Eşim çok titiz,temizlik konusunda bir programa ihtiyacım var

doğru demişsiniz :) benim eşim mesela..ben dağınıgımdır o çok derli toplu ve titizdir..benim yaptıgımı asla beğenmez bi kulp mutlaka takar..bizim evde çamaşırı o yıkar o asar o toplar o katlar..benim yıkadıgımıda astıgımıda katladığımı da beğenmez..ütü için başlarda yapayım dedim önce bi dedi sana kıyamıyorum falan ütücüye gönderiyo topluca..bence onuda begenmedigi için kıyamıyom hikaye..bi sürü para veriyoz ütücüye tutumludur aslında içi yanıyo bence ama adam rahat edemiyoki..bulaşık yıkamayı sevmiyo sevse onuda alacak elimden..çok su yapıyomuşum heryeri..bulaşık bu teyemmümle mi yıkiim su bu sıçrıyo işte..halıya su damlıyomuş..daha saysam karışmadığı bişey yokki..benimkide başka dert..kadınlığımı evimi çekip cevireyimi bilmiyorum sürekli bi müdahale bi eleştiri..inanın kendisinin yapmasıda başka bi sorun...sürekli eksik hissettiriyo insana kendini..bende evi saldım çayıra mevlam kayıra..

senin işinde zor be gülüm:)

bu akşam misafirim gelcek,evin süpürülmesi lazım,ortalık toplanacak, malum çocuk da var,eşime diyecem bakalım sen süpür ben sileyim,bu iyiliği bana yapacak mı?çok merak ettim şimdi...

yarın paylaşırım sizle.....eğer bana bu iyiliği yaparsa dilesin benden ne dilerseeeeeeeeeee....

ya hayır derse...

bak ben eşime çok kızyorum müdaheleleri için ama söyle bişey var eşim evi derli toplu temiz gördüğü zamn o da dağıtmamaya çalışıyor ve bana yardım ediyor mesela bayram tatilinden snra eve geldk ben çantaları boşalttım makinaya attm çamasırları yerleşecekleri yerleştrdm benden yerleri silmek için s istedi bende süpürmemiz lazm dedm baktım aldı süpürgeyi koltukları vtrni vs çekti altlarını hem sildi hem süpürdü bütün odaları bende arkasından toz aldım banyo yaptım banyoyu yıkadm işler btti. Heee bi de bi tavsiyem var bayanlar eğer eşiniz evle ilgili yada sizinle ilgili birşey aldığında yada yaptığında beğenmesnizde güzel olmuş diyin onu teşvik ein ben denedim biraz biraz işe yarıyor

Evet canım çünkü bu farklı bir durum yani anlatamıyorum ama titiz olunca kimsenin yaptığı içine sinmiyor.

İlla ki kendim yapacağım,ha şunuda söyleyeyim...

Geneldetitiz insanların evinde rahat edilmez,eşlerine hayat zindandır.

Amaben öyle değilim,evime gelen herkes rahat eder,eşimde evde istediği gibi davranır yalnızca dikkatli olması konusunda uyarırım.

Zaten huyumu bildiği için dagıttıgı bir yer varsa ben görmeden toparlar.

Asla başkasına emir vermem,veremem çünkü beğenmem.

Arkadaşın eşinin başka bir problemi var takıntı yapmış kendine bence ama adı titizlik olmuş.

seninde işin zormuş gerçekten,sanırım bende istemezdim herşeyıme karışan bir erkeği

Rahmetli babam anneme evde karışmazdı ama eşim aşırı titiz simetri hastası neyseki camları ve yerleri siler ama ölsemde bulaşık yıkatamam erkek adam bulaşık yıkamaz der evin dizaynını çok iyi yapar kendi dış görüntüsünü önemser bazen keşke şu iç işlerden hiç anlamasa dediğim çok olmuştur çok yıpratıcı oluyor sürekli temizlik ve düzen isteği şimdiki aklım olsa sırf bundan dolayı evlenmezdim zaten erkeklerin çoğu hizmet ve cinsellik için evleniyor bu 65 yaşından sonra evlenen kadınları asla anlamıyacağımki aklım olsa sırf bundan dolayı evlenmezdim zaten erkeklerin çoğu hizmet ve cinsellik için evleniyor bu 65 yaşından sonra evlenen kadınları asla anlamıyacağım

bencede işe yarıyor "sen çok güzel süpürge yapıyorsun benimki pek güzel olmuyor mesela " .

