Eşim çok titiz,temizlik konusunda bir programa ihtiyacım var

ee sen yap de o zaman bu kadar zor mu
temizlik yapmıyorsun diye azarladığı için bir programa ihtiyacın var ha??
harbi erkek olmalıymış resmen bedava hizmetçi alıyorlar eve..

Son düzenleme:

kusura bakmayın kızlar ya kendımı tutamadım..mesele erkekler olunca kelımeler cıdden yaratıcılasıyor...

hahahaaa benim eşimde pistir sağolsun süpürge sesine tahammülü yoktur ne banyo temizmiş ne gargolap dağınıkmış hiç çakmaz ama oda kötü adam pis çorabını sepete atmaktan aciz bu işin bir orta yolu yokmu yahuu

aileden ne görürse onu kapıyolar allahtan benim kv pistir temizlikle memizlikle işi yoktur hiç ben bal kaymak kalıyorum onun yanında

yaw kızlar bulaşık dediğim tencere mencere tepsi..haliyle su sıçrıyo oraya buraya..bide zaten makinaya herşey girmiyoki..ben koymam şahsen..tahta kasık falan..

evet makinaya normalde tahta koymayınız diyorlar ama ben pek dinlemiyorum

özellikle kesme tahamı önce elde sonra garanti olsun diye makinada yıkıyorum

nadiren tencere yıkamam gerektiğinde inanılmaz derecede su harcadığımı biliyorum,
lavabo taşıyor neredeyse
bulaşık makinasının alt çekmecesinin arka kısmındaki tüm demir ayıraçları çıkardım ve
tencerelerim nekadar büyük olursa olsun kolaylıkla sığdırabiliyorum...

yaw kızlar bulaşık dediğim tencere mencere tepsi..haliyle su sıçrıyo oraya buraya..bide zaten makinaya herşey girmiyoki..ben koymam şahsen..tahta kasık falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…