• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok yalancı

Evet bende dengesizim kabul ediuorum bu düzeldi sanıyorum başa sarıyoruz aslında çocugu annelik duygusunu tatmak icin istiyorum bundan boşansamda bir çocuğum olsun istiyrm
saçmalamayın lütfen çok bencilce bir düşünce yapısı bu. hayata getireceğiniz bebeğin vebalini alırsınız. şu anda çocuk en son bile düşünmeyeceğiniz bir şey.

Hiç konu açıp insanların sinirini zıplatmayın. Konu komşu bişey oldu sanıp üzülüp polisi aramışlar başınıza bişey gelse şuandan sonra kıllarını kıpırdatmazlar. Ailenize boşanıcam diye gidip geri dönmüşsünüz yine bu saatten sonra sizi ciddiye alıp tamam kızım gel demezler. Eşinizle defalarca kavga edip çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz eşiniz hayatta düzelip sizin istediğiniz gibi bir adam olmaz. Çünkü neden olsun ki siz nasılsa kabul edip devam edip üstüne çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. O yüzden lütfen lütfen sessizce oturup yaşayın. Sadece sesiniz çıkıyor normalde sizin için bir atasözüm var ama yanlış anlaşılacağı için söylemiyim.

Çocuğu Annelik duygusunu tatmak için istiyorum, bundan boşansam da bir çocuğum olsun istiyorum.
Bu cümleyi okurken tüylerim diken diken oldu nasıl bu kadar rahat böyle kararlar alabiliyorsunuz ? Bebeğin temel ihtiyacı anne ve baba. Sevgi dolu bir ortam. Böyle bir adamı baba yapıp hayat boyu evde oturup çığlık atmaya bu kadar niyetli olmak. Sırf istiyorsunuz diye masum günahsız bir yavruyu bu dünyaya getirmek. Allahım size akıl fikir versin ne diyeyim. Yarın akşam gene bebek yapma niyetinde olacağınıza o kadar eminim ki.

Bacım gelip buraya derdini anlatıyorsun, tavsiyeler istiyorsun ama sonrada diyorsun ki "annelik duygusunu tatmak istiyorum".
Boşanman gereken eşten sırf bencilliğin yüzünden, sen o duyguyu tat diye çocuk yapmak istiyorsun farkında mısın? Mutsuz bir ailede, çığlıklar arasında yetişmemeli hiçbir çocuk! Aileniz sizi çocuksuz bile istemiyor (ki bence bu da sizin boşan demeyelim diye söylediğiniz bahane) çocuklu halde sizi isteyecekler mi? Ya da siz boşanmaya cesaret edecek misiniz? Siz boşanmayacaksınız, iş bulup kendi ayaklarınızın üstünde durmayacaksınız ve malesef üstüne çocuk yapacaksınız. Sonra da burada konular açıp şikayet etmeye devam edeceksiniz.
Haa derseniz ki ben sadece içimi dökmek için geldim, amenna.. Ama o zaman da insanları salak yerine koyup bahaneler sıralamayın lütfen. Siz o yalancı eşinizden çocuk yapacaksınız ve o kocadan boşanmayacaksınız. Bunu yapacak cesaret yok çünkü sizde. Üzgünüm ama gerçekler bunlar. O yüzden tavsiyem yok. Sadece ileride doğacak çocuğunuz için üzgünüm..

Yalan soyleyen kocayla sevismezsin herhalde?
Boylece cocuk ihtimali ortadan kalkar
Ailen bosanma niye diyor? Bence sen sorunlari soylemiyorsun onlar da aman kizim iyi olun diyorlardir
Seninde isine geliyor bosanmamak
Yoksa herseyi ailene anlatmis olsan bosanma demezler sana
Bosansam da cocugum olsun bundan diyorsun
Boyle yalanci birini mi baba yapacaksin cocuguna?
Kocalara kiran girmedi bosan sonra baskasiyla evlenirsin oyle cocuk dusunursun
Hayir yani sanki holdingleriniz var da cocuk yapip bosancaksiniz nasil kafalar bunlar

Çığlık atan insanların ağzına bir tane çaksak dünya daha güzel bir yer olurdu gibi hissediyorum 👋🏻🫠

Evet bende dengesizim kabul ediuorum bu düzeldi sanıyorum başa sarıyoruz aslında çocugu annelik duygusunu tatmak icin istiyorum bundan boşansamda bir çocuğum olsun istiyrm
Yeter ki sen annelik duygusunu tat. Bi çocuğun hayatı mahvolmuş hiç önemli değil.

