• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok yalancı

Eşime sürekli kavga ediyoruz Kavga ederken ben de dayanamayıp Çığlık atıyorum Bu sabah eve polis geldi Çok utandım sanırım komşu şikayet etmiş Sizce çok rezil olduk mu ya Eşim bana sürekli yalan söylüyor Ben de Çıldırıyorum her konuda benden gidip gizlice motor almış Akşamları eve geliyor sürekli motorla dışarı çıkıyor Ben zaten çalışmıyorum Beni yalnız bırakıp arkadaşlarına gidiyor bir de orada sigara falan içip gidiyor sigara da içmesini istemiyorum Dün yine ben bir şey bırakıp geleceğim arkadaşıma dedi ödünç almış Güya sonra ben de geleceğim deyince ben de geldim yanında sonra arkadaşım bana bunu hediye etti falan dedi yalan söyledi yanımda çocuğu arıyor Güya falan Halbuki öyle bir şey yok yalan huy haline getirmiş çok sıkıldım artık bir buçuk senelik evliyiz
Çocuklar yalan söylemez aileler yalana mecbur bırakır,yaptığı herşeye azarlayarak,çığlık atarak tepki verirseniz bu çocukta yalana mecbur kalacak çünkü neden?Eve polis bile gelmiş komşular abartılı tepkilerinizi sürekli duymuş o da siz böyle tepki vermeyin diye yalana başvurmuş,bence hata iki taraflı ama bu saatten sonra normal düzeyde bir gidişat zor,ya cami avlusuna bırakın yada öz anne babasına teslim edip kaçın😂

Çocuklar yalan söylemez aileler yalana mecbur bırakır,yaptığı herşeye azarlayarak,çığlık atarak tepki verirseniz bu çocukta yalana mecbur kalacak çünkü neden?Eve polis bile gelmiş komşular abartılı tepkilerinizi sürekli duymuş o da siz böyle tepki vermeyin diye yalana başvurmuş,bence hata iki taraflı ama bu saatten sonra normal düzeyde bir gidişat zor,ya cami avlusuna bırakın yada öz anne babasına teslim edip kaçın😂
Dur önce çocuk yapsın sonra teslim eder ailesine.

Evet bende dengesizim kabul ediuorum bu düzeldi sanıyorum başa sarıyoruz aslında çocugu annelik duygusunu tatmak icin istiyorum bundan boşansamda bir çocuğum olsun istiyrm
bosansan gidecek yerin yok, anne baban seni istemiyor, birikimin yok, kendini gecindirecek isin gucun yok.
nasil bakacaksin cocuguna "boşansan bile" ?

Evet bende dengesizim kabul ediuorum bu düzeldi sanıyorum başa sarıyoruz aslında çocugu annelik duygusunu tatmak icin istiyorum bundan boşansamda bir çocuğum olsun istiyrm

Bu bakış açısıyla anne olmak doğru değil? Anne olmak çok büyük sorumluluk istiyor. Anneliği sanırım emzirmek+bezini temizlemek+önüne yoğurt tavuk pilav koymak+arada yeni kıyafet alıp giydirmek sanıyorsun.

Bu çocuk yeri gelecek uyku saatinde çok huysuzluk yapacak, okuduğun masalı defalarca kez anlatmanı isteyecek, en ufak bir şey için ağlayarak kendini yerden yere atacak evi inletecek. Ne kadar sen dokuz ay karnında taşısan bile bu çocuk çok ayrı karakterde bir insan. Huyu suyu, istekleri farklı olacak. Yeri gelecek memeni ısıracak, sırtına kadar boka batacak, kusacak, sümüğünü kendin temizleyeceksin. Basit işler değil. Düzenli banyo rutini gerekir, uyku rutini gerekir. Gerçekten büyük sabır ve sevgi gerektiriyor.

Sen bu dengesiz halinle çocuğu nasıl büyüteceksin, Annelik hakkıyla düzgünce yapılırsa kutsal olur, öyle her doğuran anne olamıyor. Sen evde kocana bağrırken, evde minik bebek olsa, uykusundan sıçrayarak uyanabilirdi veya kavgalı bağrışlı evde sorumsuz baba ve dengesiz anne ile büyürse kaygı bozukluğu yaşayan bir insan olabilir.

İnsanlar kendilerini parçalıyorlar aman çocuğumuz iyi şartlara doğsun, büyüsün diye. Siz ne yapıyorsunuz karı koca; motor için kavga.

bosansan gidecek yerin yok, anne baban seni istemiyor, birikimin yok, kendini gecindirecek isin gucun yok.
nasil bakacaksin cocuguna "boşansan bile" ?
pardon ogretmenmis . adam da araba tamircisi
yani bosanmak icin ailene muhtac degilsin, bu hayati istedigin icin cekiyorsun
(salon kapisi kirmalar, kiskanclik krizleri, kiskancliktan elbise ayakkabi kesmeler, garsona baktin otoparkta adamin sorusunu cevapladin diey kiskanclik krizleri - beni aldatirsan seyine bicak saplarim tehditleri, salon kapisi kirmalar, apartman asansorunden yaka paca suruklemeler...)
keske tek yalan soyleseydi

Eşime sürekli kavga ediyoruz Kavga ederken ben de dayanamayıp Çığlık atıyorum Bu sabah eve polis geldi Çok utandım sanırım komşu şikayet etmiş Sizce çok rezil olduk mu ya Eşim bana sürekli yalan söylüyor Ben de Çıldırıyorum her konuda benden gidip gizlice motor almış Akşamları eve geliyor sürekli motorla dışarı çıkıyor Ben zaten çalışmıyorum Beni yalnız bırakıp arkadaşlarına gidiyor bir de orada sigara falan içip gidiyor sigara da içmesini istemiyorum Dün yine ben bir şey bırakıp geleceğim arkadaşıma dedi ödünç almış Güya sonra ben de geleceğim deyince ben de geldim yanında sonra arkadaşım bana bunu hediye etti falan dedi yalan söyledi yanımda çocuğu arıyor Güya falan Halbuki öyle bir şey yok yalan huy haline getirmiş çok sıkıldım artık bir buçuk senelik evliyiz
Böyle sebepsiz yere sürekli yalan söyleyen insanla mutlu olamazsın maalesef ki..

