• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok zor biri

bazen kendimi çok yalnız hissediyorum özellikle eve iş getirdiğinde çalışma odasından çıkmıyor yada yanımda çalışıyorsa bile pür dikkat gömülüyor :KK43:
bu akşam konuşacağım detaylıca ona bu durumdan mutlu olmaadığımı söylemedim bilmiyorum ki :KK14: ben böyle olduğunu bilsem kabul etmezdim zatenn çok sevdik birbirimizi körü körüne gittik belkide bilmiyorum

Konuş bakalım. Çünkü sen bu işe gönüllü değilsen zorlamayla bir yere kadar yürür. Konuş ve tepkisini ölç,bakalım ne diyecek.

anladım ama öyle bir durumda yok çok uğraştı benim için zamanında :KK43:

bilmiyorum ki belki vardır ama spor yapıyoruz zaten ah ah bilemiyorum :KK14:
siz meşgul olmadıkça o size dayatmaya devam edecektir.
arkadaşların dediği gibi açık açık konuşun, her insan sağlıklı yaşamak ister ama bir anda değil. hem sağlıklı hem mutsuz olunca bir anlamı olmaz ki.
insanı sebze meyve değil güleryüz, moral, mutluluk sağlıklı yapar, yaşatır. onlar sadece vücudu fit tutmak için araç, yaşamın temel kaidesi, insanı ayakta tutan ise manevi hazlardır.
inşallah orta yolu bulursunuz.

Konuş bakalım. Çünkü sen bu işe gönüllü değilsen zorlamayla bir yere kadar yürür. Konuş ve tepkisini ölç,bakalım ne diyecek.
evet ben işe girene kadar sabredeyim diyordum ama gerek yok bu akşam konuşucam
siz meşgul olmadıkça o size dayatmaya devam edecektir.
arkadaşların dediği gibi açık açık konuşun, her insan sağlıklı yaşamak ister ama bir anda değil. hem sağlıklı hem mutsuz olunca bir anlamı olmaz ki.
insanı sebze meyve değil güleryüz, moral, mutluluk sağlıklı yapar, yaşatır. onlar sadece vücudu fit tutmak için araç, yaşamın temel kaidesi, insanı ayakta tutan ise manevi hazlardır.
inşallah orta yolu bulursunuz.
evet ama o böyle düşünmüyor yani ona göre sağlıklı yaşamı benimsemekle mutluluk güleryüz vs başka şeylerr

lüften dalga geçmeyin
Dalga geçmek değil bu. Kusura bakmayın ama nazi kampı gibi. Yat yat,kalk kalk. Peki yq sizin hisleriniz,istekleriniz? Eşiniz tamamıyla bencil ben böyle istiyorum böyle olucak diye diye hayatını devam ettiriyor. Sizin düşünceniz de hisleriniz de, istekleriniz de onun umrunda değil :(
Uyumak istiyorsunuz yok uyuyamazsınız,istediğini yemek yok eee nazi kampından farlı ne?

Her zaman bir tık ötesine düşünerek hareket et bilmiyorum çocuk düşünüyo musun ama çocuğunuz olsa işin daha da zor olacak,onun beslenmesi ayrı sorun çünkü, uyku kısmını falan es geçiyorum

Dalga geçmek değil bu. Kusura bakmayın ama nazi kampı gibi. Yat yat,kalk kalk. Peki yq sizin hisleriniz,istekleriniz? Eşiniz tamamıyla bencil ben böyle istiyorum böyle olucak diye diye hayatını devam ettiriyor. Sizin düşünceniz de hisleriniz de, istekleriniz de onun umrunda değil :KK43:
Uyumak istiyorsunuz yok uyuyamazsınız,istediğini yemek yok eee nazi kampından farlı ne?
haklısınız bu konuda bende farkındayım o yüzden zaten konu açtım ama inceldiği yerden kopsun bu akşam bakalım:KK51:
birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz çok iyiyiz ama karnımız acıkana kadar galiba çünkü yemek zamanı gelince gerilme oluyor :eek:

bazen kendimi çok yalnız hissediyorum özellikle eve iş getirdiğinde çalışma odasından çıkmıyor yada yanımda çalışıyorsa bile pür dikkat gömülüyor :KK43:
bu akşam konuşacağım detaylıca ona bu durumdan mutlu olmaadığımı söylemedim bilmiyorum ki :KK14: ben böyle olduğunu bilsem kabul etmezdim zatenn çok sevdik birbirimizi körü körüne gittik belkide bilmiyorum

