- Emoji Skoru
- 575
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi nasipsiz32
Tabi yorulursun insan acaba kocam şu an yalan söylüyor mu diye düşünmek ister mi?Yalanlarını her seferinde yakalıyorum çok yoruldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi yorulursun insan acaba kocam şu an yalan söylüyor mu diye düşünmek ister mi?Yalanlarını her seferinde yakalıyorum çok yoruldum
Çocuklar yalan söylemez aileler yalana mecbur bırakır,yaptığı herşeye azarlayarak,çığlık atarak tepki verirseniz bu çocukta yalana mecbur kalacak çünkü neden?Eve polis bile gelmiş komşular abartılı tepkilerinizi sürekli duymuş o da siz böyle tepki vermeyin diye yalana başvurmuş,bence hata iki taraflı ama bu saatten sonra normal düzeyde bir gidişat zor,ya cami avlusuna bırakın yada öz anne babasına teslim edip kaçınEşime sürekli kavga ediyoruz Kavga ederken ben de dayanamayıp Çığlık atıyorum Bu sabah eve polis geldi Çok utandım sanırım komşu şikayet etmiş Sizce çok rezil olduk mu ya Eşim bana sürekli yalan söylüyor Ben de Çıldırıyorum her konuda benden gidip gizlice motor almış Akşamları eve geliyor sürekli motorla dışarı çıkıyor Ben zaten çalışmıyorum Beni yalnız bırakıp arkadaşlarına gidiyor bir de orada sigara falan içip gidiyor sigara da içmesini istemiyorum Dün yine ben bir şey bırakıp geleceğim arkadaşıma dedi ödünç almış Güya sonra ben de geleceğim deyince ben de geldim yanında sonra arkadaşım bana bunu hediye etti falan dedi yalan söyledi yanımda çocuğu arıyor Güya falan Halbuki öyle bir şey yok yalan huy haline getirmiş çok sıkıldım artık bir buçuk senelik evliyiz
Dur önce çocuk yapsın sonra teslim eder ailesine.Çocuklar yalan söylemez aileler yalana mecbur bırakır,yaptığı herşeye azarlayarak,çığlık atarak tepki verirseniz bu çocukta yalana mecbur kalacak çünkü neden?Eve polis bile gelmiş komşular abartılı tepkilerinizi sürekli duymuş o da siz böyle tepki vermeyin diye yalana başvurmuş,bence hata iki taraflı ama bu saatten sonra normal düzeyde bir gidişat zor,ya cami avlusuna bırakın yada öz anne babasına teslim edip kaçın![]()
Ailem istemiyor gidecek yerimde yok
bosansan gidecek yerin yok, anne baban seni istemiyor, birikimin yok, kendini gecindirecek isin gucun yok.Evet bende dengesizim kabul ediuorum bu düzeldi sanıyorum başa sarıyoruz aslında çocugu annelik duygusunu tatmak icin istiyorum bundan boşansamda bir çocuğum olsun istiyrm
Evet bende dengesizim kabul ediuorum bu düzeldi sanıyorum başa sarıyoruz aslında çocugu annelik duygusunu tatmak icin istiyorum bundan boşansamda bir çocuğum olsun istiyrm
pardon ogretmenmis . adam da araba tamircisibosansan gidecek yerin yok, anne baban seni istemiyor, birikimin yok, kendini gecindirecek isin gucun yok.
nasil bakacaksin cocuguna "boşansan bile" ?
Böyle sebepsiz yere sürekli yalan söyleyen insanla mutlu olamazsın maalesef ki..Eşime sürekli kavga ediyoruz Kavga ederken ben de dayanamayıp Çığlık atıyorum Bu sabah eve polis geldi Çok utandım sanırım komşu şikayet etmiş Sizce çok rezil olduk mu ya Eşim bana sürekli yalan söylüyor Ben de Çıldırıyorum her konuda benden gidip gizlice motor almış Akşamları eve geliyor sürekli motorla dışarı çıkıyor Ben zaten çalışmıyorum Beni yalnız bırakıp arkadaşlarına gidiyor bir de orada sigara falan içip gidiyor sigara da içmesini istemiyorum Dün yine ben bir şey bırakıp geleceğim arkadaşıma dedi ödünç almış Güya sonra ben de geleceğim deyince ben de geldim yanında sonra arkadaşım bana bunu hediye etti falan dedi yalan söyledi yanımda çocuğu arıyor Güya falan Halbuki öyle bir şey yok yalan huy haline getirmiş çok sıkıldım artık bir buçuk senelik evliyiz
Nasıl bakacaksın? İş güç yok ev yok?Evet bende dengesizim kabul ediuorum bu düzeldi sanıyorum başa sarıyoruz aslında çocugu annelik duygusunu tatmak icin istiyorum bundan boşansamda bir çocuğum olsun istiyrm
Evet bende dengesizim kabul ediuorum bu düzeldi sanıyorum başa sarıyoruz aslında çocugu annelik duygusunu tatmak icin istiyorum bundan boşansamda bir çocuğum olsun istiyrm
Annem diyor ki zaten herkes çekiyor diyor Kimse mutlu değil evliliğinde diyor o kendi akrabalarını düşünüyor Çünkü onlara rezil olacağız İki günden beri depresyona girdi zaten boşanacağım diye annemlerde kalıyorum da şu anAileniz bu adamın size or.spu muamelesi yaptığını biliyor mu?
