Eşim çok yoğun çalışıyor..

elmalikurabiyee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
1.862
1.491
133
Merhaba hanimlar,
Bayadir konu acmamistim. Sorunum basliktaki gibi. Esimin meslegi geregi yogun bir temposu var. Sorun bu degil. Mesai saatleri bitse de gonullu olarak ofiste kaliyor. Gereksiz olarak is yukunu arttiriyor. Patronu da oyle baskici bir adam degil. Mesaisi bittiginde ciksa birsey demez yani. Ama esim illa 2 saate yakin fazladan mesai yapiyor. Kendi islerimi hallediyorum diyor. Ama bunu evde de yapabilir. Hallettigi de tek kalem basit bir is oluyor genelde. Yani niteliksiz bir zaman harciyor fazladan. Ben zaten nobetli calisiyorum. Her aksam evde olamiyorum bile. Evleneli 1 yil oluyor. Evden mi sıkılıyor desem seni cok ozledim diyerek geliyor aksamlari. Surekli sakince konustum. Ama yetmedi artik bugun bir guzel kavga ettik. Suan sinirlerim cok bozuk. Ne yapmam nasil davranmam lazim bilemiyorum. Lutfen yardimci olun.
Not: Bu fazla mesaiden maddi olarak bir kazanci yok. Sadece kendini ve beni yipratiyor...

Kavga sonucu ne oldu peki ne dedi eşiniz? Bu ücret almiyosa neden çalışıyor ki ilginç ben olsam bende senin gibi düşünürüm evde zaman geçirmek istemiyo diye.. birlikte vakit geciriyomusunuz peki hep iş mi var?

Birlikte zaman geciririz. Haftasonlari. O da nobetim elverdikce. Ama haftaici 5 gunun 3unde gec cikiyor. Kavgada da be diyecek. Uzerime gelme bu konuya cok takiliyosun vs vs. Dedim ki ben sana kizmiyorum kiriliyorum dedim ama nato kafa nato mermer...

Benim eşim 3 aydır yoğunluktan izin bile yapamıyor. Sabah gidiyor gece 00.00-01.00 arası geliyor.
Ama bu uzun yıllardır böyle ben alıştım. Sonuçta bilerek evlendim.

Benim eşim 3 aydır yoğunluktan izin bile yapamıyor. Sabah gidiyor gece 00.00-01.00 arası geliyor.
Ama bu uzun yıllardır böyle ben alıştım. Sonuçta bilerek evlendim.
Keyfi mi yapiyor iş mi onu zorluyor? Yoksa adam calissin kazansin buna eyvallah ama benimki keyfi kaliyor resmen cildircam

Birlikte zaman geciririz. Haftasonlari. O da nobetim elverdikce. Ama haftaici 5 gunun 3unde gec cikiyor. Kavgada da be diyecek. Uzerime gelme bu konuya cok takiliyosun vs vs. Dedim ki ben sana kizmiyorum kiriliyorum dedim ama nato kafa nato mermer...
Size zaman ayırıyor sa çok problem etmeyin bence demekki çalışmayı seviyor :)

Keyfi mi yapiyor iş mi onu zorluyor? Yoksa adam calissin kazansin buna eyvallah ama benimki keyfi kaliyor resmen cildircam
Hayır keyfi değil tabiki. Keyfi olsa ben de asla istemem. Ama ya evden onu uzak tutan bir şey var ya da ofiste onu bağlayan bir şey var. Bunu bulmak size düşüyor işte.

İşi ne

Ofis işinde çalıştığım bir dönem çıkma saati 18.30 du ben 20.00 de çıkardım

Kimse 18.30 da çıkınca bir şey demezdi ama işte yeni idim işim yetişmiyordu tecrübe kazandıkça iş yetişti

Sonra ofise yeni bir iş alındı eski ekip yetmedi yeni elemanlar da alındı

Bunlar ofiste çok Zaman geçirmeyi iyi eleman olmak olarak algıladılar

Gece 10-11 gibi çıktılar

Biz 19.00 da çıktığımızda göze battı

Sonra bu kişilerin gece yarısına kadar ofiste oturduğu ama mesai saatlerinde film izlediği vs ortaya çıktı

Ortam gereği fazla çalışıyor olabilir

Muhabbet ediyor olabilir yahut cidden işi yetişmiyor olabilir

Son düzenleme:

Ama keyfi olduğu sonucuna Nasıl vardınız

Kimse size mesai yap demese de herkes mesai yaparken siz yapmazsanız göze batar örneğin

Hatta bir dönem ofiste sekreter bana küstü

Bir cumartesi ofise gittim mesai saat 10.00 da başlıyor neyse saat tam 10.00 değil ama bir iki dakika var

Telefon çaldı açtım telefonu arayan patron sekreter nerede neden sen açıyorsun telefonu dedi

Ben de henüz gelmemiş ben açtım yapabileceğim bir şey varsa bana söyleyin dedim yok ben sonra ararım dedi

Sonra aramış sekretere neden damdan hn işe geldi de sen gelmedin neden o senin yerine telefona baktı vs cs bir sürü laf etmiş

Sekreter küstü sen telefona bakmasaydın çaldırır kapatırdı benim de gelmemem göze batmazdı diye

Valla ben de sen gibiydim ilk zamanlar nasıl üzülürdum ama evdeyken baktım herseye konuşuyor iyiki çok çalışıyor diyorum suan:)

İşkolik sanırım.
Benim eşim de böyleydi ama şuan öyle değil. Daha evcimen oldu koşa koşa eve geliyor :) evde ilgileniyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…