• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok zor biri

İyi de bu adamın böyle olduğunu bilmeden mi evlendiniz? Hiç sanmıyorum. Belli ki kabullenmişsiniz, güzel gelmiş zamanında. İşinizden ayrılıp ona kendinizi adadığınıza göre bile isteye bu adımı atmışsınız demek ki. Şimdi şikayet etmek yersiz.

Spor geçmişi varsa, hala amatör olarak bile olsa spor yapıyorsa bu şekilde beslenmesi normal. Bir bana tuhaf gelmedi heralde koskoca kk'da.

Yalnız değilsin in vino veritas in vino veritas , bana da tuhaf gelmedi. Hatta adamın evlenmeden tüm beklentilerini ve yaşam tarzını anlatmış olması olası, bu kadar disiplinliyse. Amannn evlenince değişir veya değiştiririm diye kendini avutmuş olabilir konu sahibesi.

Sanmıyorum, yaparsa da kendi bilir.
Ne yediğini söyler zaten genelde bugün zararlı yedim diye. Çocuk değil, ceza vermiyorum.
siz nasıl ikna ediyorsunuz merak ediyorum?
mesela ben sarmısak sevmem, eve de sokmam ama eşim beni dinlemez, dışarda yer gelir koka koka.
gülerek olur arada der geçiştirir.

Yalnız değilsin in vino veritas in vino veritas , bana da tuhaf gelmedi. Hatta adamın evlenmeden tüm beklentilerini ve yaşam tarzını anlatmış olması olası, bu kadar disiplinliyse. Amannn evlenince değişir veya değiştiririm diye kendini avutmuş olabilir konu sahibesi.

Ben de evlenince değişir vakası olarak baktım duruma. Ama bu kadar disiplinli bir adamın değişmeyeceği belliymiş en baştan.

bu kadar hassassa bir hizmetçi tutsun.
var zaten ama çoğunlukla benim elimden istiyor
resmen kocanda alman disiplini var..:stop:
hiç sorma :KK58:
Bu adamlar evlenmek yerine hizmetçi tutsalar ya kendilerine.
:KK43:
Aynısını kendi eşimden biliyorum cunku, bu sene sonu buyuk bir eve taşınıyoruz o zaman yardımci tutulacak, önce herseyi Öğren sonra şirkette benimle olacaksın herseyi yardımcı yapacak diye diye yemek yapmayı ögrendim :) yani yan cebinde dursun misali.
bende öğreniyorum malesef kiii :)

Kafayi yerdim ben olsam hadi kendi yedigi ictigi neyse bi sekilde yapmaya calisirsin ama senin yediklerine ve uykuna filan karismasi sacmalik yani beni uykumdan uyandrcak valla alnini karislarim

Sevgiliyken farklı tarzda bu tür adamlar ilginç gelir bize.
Evlenirsek sorun olmaz der geçeriz.
Ama evlenince de dert ederiz.

siz nasıl ikna ediyorsunuz merak ediyorum?
mesela ben sarmısak sevmem, eve de sokmam ama eşim beni dinlemez, dışarda yer gelir koka koka.
gülerek olur arada der geçiştirir.

Bilmem ki belli bir yöntemim yok. Benim eşim de dışarda yer ara sıra bunları. Kırmızı et yememesi gerekiyor mesela ama iş yerinde merinos kebabı çıktı mı dayanamayıp yer. Yemeden önce de haber verir ama, duruma göre değerlendirme yaparız o hafta çok zararlı bişey yemediyse yer.
Kendi istemesi lazım sanırım.

Bu arada sarımsak korkunç faydalı bir sebze. Ben de pek hazzetmem kendisinden ama mümkün olduğunca yemeye çalışıyorum sulu yemeklere bir iki diş mutlaka atıyorum. Yavaş yavaş alıştırın kendinizi bence. Sağlık deposu soğan ve sarımsak.

Kusura bakmayın ama bu nasıl evlilik? Ortak yaşam alanı kurmanız gerekirken siz direk onun alanına transfer olmuşsunuz.

Abartmış eşiniz,uykunuza bile müsade etmemesi ne demek.Siz neden bu kadar verici oluyorsunuz ki, bu kadar pasifize etmeyin kendinizi.

