• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok zor biri

Kusura bakma da cnm senin esininki de zengin simarikli bi bulamasaydi zamaninda seftaliyi sebze corbasini nasil yerdi elmay tarhanayi hep hizmetlilerle buyumus de ondan bole kirlik asktaki ömerinkisi gibi yedi onunde yemedi arkasinda olunca bunlarin boyle cin iskencesi yapiyolar iste :110:
biraz öyle tabi herşey emrine amade olunca yanlışa yada olmayışına tahammül azalıyor sanırım
annemlere yemeğe gittiğimizde pek bişey diyemiyor tabi ama yarıya aç kalıyor :KK45:

Şu konaklı, ağalı diziler varya, sanki onlardan bir hayat resmettiniz.

Valla hala konunuza gülücükler koyabilmişsiniz ya, helal size.

Flört döneminde bu adamın ne olduğu belli değil miydi? Bir şekilde sizin hayatınızın onun etrafında dönmekten ibaret olmadığını göstermelisiniz.

Yok mu sizin yapacak işiniz, uğraşınız, kişisel gelişiminiz falan?

Şu konaklı, ağalı diziler varya, sanki onlardan bir hayat resmettiniz.

Valla hala konunuza gülücükler koyabilmişsiniz ya, helal size.

Flört döneminde bu adamın ne olduğu belli değil miydi? Bir şekilde sizin hayatınızın onun etrafında dönmekten ibaret olmadığını göstermelisiniz.

Yok mu sizin yapacak işiniz, uğraşınız, kişisel gelişiminiz falan?
ağlanacak halime gülüyorum dediğim gibi malesef öyle oldu biraz :KK43:

flört döneminde dışarda yiyorduk çok fazla anlayamadım ki :KK51: tabiki de var yakında çalışacağım

biraz öyle tabi herşey emrine amade olunca yanlışa yada olmayışına tahammül azalıyor sanırım
annemlere yemeğe gittiğimizde pek bişey diyemiyor tabi ama yarıya aç kalıyor :KK45:
Birak ac kalsin bosver incileri dokulmez sakin annenleride onun sevdi yemekleri falan yapmasini soylemede bak gor insanlar neguzel yemekler yiyor :))

ağlanacak halime gülüyorum dediğim gibi malesef öyle oldu biraz :KK43:
flört döneminde dışarda yiyorduk çok fazla anlayamadım ki :KK51: tabiki de var yakında çalışacağım
Süper, bir şekilde bu yemek işini üzerinden at.

Kim onu böyle alıştırdıysa o doyursun bundan sonrada. Paşa beyi mübarek oğlan :KK48:

Belli bir düzeni varsa senin de alışkanlık ve düzenin var sonuçta.
Size saygısı yok ki adamın.
Düzen beraber kurulur ama o kendi düzenine sizin ayak uydurmanızı istiyor : bencilce .
Evet sağlıklı beslenmek güzel bir şey ama ben börek ya da ekmek yemek için eşimin evden çıkmasını dört gözle bekliyorsam : baskıcı davranış demektir.

Ne zamana dek böyle devam edebilir ki? O erken kalkıyor diye beni uyutmayacak vs. vs.
Sanki evlilik değil de eve evcil hayvan getirmiş ona da kurallarla yaşamına sıkıştırmaya çalışıyor gibi. Hiç hoş değil.
Birey olduğunu unutmaman dileğimle...