Herşeyi kendim yapıcam deyip kendinizi yıpratmayın anca yorulup hertarafınızın ağrıdığıyla kalıyorsunuz varsın titiz olan çok karışan kocalarda işe girişsin nasıl oluyomuş titiz olmak görsünler.

bide arkadaşım tam mesajların hepsini okumadım ama senin işin yokmu temizliğin yokmu diye söyleyen eşine hadi gel beraber yapalım diye teklif et sen buzdolabının içini sil ben dışını sileyim daha güzel olur de mesela o zaman tv karşısından kalkıp geliyorsa hem senin canın sıkılmamış hem berabercene iş yapmaktan zevk almış olursunuz. Ama gelmiyorsada berabercene tv seyredin sanada bişey söylemeye hakkı kalmasın.

kızlar su sıçratrma falan diyorsunuzda bulaşıkları bulaşık makinasında neden yıkamıyorsunuz?

hem pratik hemde du faturası açısından hesaplı..

biz iki kişi bile 2günde bir makina açıyoruz..
bide çocuk olsa hergün açılır..

ben dayanamam elde yıkamaya şahsen,

az bi içlerini temizler dizerim makinaya..

öyle pahalı bilmem kaç programlı mak.almayada gerek yok..

50 derecede yıkasın yeter,yalnışmıyım..

benim kocam da tam tersi. x hanım gelcek temizliğe desem, gelmesin gelmesin der. e kim yapcak temizliği derim, temiz ki bizim ev der.

gel desem gelir bana dokuna yapmaması değil beni eleştirmesi sürekli bişeyler beklemesi bu konuda bana laf söylemesi dokunuyo

2 sene önce filan kolum kırılmıştı 3 hafta filan alçıda durmuştu mecburen temizlik için birini çağırmıştım. sonra haftada bir
filan devam edecem dedim eşime. o da gerek yok sen daha güzel yapıyosun dedi.:)) şimdi hafta sonları hadi bana evi süpürüver bende sileyim diyorum ne var her hafta evi süpürecek diyo

ahh benimkinin ağzından böyle tek kelime duysam varya ooofff offff:2:

zaten temiz ve düzenliyim diyorsun sana daha ne önerebiliriz ki canım:26:bence eşin titizlik hastası sen onu düzeltmeye çalış gerekiyorsa bir uzmana gidin yoksa böyle ömür geçmez.üstelik 6 yıldır evlisiniz ama hala eşin senin düzenini kabullenememiş demek ki bundan sonra da sürekli seninle kavga edeceksen iyisi mi eşini ps,k,yatra gitmeye ikna et canım.çünkü burda sana ne desek belli ki eşin memnun olmayacak:97:

Valla elde yıkayanlar 50 derecede yıkayamazlar bile zaten :)

Elleri dayanamaz o sıcaklığa.

Haliyle bende makinada yıkananı daha hijyenik buluyorum; bizde de hep bulaşık makinası çalışır.

Hak veriyorum yani...

ev işini çok sevmem ama yapıyoruz mecbur..ütüyü ve yemek yapmayı sevmiyorum itiraf ediyim hergün dışarda yesem yerim yani ama sağlıklı değil tabi.Kadın aldım bikaç kere içime sinmedi şimdi kadın almıyorum kendim yapıyorum herşeyi ama kadına para veriyormuş gibi kendime harcıyorum:) acayip motive oluyorum hehe

Eşim çok titiz değil ve asla da yardım etmez..Ben de hergün yerler silinir 2 günde bir toz alınır haftada 1 defa süpürülür 2 kişi olunca çok kirlenmiyor,haftada 2 gün çamaşır yıkanır,mutfak fayans ve ocak hergün silinir ama dolabı aklıma estikçe silerim haftada 2-3 gün yemek yaparım geri kalan zamanda dışarda yeriz ayda bir kıyafetler düzenlenir bu liste uzayıp gidiyor işte..Ama sizden tek şanslı yanım yarım gün çalışmam ve çocuk yok.

Allah yardımcın olsun ne diyeyim ben 2 aylık evliyim daha yeni düzn tutturabildim çok zormuş bu ev işleri..

ayda 2kez kadın al eve..cam kapı halı koltuk mutfak dolabı silsin...sen de günlük işlerini yaparsın..tuvalet banyoyu da elden geçirir...ben cok titizimdir yetşemedigim oluyor ayda 150 lira ödüyorum temizliğe benden kıymetli mi cam kapı halı hiç silmiyorum...15de bir al kadın en mantıklısı bu az yorulursun böylece..temizlik gibisi yok ama vakit de yok işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…