın.

bence kadın dul filan değil . Akılları sıra evli gösterip masumlaştırıp dikkat çekmeyecekler .

Konuna daha farklı yorum yapmaya hazırlanıyordum, ta ki sonraki yorumlarında 180 derecelik dönüşü görene kadar.
Konunda çok fazla tutarsızlık var.kadın dul demişsin, eşin erkeksiz eve gidecek diye kıyameti kopartıp yatakları ayırmışsın,çok sohbet ediyorlar her işine koşuyor veeee en can alıcısı; eşimin dul kadınlara ilgisi var mesaj yakaladım demişsin.
Tabi yorumlar peşpeşe uçmaya başlayınca yok aslında öyle değil şöyle ..yok aslında böyle.. yok gitti ama 2 saatcik durdu.yok benim kocam melektir aslında..
Madem eşin masum ne bu şiddet bu celal ilk mesajda?
Ben anlamadım açıkçası.Ya sen çok fevri birisin anlamadan dinlemeden dünyayı yakıp sonra şefkatle küllerin üstüne su döküyorsun ya da yorumlardan haklı oldugunu anlayınca içindeki turka çıktı ortaya ve benim kocam yapmazgillerden oluverdin birden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…