Eşime sürekli kavga ediyoruz Kavga ederken ben de dayanamayıp Çığlık atıyorum Bu sabah eve polis geldi Çok utandım sanırım komşu şikayet etmiş Sizce çok rezil olduk mu ya Eşim bana sürekli yalan söylüyor Ben de Çıldırıyorum her konuda benden gidip gizlice motor almış Akşamları eve geliyor sürekli motorla dışarı çıkıyor Ben zaten çalışmıyorum Beni yalnız bırakıp arkadaşlarına gidiyor bir de orada sigara falan içip gidiyor sigara da içmesini istemiyorum Dün yine ben bir şey bırakıp geleceğim arkadaşıma dedi ödünç almış Güya sonra ben de geleceğim deyince ben de geldim yanında sonra arkadaşım bana bunu hediye etti falan dedi yalan söyledi yanımda çocuğu arıyor Güya falan Halbuki öyle bir şey yok yalan huy haline getirmiş çok sıkıldım artık bir buçuk senelik evliyiz
Yazı şeklinden bile ne kadar nefessiz olduğun anlaşılıyor kusura bakma. Zor okudum es yok cümlelerinde. Adamı bu kadar sıkarsan yalan söyler. Sigara içmesini istemiyorum, yalan söylesin istemiyorum vs. Oturup ılımlı şekilde anlat derdini. Çığlık atmakla düzelir mi sence? Baktın olmuyor oldurmaya çalışmazsın o zaman. Zora gelince yalan da söyler, sıkılınca katakulli de çevirir.

Annelik bi yemek mi ki tatmak istiyorsun? Ömür boyu sürecek sorumluluk. Saçma saçma insanlar evlenmesin ya.

yalan huy haline getirmiş çok sıkıldım artık bir buçuk senelik evliyiz
Af buyurun ama vaktiyle uyuşturucu kullanmış ki hala kullanıyor olabilir, size şiddet uygulamış biriyle neden evlendiniz?
Eşiniz daha sevgiliyken araba içinde sizi sıkıştırıp istemediğiniz şeyleri yapmaya zorlayan, siz izin vermeyince yüzünüze vurup bacaklarınızı sıkan adam değil mi?
Kusura bakmayın da kadın görünce sıkıştıran istediği olmayınca vuran birinden ne bekliyorsunuz?

Ya her seferinde diyorum ki sert yazmayacağım ama yok olmuyor. Kafanız falan mı uçtu sizin ya. Yaşadıklarınızı sürekli unutuyorsaniz açın kendiniz okuyun eski konularınızı.

Ya sanki en büyük derdiniz yalan. Evliligin başından beri yaşamadığınız rezillik yok. Siz onları yaşarken bile çocuk istiyordunuz. Çocuğu da annelik duygusu falan icin degil evliliğe saglam kazık çakayım diye istiyorsunuz. Bile isteye yaşıyorsunuz bunları. Hoşunuza gidiyor demek ki. O yüzden sikayetlenip durmayın.

Ya her seferinde diyorum ki sert yazmayacağım ama yok olmuyor. Kafanız falan mı uçtu sizin ya. Yaşadıklarınızı sürekli unutuyorsaniz açın kendiniz okuyun eski konularınızı.

Ya sanki en büyük derdiniz yalan. Evliligin başından beri yaşamadığınız rezillik yok. Siz onları yaşarken bile çocuk istiyordunuz. Çocuğu da annelik duygusu falan icin degil evliliğe saglam kazık çakayım diye istiyorsunuz. Bile isteye yaşıyorsunuz bunları. Hoşunuza gidiyor demek ki. O yüzden sikayetlenip durmayın.
Evliliğe neden sağlam kazık çakmak istiyimki eşim zengin değil baskasıyla da evlenebilirim erkek mi kalmadı

Sen anneliğe hazır mısın sence? Geçmişi karanlık bir adamla evlenmişsin. Evliliğin b*k gibi. Kavga, yalan ne ararsan var. İş yok, gelir yok. Ailen seni istemiyor. Kusura bakma ama azıcık da yarım akıllısın. Konuşmaların tutarsız ve garip. Algın düşük. Konu açıp açıp sinirleri zıplatma ya da lütfen biraz mantıklı hareket et.