Baştan böyle olduğunu görmek istememişsiniz maalesef. Yaşınızın da verdiği cesaretle aşk , maddi durumunun iyi olması ( sizin ailenizin de maddi durumunun iyi olduğunu söylemiştiniz ) ve baba evi standardınızdan düşmeyecek olmak , belki eşinizin fiziksel özellikleri baskın çıkmış kararınızda.

Şu ana kadar olanları değiştiremezsiniz ancak bundan sonrası sizin elinizde.

evet ben işe girene kadar sabredeyim diyordum ama gerek yok bu akşam konuşucam

evet ama o böyle düşünmüyor yani ona göre sağlıklı yaşamı benimsemekle mutluluk güleryüz vs başka şeylerr
anlattıklarınıza bakılırsa o öyle doğmuş büyümüş eğitilmiş, ama siz başka bir yaşam tarzıyla bu yaşınıza geldiniz.
ona sporu ve sağlıklı düzeni bırakacaksın deseniz bırakır mı veya kaç gün sürdürebilir kendisine uymayan yaşam tarzını?
empati yapmasını sağlayın. zamanla olur her şey bir anda değil.
disiplin sağlıklı yaşam derken insani duygularını yitirmiş olmasın diyeceğim ama aşk sevgi filan diyorsunuz, sizi elinin altındaki işçi, öğrenci, adam edilecek insan olarak görmesi çok ayıp, öyle değilse bile buradan bakınca görünen o.

3 gün aç bırak bağırsın dursun kendi başını yesin sonra bakalım tuzdan baharattan olay çıkartıyor mu? Ben bu kadar yapabiliyorum beğenmiyorsan kapıyı sıkı kapa tatlım de gidersede gitsin .. Sen onun üstüne düştükçe daha fazlasını isteyecek ve sadece senin kendini kasmanla bu iş yürümez.. Insan sevdiğine böyle Hizmetçi gibi eziyet etmez ki Hizmetçi bile olsa dayanmaz bu kadar Baskıya!

Her zaman bir tık ötesine düşünerek hareket et bilmiyorum çocuk düşünüyo musun ama çocuğunuz olsa işin daha da zor olacak,onun beslenmesi ayrı sorun çünkü, uyku kısmını falan es geçiyorum
düşünmek bile istemiyorum evet çocuğu da kendi gibi yetiştirmek isteyebilir :eek:

Baştan böyle olduğunu görmek istememişsiniz maalesef. Yaşınızın da verdiği cesaretle aşk , maddi durumunun iyi olması ( sizin ailenizin de maddi durumunun iyi olduğunu söylemiştiniz ) ve baba evi standardınızdan düşmeyecek olmak , belki eşinizin fiziksel özellikleri baskın çıkmış kararınızda.

Şu ana kadar olanları değiştiremezsiniz ancak bundan sonrası sizin elinizde.
belki de görmek istemedğim için görmedim bilmiyorum ama kesinlikle bu kaadar olacağını tahmin etmedim :KK43: görücez bakalım konuşucam

Merhaba arkadaşlar ,

Ben 4 aylık evliyim eşimle 8 aylık bir flört döneminden sonra evlendik ben 24 eşim 29 yaşında çok iyi anlaşıyoruz ama tek bir sorun var sorun şu ki eşim yemek - temizlik konusunda çok zor biri :KK43:

Yemek konusuna örnek verirsem kiralık aşk dizisinde ömer karakteri gibi yani yediği şeyler hep saati saatine günü gününe olacak mesela bugün meyvelerden şeftali yiyecek ben unutup yada şeftali olmadığı için elma hazırladım diyelim yada sebze çorbası yapılacak bugün çorbanın içine bir baharat koydum yada ne bileyim başka bir çorba yaptım çok kızıyor bağırıyor çağırıyor , dışarda çok nadir yerlerde yemek yer zaten istediği her şey tam kıvamında olmalı aksi düşünülemez , içtiği kahve den yediği yemekten meyvesine kadar, ev tertemiz olmalı kıyafetler çamaşıra kadar ütülü olmalı , hijyen konusunda da çok takıntılı çok zorlanıyorum :KK43:

En çokta yemek konusunda delirmiş durumdayım , her sabah tatil günlerinde bile çok erkenden kalkar spor yapar sonra kahvaltısını eder yani hep planlı programlı ve benimde öyle olmamı istiyor , uyumak istiyorum bırakmıyor , kendi yemiyor banada yedirmiyor misal börektir kektir patatestir yada ne bileyim abur cuburdur :eek: o işe gidince yiyorum resmen istediğim şeyleri :KK48: temizlik için yardımcımız var ama yemek konusunda daha çok benim hazırlamamı istiyor , ben evlendiğimden beri çalışmıyorum ama kilo verdim resmen sabahtan akşama kadar uğraşmaktan çünkü pek yemek yapmayı bilmiyorum ve yediği şeyler çoğunlukla sevmediğim bildiğim şeyler değil :KK43: anlatacak çok örnek var ama kısacası böyle kızlar napmalıyım çok yoruldum küçücük bir yemek mezvusunun büyümesinden tartışmaktan :KK14:
En iyisi çalışmaya başla liste hazırla yemekleride kocan yapsın madem beğenmiyor :cool::KK67:

O adamı ben varya!

o değilde arkadaş bunları kim yetiştiriyor ya kimm kimm

anlattıklarınıza bakılırsa o öyle doğmuş büyümüş eğitilmiş, ama siz başka bir yaşam tarzıyla bu yaşınıza geldiniz.
ona sporu ve sağlıklı düzeni bırakacaksın deseniz bırakır mı veya kaç gün sürdürebilir kendisine uymayan yaşam tarzını?
empati yapmasını sağlayın. zamanla olur her şey bir anda değil.
disiplin sağlıklı yaşam derken insani duygularını yitirmiş olmasın diyeceğim ama aşk sevgi filan diyorsunuz, sizi elinin altındaki işçi, öğrenci, adam edilecek insan olarak görmesi çok ayıp, öyle değilse bile buradan bakınca görünen o.
aynen öylee empati yapması lazım :KK43:

hayır hayır beni çok sevdiğinden eminim gerçekten bu konuyu aşsak çook mutlu olacağız

Sen kendini yaptığın işi beğendiricem diye kasarsan böyle o da bişey beğenmez şımartma bu kadar takıntısı varsa dr a gitsin

3 gün aç bırak bağırsın dursun kendi başını yesin sonra bakalım tuzdan baharattan olay çıkartıyor mu? Ben bu kadar yapabiliyorum beğenmiyorsan kapıyı sıkı kapa tatlım de gidersede gitsin .. Sen onun üstüne düştükçe daha fazlasını isteyecek ve sadece senin kendini kasmanla bu iş yürümez.. Insan sevdiğine böyle Hizmetçi gibi eziyet etmez ki Hizmetçi bile olsa dayanmaz bu kadar Baskıya!
ben yapmayınca yardımcı yapıyor zaten ama surat bir düştü mü tamam :eek:
En iyisi çalışmaya başla liste hazırla yemekleride kocan yapsın madem beğenmiyor :cool::KK67:
çalışıcam zaten ykaın zamanda olacak gibi dğeil çünkü böyle :KK43:
O adamı ben varya!

o değilde arkadaş bunları kim yetiştiriyor ya kimm kimm
ailesiyle yetişse böyle olmazdı belki de

Back
X