Ailem sokağa atmaz ama boşanmamı istemiyolar annem rezil oluruz diyorAnnem diyor ki zaten herkes çekiyor diyor Kimse mutlu değil evliliğinde diyor o kendi akrabalarını düşünüyor Çünkü onlara rezil olacağız İki günden beri depresyona girdi zaten boşanacağım diye annemlerde kalıyorum da şu anAileniz bu adamın size or.spu muamelesi yaptığını biliyor mu?
Annenin evine gitmişsin boşanmak için, gelip kalmanı kabul etmişler suratına kapı kapattıkları yok. Ama kim bilir kaç kez boşanacağım diyerek baba evine gittin, sonra kocanla barıştın, insanlar haliyle seni ciddiye almıyorlardır. Ek olarak boşanma kararını bana bıraktılar yazmışsın, duygu sömürüsü yapma ailem kabul etmiyor diye.
Ailem istemiyor gidecek yerimde yok
Aslında 2 gün çalışıyrm ama o para cok az yetmiyor hiçAilenizin istememe nedeni asalak gibi yaşıyor olmanız.
Bir iş tutayım derdiniz yok.
32 yaşında kadınsın artık çalış.
Bu heriften sana fayda yok.
Aslında 2 gün çalışıyrm ama o para cok az yetmiyor hiç
Hiçbir aile evladı boşansın istemez. Güle oynaya boşan hemen kızım demez. Başta üzülürler ama sonra kabullenirler. Rezil olmalık bir durum olmadığını da zamanla anlarlar. Çocukla dönsen daha mı iyi?Ailem sokağa atmaz ama boşanmamı istemiyolar annem rezil oluruz diyor
EVet geçmişte kullanmış bende en cok bundan şüpheleniyorumEşin madde kullanıyor olabilir mi? motor alması, sürekli arkadaşlarıyla buluşması, yalan söylemesi, sürekli dışarıya çıkması tuhaf geldi. Bizim karşıda kaldırımda bankanın önünde bir motor park halindeydi ve geceleri sürekli bir yerlere gidip geliyordu. Eşim bu satıcı demişti ve şu an o motorun sahibi hapiste. Sizin yazınızı okurken aklıma direkt bu geldi nedense sakın çocuk yapmayın ailenizle konuşun size sahip çıksın.
Bence hem kullanım hem satış var geçmişte kullanmış diye bir şey olmuyor bu gibi durumlarda aklını başına al sakın çocuk falan yapma ailenin yanına dön bir işe gir çalış senin can güvenliğin bile yok.EVet geçmişte kullanmış bende en cok bundan şüpheleniyorum
Kavgada çığlık atmak nedir ,yapmayın.Kavganın da bir üslubu,tarzı olur.Cidden komşulardan hiç çekinmiyor musunuz çığlık çığlığa kalırken.Eşime sürekli kavga ediyoruz Kavga ederken ben de dayanamayıp Çığlık atıyorum Bu sabah eve polis geldi Çok utandım sanırım komşu şikayet etmiş Sizce çok rezil olduk mu ya Eşim bana sürekli yalan söylüyor Ben de Çıldırıyorum her konuda benden gidip gizlice motor almış Akşamları eve geliyor sürekli motorla dışarı çıkıyor Ben zaten çalışmıyorum Beni yalnız bırakıp arkadaşlarına gidiyor bir de orada sigara falan içip gidiyor sigara da içmesini istemiyorum Dün yine ben bir şey bırakıp geleceğim arkadaşıma dedi ödünç almış Güya sonra ben de geleceğim deyince ben de geldim yanında sonra arkadaşım bana bunu hediye etti falan dedi yalan söyledi yanımda çocuğu arıyor Güya falan Halbuki öyle bir şey yok yalan huy haline getirmiş çok sıkıldım artık bir buçuk senelik evliyiz
Babasız büyümek istiyor mu, bu ortama gelmek istiyor mu diye çocuğa da sormak lazım.Evet bende dengesizim kabul ediuorum bu düzeldi sanıyorum başa sarıyoruz aslında çocugu annelik duygusunu tatmak icin istiyorum bundan boşansamda bir çocuğum olsun istiyrm