Cocuktan sonra kari koca iliskisi alt ust olan bir ciftiz biz. Evliligimizin 6. Yilina girdik ve bebegim 20 aylik.
Bebekten once de oyle cok birlikte olmazdik ama inanilmaz yogun bir is temposu vardi sevismeye cidden firsat bulamazdik, ama bakislarindan ble biliyordum beni arzuladigini o yuzden dert etmiyordum.
Hamilelikte baslayan ve gunden gune daha da artan bir arzu sorunumuz var. Cocuk dogurmadim da kuma aldim sanki kendime. Butun hayati cocuk oldu kafasino cevirip ben varmiyim yok muyum diye bakmiyor bile. Bebegim 8. Aydab beri kendi odasonda uyuyor. Geceleri cogunlukla esim oglumla yatiyor. Cok ozluyormus diye! Aksamlari eve geldiginde oglum uyaniksa onunla oynayip o uyudugu gibi uyuyor genellikle yaninda siziyor zaten.
Birlikte birsey yapalim, bu kadini da ozledim bir opeyim bir yanasayim olmuyor artik. Sevisme zaten yok oldu bir suredir yan yana oturup tv bile izlemez hale heldik.
Ben yanastigimda da 1-2 dakika icinde biten duygudan yoksun bir sevisme deneyimi oluyor. Biraktim bende yanasmiuorum artik.
Doktora gitmeyi reddediyor beyefendi. Konusunu actigimda bile orali degil surekli bir uyuklama halinde. Psikologa gitti ama faydasini gormedik ne yazikki.
Cocuktan sonra beni kadin gibi degil de anne gibi kutsal bir sekilde gormeye basladigi icin mi boyle bilmiyorum. Ancak ebeveyn olmak disinda bizim kari koca oldugumuzu unutmasi cok canimi sikiyor.