• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dayak atıyor sürekli

ailenin haberi yokmu, sana sahip çıkmazlarmı. tekrar iş bulamazmısın. böyle bi adamdan babamı olurki, çocuğunu babasız büyütmiyim diye düşünüyon

Kızlar slm benim derdim büyük ne yapacağımı bilmiyorum ben eşim beni dövüyor Allah da şu mübarek bildiği gibi yapsın.5 senedir tanıyorum 3 selik evliyim.tabi çalışıyordum ben isimdende cktim onun yüzünden 10 yıllık işimi bıraktım tek huzurlu olalım diye oda fayda etmedi saten çalışmamı nda bı anlamı yoktu maaşımı kendi çekiyordu 10 20 lira harçlık veriyordu bana.esimin ikinci evliliği kızı vardı annesinde kalıyordu bize asla vermez felan dedi evlendik kızı geldi annesi evlenmiş göndermiş kızını.cocukda hiç eğitim terbiye felan yoktu ben hep ılımlı yaklaştım ama sürekli kaynanam beni takipte altlı üstlü oturuyoruz beni analık olarak mimlediler cocuga kız sanki büyümüş küçülmüs.Esim kızının yüzüne kaç defa beni dövdü neymiş düzgün konuş sanki kendi çok güzel konuşuyor.ben ondan daha güzel konuşuyorum.benimde çocuğum var cocuguma yeni kıyafet almıyorum kendi kızına aldım ama nafile kimse bilmedi Allah bilsin.cocugumu alıp gitmek istiyorum ama tehditler diz boyu.yine kızının yüzüne dayak attı bana.sasdim dondum kaldım.caresizim.
Al darp raporunu sonra sikayet et. Bakalim tehdit kalir mi o zaman. Tehdit ediyor diye korkup yaninda kalma.

Ben sordum bana dedi sevmiyorsun ısınamadim hiç vs.hep duzelirmi dedim ama asla tabi küfür hakaret diz boyu darp raporu almam için benim bu evden çıkmam lazım
Ne için bu adama tahammül ediyorsun çocuk için mi
Sevgi saygı yok şiddet var huzur yok
İçinde yaşadoğın için durumun vahimliğinin tam anlsmıyla farkında değilsin heralde
Bu durumdan daha beteri de var bu duruma alışırsan bu defa hiç çıkamazsın işin içinden

Birazdan aslında eşim çok iyi. ah o kızı yok mu hep o dolduruyor. onun yuzunden dayak yiyiyorum yazılır gibi geliyor.

Eşi ona doğru konuş diyormus. o da diyor ki sanki o çok doğru konuşuyor. kaç yaşında bu kız çocuğu. siz kaç yasindasiniz. burdan ne diyelim küçücük kız çocuğu babasını dolduruyor o da sizi dövüyor sizin deyiminizle hiç terbiye görmemiş kız çocuğu mu diyelim.

Bırak git şikayet et kocanı etmeyeceksen de küçücük çocuğu kotulemeyin. kötü olan siz ve şiddet gosteren esiniz.

Kızlar slm benim derdim büyük ne yapacağımı bilmiyorum ben eşim beni dövüyor Allah da şu mübarek bildiği gibi yapsın.5 senedir tanıyorum 3 selik evliyim.tabi çalışıyordum ben isimdende cktim onun yüzünden 10 yıllık işimi bıraktım tek huzurlu olalım diye oda fayda etmedi saten çalışmamı nda bı anlamı yoktu maaşımı kendi çekiyordu 10 20 lira harçlık veriyordu bana.esimin ikinci evliliği kızı vardı annesinde kalıyordu bize asla vermez felan dedi evlendik kızı geldi annesi evlenmiş göndermiş kızını.cocukda hiç eğitim terbiye felan yoktu ben hep ılımlı yaklaştım ama sürekli kaynanam beni takipte altlı üstlü oturuyoruz beni analık olarak mimlediler cocuga kız sanki büyümüş küçülmüs.Esim kızının yüzüne kaç defa beni dövdü neymiş düzgün konuş sanki kendi çok güzel konuşuyor.ben ondan daha güzel konuşuyorum.benimde çocuğum var cocuguma yeni kıyafet almıyorum kendi kızına aldım ama nafile kimse bilmedi Allah bilsin.cocugumu alıp gitmek istiyorum ama tehditler diz boyu.yine kızının yüzüne dayak attı bana.sasdim dondum kaldım.caresizim.
Git doktordan rapor al. Sonrada bosanma davasi ac kurtul.

Bazilari icin bosanmak ne kadar kolay.bosanmakla bitse hersey kimsenin derdi kalmaz.isi yoksa ailesi sahip cikmiyorsa bosanip napacak cocuguyla

Nereye kadar dayanıcaksın boğazına hıçak dayayana kadar mı !! Nasıl üvey anneler var eşin bulmuşda bulanıyormu kim çocuklu bir adamla evlenir sen evlenmişsin üzerine çocuğa bakıyorsun mpüp başına koyacağı yerde şiddet mi uyguluyor..!!

Ailen yokmu çık git daha kötü şeyler olmadan bune böyle tamam eşlerimizi üstün tutalım diyoruz ama biz kadınlarda insan evladıyız bizler sustukca daha kaç kadın bu hale gelicek..Al bebeğini ailenle konuş terk et o şerefsizi kadına rl kaldırana adam demem ben...Eğer seni seviyorsa hayatından çıkmanı istemiyorsa düzeltir kendini süründür gerekirse

Eşim iyi demiyorum ben kızı ne dolduracak çocuğun suçu yok o masum bir kız çocuk 2 defadir onu bahane Edip dövüyor beni ben traje felan yazmıyorum burda olan yaşadıklarımı sizinle paylaşmaya dedim işin içinden çıkamıyorum gitsem bu adam pesimi bırakmaz hergun cinnet geçirenlerin halini görüyoruz öfke kontrolü yok hiç ben ailemede zarar verir diye korkuyorum

Bazilari icin bosanmak ne kadar kolay.bosanmakla bitse hersey kimsenin derdi kalmaz.isi yoksa ailesi sahip cikmiyorsa bosanip napacak cocuguyla

Bu forumun akıllısı sizsiniz galiba?
Dayak üstüne dayak yiyip canını tehlikeye atmasından her şey iyidir. İş bulur zaten daha önce çalışıyomuş. Erkek olmadan yaşayamıyor mu bir kadın? Kafalar çok güzel cidden.

Eşim iyi demiyorum ben kızı ne dolduracak çocuğun suçu yok o masum bir kız çocuk 2 defadir onu bahane Edip dövüyor beni ben traje felan yazmıyorum burda olan yaşadıklarımı sizinle paylaşmaya dedim işin içinden çıkamıyorum gitsem bu adam pesimi bırakmaz hergun cinnet geçirenlerin halini görüyoruz öfke kontrolü yok hiç ben ailemede zarar verir diye korkuyorum

Hiçbir şey yapamaz eğer sen doğru adımları atarsan. Git raporunu al polisten korunma talep et. Ailenin yanına git eğer arkandalarsa. Hemen bir iş bulmaya bak gerisi çorap söküğü gibi gelecek.

Kaç kurtar kendini canım durduğun kabahat. Cahille bir ömür yaşamıcaksın heralde kendi evladına yazık kafasındaki erkek modeli dehşet şu anda. Kadın sığınma evleri falan var git hiç bişey yapamaz sana. Tehdit eder eder başkasını bulur evlenir onuda tehdit eder sen kendini kurtar.

Back
X