Nasıl bakacaksın? İş güç yok ev yok?

Bence sen de yalancısın eşin gibi biliyor musun
İnanılmaz bir rahatlıkla yalan söylüyorsun

Çocuk yapma diyorlar istemiyorum zaten diyorsun
Boşan diyorlar ailem kabul etmez diyorsun
Boşansam da çocuğuma kendim bakarım o yüzden istiyorum diyorsun

3 gün önce çocuk istiyorum yazmışsın sürekli yalan söylüyorsun eşinden mi alıştın

Annenin evine gitmişsin boşanmak için, gelip kalmanı kabul etmişler suratına kapı kapattıkları yok. Ama kim bilir kaç kez boşanacağım diyerek baba evine gittin, sonra kocanla barıştın, insanlar haliyle seni ciddiye almıyorlardır. Ek olarak boşanma kararını bana bıraktılar yazmışsın, duygu sömürüsü yapma ailem kabul etmiyor diye.

Annenin evine gitmişsin boşanmak için, gelip kalmanı kabul etmişler suratına kapı kapattıkları yok. Ama kim bilir kaç kez boşanacağım diyerek baba evine gittin, sonra kocanla barıştın, insanlar haliyle seni ciddiye almıyorlardır. Ek olarak boşanma kararını bana bıraktılar yazmışsın, duygu sömürüsü yapma ailem kabul etmiyor diye.
Ailem sokağa atmaz ama boşanmamı istemiyolar annem rezil oluruz diyor

Ailem istemiyor gidecek yerimde yok

Ailenizin istememe nedeni asalak gibi yaşıyor olmanız.

Bir iş tutayım derdiniz yok.

32 yaşında kadınsın artık çalış.

Bu heriften sana fayda yok.

Daha da çocuk yapmaya çalışmışsın bu adam hayatımdan giderse bana ne olur diye düşündüğün yok.

Yarın öbürgün korunduk ama Hz Meryem gibi çocuğum oldu diye konu açmasan bari.

Eşin madde kullanıyor olabilir mi? motor alması, sürekli arkadaşlarıyla buluşması, yalan söylemesi, sürekli dışarıya çıkması tuhaf geldi. Bizim karşıda kaldırımda bankanın önünde bir motor park halindeydi ve geceleri sürekli bir yerlere gidip geliyordu. Eşim bu satıcı demişti ve şu an o motorun sahibi hapiste. Sizin yazınızı okurken aklıma direkt bu geldi nedense sakın çocuk yapmayın ailenizle konuşun size sahip çıksın.

Aslında 2 gün çalışıyrm ama o para cok az yetmiyor hiç

O zaman 5 gün çalışacaksın.

Bu adamdan sana fayda yok.

KPSS kas olmadı.

Atanıp bu herifi boşasan ayrı ev tutsan bak bakalım o zaman ailen seni istiyor mu istemiyor mu?

Aileler zorla baktıkları çocuk bir daha gelmesin diye boşanma diyorlar çoğu zaman.

Ailem sokağa atmaz ama boşanmamı istemiyolar annem rezil oluruz diyor
Hiçbir aile evladı boşansın istemez. Güle oynaya boşan hemen kızım demez. Başta üzülürler ama sonra kabullenirler. Rezil olmalık bir durum olmadığını da zamanla anlarlar. Çocukla dönsen daha mı iyi?

Eşin madde kullanıyor olabilir mi? motor alması, sürekli arkadaşlarıyla buluşması, yalan söylemesi, sürekli dışarıya çıkması tuhaf geldi. Bizim karşıda kaldırımda bankanın önünde bir motor park halindeydi ve geceleri sürekli bir yerlere gidip geliyordu. Eşim bu satıcı demişti ve şu an o motorun sahibi hapiste. Sizin yazınızı okurken aklıma direkt bu geldi nedense sakın çocuk yapmayın ailenizle konuşun size sahip çıksın.
EVet geçmişte kullanmış bende en cok bundan şüpheleniyorum

EVet geçmişte kullanmış bende en cok bundan şüpheleniyorum
Bence hem kullanım hem satış var geçmişte kullanmış diye bir şey olmuyor bu gibi durumlarda aklını başına al sakın çocuk falan yapma ailenin yanına dön bir işe gir çalış senin can güvenliğin bile yok.

Kavgada çığlık atmak nedir ,yapmayın.Kavganın da bir üslubu,tarzı olur.Cidden komşulardan hiç çekinmiyor musunuz çığlık çığlığa kalırken.

Babasız büyümek istiyor mu, bu ortama gelmek istiyor mu diye çocuğa da sormak lazım.

Elalem ne der rezil olursunuz mazallah, otur çek bu rezilliği ki millet konuşmasın.

Back
X