fazla uyumak doğru değil sende benimle birlikte kalk zaman geçirelim beraber spor yapalım yada yüzelim falan istiyor işte
malesef öylee
sağlıklı yaşamak istemesi değil ki sorun. sorun seni çocuk gibi zorlayarak eğitmek istemesi.
sana zaman verse zaten uyum sağlamak için isteyerek çabalayacaksın.
ama bu adam mahmut hoca gibi,dediğini yapmazsan tek ayak üstünde durma cezası verecek neredeyse.
bence ciddi bir konuşma yapmalısın evliliğe ve ona alışman için sana zaman vermesi konusunda.
10 yaşında bakıcı düzenine muhtaç, mecbur bir çocuk değilsin.
niyeti iyi olsa bile yöntemi yanlış.
evet niyeti iyi ama despotluğu üstünden atamıyor genel hali bu çünkü işinde de inanılmaz disiplinli olduğu için demek ki

konuştum tabi ben senin kötülüğüne yada seni üzmek için böle yapmıyorum diyor

Ben de evlenince değişir vakası olarak baktım duruma. Ama bu kadar disiplinli bir adamın değişmeyeceği belliymiş en baştan.
yani anlayamadım işte diyorum ya evlendiğimiz ilk zamanlar takmıyordum çok fazla değiştiriyordum menü de bir kaç şeyi bir iki kez güzellikle uyardı sonra neden dikkate almıyorsun diye sinirlenmeye başladı :eek:

ben böyle olacağını gerçekten tahmin etmedim yani bu kadaaaar ince detaylara takıldığını bilmiyordum

biliyordum ama bu kadar fazla olduğunu değil birden neye uğradığımı şaşırdım aslında

ona da çok normal geliyor oda benim 10 11 e kadar uyuyabildiğimi abur cubur börek çörek sevebildiğimi normal karşılamıyor :KK48:

evet ben bu kadar önemli olduğunu düşünmemiştim ama nevrim döndü resmen dikkat etmek lazımmış

8 aylık flört döneminizde bu konular hiç konuşulmadı mı ? Eşinizin yaşam tarzından habersiz miydiniz ? Yoksa aman canım evlenince ben onu değiştiririm diye mi düşündünüz ?

Anlattıklarınıza dayanarak eşinizin yüksek gelir grubundan olduğu anlaşılıyor. Siz de 24 yaşında iş kuracağınız için bu noktada da eşinizin destekleyeceğini düşündüm , yanlışsa düzeltin.

Eşiniz , bir çoğumuz gibi kesesine göre alışveriş yapmak zorunda olmadığı için , fiyatlardan bağımsız hangi gün ne yiyeceğinin listesini yapabiliyor.

Evde bir yardımcı olması ve maddi durumu da evlilik kararınızda etkili olmuş olabilir mi ?

Evlenmeden önemsemediğiniz detaylar şimdi önem kazanıyor.

Konu sahibesinin eşine hakaret eden arkadaşlar ; hayat tercihlerle şekillenir. Adam istediğini söylemiş , kadın kabul etmiş. Baştan kabul edip sonra sızlanmanın mantığı yok. Bize yazdıklarını eşine söylese " ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin " yanıtı alması da olası.

Bu adam bir ömür çekilmez, siz de çekemeyeceksiniz zaten bir yerde patlayacak.

işinde de böyle o plan program bir dakika aksamayacak yanlışa hataya tahammülü olmayan biri , benim yapmamı istemesi de hem bu düzene alışmam hemde yıllarca yardımcılar yapmış şimdi eşiyle yapmak yemek istemesi
Eşiniz kaç yaşında merak ettim?

Görmek isteyene tabii. Adamın diğer özellikleri ( maddi güç , fizik vb ) baskın çıkınca yaşam tarzının değiştirilebilir olduğunu düşünüp yola çıkmış gibi duruyor konu sahibesi.

8 aylık flört döneminizde bu konular hiç konuşulmadı mı ? Eşinizin yaşam tarzından habersiz miydiniz ? Yoksa aman canım evlenince ben onu değiştiririm diye mi düşündünüz ?

Anlattıklarınıza dayanarak eşinizin yüksek gelir grubundan olduğu anlaşılıyor. Siz de 24 yaşında iş kuracağınız için bu noktada da eşinizin destekleyeceğini düşündüm , yanlışsa düzeltin.

Eşiniz , bir çoğumuz gibi kesesine göre alışveriş yapmak zorunda olmadığı için , fiyatlardan bağımsız hangi gün ne yiyeceğinin listesini yapabiliyor.

Evde bir yardımcı olması ve maddi durumu da evlilik kararınızda etkili olmuş olabilir mi ?

Evlenmeden önemsemediğiniz detaylar şimdi önem kazanıyor.

Konu sahibesinin eşine hakaret eden arkadaşlar ; hayat tercihlerle şekillenir. Adam istediğini söylemiş , kadın kabul etmiş. Baştan kabul edip sonra sızlanmanın mantığı yok. Bize yazdıklarını eşine söylese " ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin " yanıtı alması da olası.
öyle bir şey yok ki zaten benim aileminde durumu iyi yani maddi durumunda cezbedecek bir şey yoktu benim için, tabiki konuşuldu ama diyorum ya bu kadar detaylı dikkat ettiğini hiç anlayamadım çünkü hep dışarda yiyorduk ve işinden dolayı böyle programlı planlı davranıyor diye düşünmüştüm
evet onun yaşam tarzı belli nedee nhakaret edildiğini zaten anlamadım

Back
X