Evliliğe neden sağlam kazık çakmak istiyimki eşim zengin değil baskasıyla da evlenebilirim erkek mi kalmadı
Bes para etmez kocanizdan çocuk yaparsaniz secenekler biraz daralir.
Ha evlenmek icin cocugu babasına veya ailenize atarsaniz bilemem.

Ayrica evlilige kazik cakmama sebebinizin sevgi, ask falan degil zengin olmamasi olmasi da cok manidar.

Bence bosanmayin ya. Tencere kapak bulmuşsunuz birbirinizi, baskalarinin basini yakmayin.

Daha erkenden anlamissiniz .Bu iş böyle ise girip yatilimi olur ne olur bilemem.Cocuksuz kurtulmanız lazım.Cocuk olunca değişir sorumluluk hisseder zannetmeyin.Sanirim esinizde coj genç daha gençligi yaşamadan evlilik bilmemne neyinize diyecegim Kizacaksiniz .Ben Yargilamiyorum o yaşlarda o karakterdeki kocayla bu kadar olur
daha motorla gezme heyecaninda çocuk .Çocuk yaparsanız kendi ayaginiza sıkarsınız.Sanmayin çocukla baskı kurarım toplumu yanıma alırım işler düzelir.Millet iki acır vah vah der işine bakar.Olan size biraz daha olur sadece .Sizin iyi bir evliliğiniz yok bunun daha da kötüye gideceğini görün.

6de0460554be604daa3a5505f1ecdb30.webp

Kızmayın bu koca sigorta olmaz .Çalışıp kendinize bakmanız gerek .Eninde sonunda rezil olacak olan sizsiniz.Kiminle evlenirseniz evlenin.Canim cicim ayı bitene kadar .Kimse kimseyi aşk meşkle bir ömür sevmiyor artık .Yeni evlenecekler bilsin hevesi biten erkek çok .Ondan sonrada takmıyor evdeki kadınida cinselliği de.Hatra bir tık fazlası çocuğuda.Bu tünelden son çıkış ister aklınızı başınıza devşirin .İsterseniz çocuk yapıp çocukla o tünele iyice sıkışın.O rezilliği sıkıntıyı çaresizliği çekecek olanda biz değiliz İyi forumlar

Eşime sürekli kavga ediyoruz Kavga ederken ben de dayanamayıp Çığlık atıyorum Bu sabah eve polis geldi Çok utandım sanırım komşu şikayet etmiş Sizce çok rezil olduk mu ya Eşim bana sürekli yalan söylüyor Ben de Çıldırıyorum her konuda benden gidip gizlice motor almış Akşamları eve geliyor sürekli motorla dışarı çıkıyor Ben zaten çalışmıyorum Beni yalnız bırakıp arkadaşlarına gidiyor bir de orada sigara falan içip gidiyor sigara da içmesini istemiyorum Dün yine ben bir şey bırakıp geleceğim arkadaşıma dedi ödünç almış Güya sonra ben de geleceğim deyince ben de geldim yanında sonra arkadaşım bana bunu hediye etti falan dedi yalan söyledi yanımda çocuğu arıyor Güya falan Halbuki öyle bir şey yok yalan huy haline getirmiş çok sıkıldım artık bir buçuk senelik evliyiz
Kapıya gelen polisi şahit yazdırıp (ironi) bir an önce boşanma davası açmanız lazım (gerçek).
Ailenizin değil sizin evliliğiniz bu.Eşiniz olan şahısla siz aynı evde yaşıyorsunuz.Bu durumda önemli olan sizin ne istediğiniz.Hazır çocuk falan yokken inceldiği yerden kopsun.

Back
X