Son düzenleme:
41051d1378917263-gunun-secme-karikaturleri-kocam-zor-bir-adam.jpg

Merhaba arkadaşlar ,

Ben 4 aylık evliyim eşimle 8 aylık bir flört döneminden sonra evlendik ben 24 eşim 29 yaşında çok iyi anlaşıyoruz ama tek bir sorun var sorun şu ki eşim yemek - temizlik konusunda çok zor biri :KK43:

Yemek konusuna örnek verirsem kiralık aşk dizisinde ömer karakteri gibi yani yediği şeyler hep saati saatine günü gününe olacak mesela bugün meyvelerden şeftali yiyecek ben unutup yada şeftali olmadığı için elma hazırladım diyelim yada sebze çorbası yapılacak bugün çorbanın içine bir baharat koydum yada ne bileyim başka bir çorba yaptım çok kızıyor bağırıyor çağırıyor , dışarda çok nadir yerlerde yemek yer zaten istediği her şey tam kıvamında olmalı aksi düşünülemez , içtiği kahve den yediği yemekten meyvesine kadar, ev tertemiz olmalı kıyafetler çamaşıra kadar ütülü olmalı , hijyen konusunda da çok takıntılı çok zorlanıyorum :KK43:

En çokta yemek konusunda delirmiş durumdayım , her sabah tatil günlerinde bile çok erkenden kalkar spor yapar sonra kahvaltısını eder yani hep planlı programlı ve benimde öyle olmamı istiyor , uyumak istiyorum bırakmıyor , kendi yemiyor banada yedirmiyor misal börektir kektir patatestir yada ne bileyim abur cuburdur :eek: o işe gidince yiyorum resmen istediğim şeyleri :KK48: temizlik için yardımcımız var ama yemek konusunda daha çok benim hazırlamamı istiyor , ben evlendiğimden beri çalışmıyorum ama kilo verdim resmen sabahtan akşama kadar uğraşmaktan çünkü pek yemek yapmayı bilmiyorum ve yediği şeyler çoğunlukla sevmediğim bildiğim şeyler değil :KK43: anlatacak çok örnek var ama kısacası böyle kızlar napmalıyım çok yoruldum küçücük bir yemek mezvusunun büyümesinden tartışmaktan :KK14:
bu kadar hassassa bir hizmetçi tutsun.

Kendimi bildim bileli ekmek yemem, sevmem. Birlikte olduğumuz günden beri eşime de mümkün olduğunca yedirmiyorum. İki dilim kepek ekmeği hakkı var, üzerine çıkamaz. Kek börek kurabiye bizim evde pişmez, pişeni de eve giremez. Sebze ağırlıklı beslenilir, protein için bol bol baklagil ve balık yenir. O yüzden bana anormal gelmiyor. Ben de bu konuda despotum çünkü. Seçme şansı yok eşimin.

dışarda gizlice aldatmasın sizi bu yasak yiyeceklerle :)

çıkıyorum tabi ama genelde akşamları çıkabiliyorum gündüz pek vakit kalmıyor
bir de eşim bazen evde de geldiğinde çalışıyor

öyle olsa evde yardımcı olmazdı ki yani onun istedği benimde alışmam bu şekilde devam etmemiz bir de yıllarca yardımcının elinden yemiş olması
Aynısını kendi eşimden biliyorum cunku, bu sene sonu buyuk bir eve taşınıyoruz o zaman yardımci tutulacak, önce herseyi Öğren sonra şirkette benimle olacaksın herseyi yardımcı yapacak diye diye yemek yapmayı ögrendim :) yani yan cebinde dursun misali.

Kusura bakmayın ama bu nasıl evlilik? Ortak yaşam alanı kurmanız gerekirken siz direk onun alanına transfer olmuşsunuz.

Abartmış eşiniz,uykunuza bile müsade etmemesi ne demek.Siz neden bu kadar verici oluyorsunuz ki, bu kadar pasifize etmeyin kendinizi.

sağlıklı yaşamak istemesi değil ki sorun. sorun seni çocuk gibi zorlayarak eğitmek istemesi.
sana zaman verse zaten uyum sağlamak için isteyerek çabalayacaksın.
ama bu adam mahmut hoca gibi,dediğini yapmazsan tek ayak üstünde durma cezası verecek neredeyse.
bence ciddi bir konuşma yapmalısın evliliğe ve ona alışman için sana zaman vermesi konusunda.
10 yaşında bakıcı düzenine muhtaç, mecbur bir çocuk değilsin.
niyeti iyi olsa bile yöntemi yanlış.

Back
X