• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dayak atıyor sürekli

Böyle giderse yakında senin çocuğun anasız büyüyecek..

Hiç kimse canından önemli değil, akıllıca düşün ve bir an önce evladınla, kendini kurtar.

Çocuğunuz bence böyle bir baba ile büyümesin..
Yazık değil mi hayatınıza kendinize çocuğunuza.. Neden bekliyorsunuz boşanmak için daha ne kadar acı çekmeniz gerekiyor , bu adamdan size koca olmaz bırakın lütfen
Allah yar ve yardımcınız olsun

gitsin çocuğuna anası baksın ozaaman yani ne denir ki buna çocukta haklı kendince annesi başka herifi almış onu vermiş size afallamistir onun içinde çok ama çok zor olmalı siz biraz daha ılımlı ve sabırlı olun onun kabukları Kırılacak tır eminim .. ama esinizin yaptığı hayvanliga çok şey demek istiyorum .!! neyse sustum

Kızlar slm benim derdim büyük ne yapacağımı bilmiyorum ben eşim beni dövüyor Allah da şu mübarek bildiği gibi yapsın.5 senedir tanıyorum 3 selik evliyim.tabi çalışıyordum ben isimdende cktim onun yüzünden 10 yıllık işimi bıraktım tek huzurlu olalım diye oda fayda etmedi saten çalışmamı nda bı anlamı yoktu maaşımı kendi çekiyordu 10 20 lira harçlık veriyordu bana.esimin ikinci evliliği kızı vardı annesinde kalıyordu bize asla vermez felan dedi evlendik kızı geldi annesi evlenmiş göndermiş kızını.cocukda hiç eğitim terbiye felan yoktu ben hep ılımlı yaklaştım ama sürekli kaynanam beni takipte altlı üstlü oturuyoruz beni analık olarak mimlediler cocuga kız sanki büyümüş küçülmüs.Esim kızının yüzüne kaç defa beni dövdü neymiş düzgün konuş sanki kendi çok güzel konuşuyor.ben ondan daha güzel konuşuyorum.benimde çocuğum var cocuguma yeni kıyafet almıyorum kendi kızına aldım ama nafile kimse bilmedi Allah bilsin.cocugumu alıp gitmek istiyorum ama tehditler diz boyu.yine kızının yüzüne dayak attı bana.sasdim dondum kaldım.caresizim.
Yazık değil mi sana
Seni annen baban elalemin adami dövsün diye mi büyüttü
Eşim bana sesini yukseltse ben oturur aglarım , üzülürüm
Dövmek ne demek ya
Ayrılın gitsin o adamndan neyi beklıyorsunuz allah askına

Ewet çocuğum babasız büyümenin diye sabrediyorum ama nerekadar
Ya saf misin sen
Çocuk böyle bir baba ile buyuyeceğine babasız büyüsün
O cocuk gormuyır mu eşinizin size dayak attıgınu
İlerde buyuyunce o babasını sevecek mi sanıyorsunuz
Saygı duyacak mi sanıyorsunuz
Yapmayın allah askına
Böyle baba olmaz olsun

Ewet çocuğum babasız büyümenin diye sabrediyorum ama nerekadar
Artık şu cocugm babasız büyümesin bahanesinden bir sıyrılın ya madem katlanicaksn çocuğun babasız büyümesin diye ye dayağını otur nie dert yanıyorsun kı bosanmicaksan böyle bi hayata alışman lazm

Bazilari icin bosanmak ne kadar kolay.bosanmakla bitse hersey kimsenin derdi kalmaz.isi yoksa ailesi sahip cikmiyorsa bosanip napacak cocuguyla
Yaşar mesela çıkıp giderse o evden.. O evde yaşamaya devam ederse de sakat kalabilir ve ya Allah korusun ölebilir belki.. Boşanmaması için elle tutulur bir şey söylesenize..

Kızlar slm benim derdim büyük ne yapacağımı bilmiyorum ben eşim beni dövüyor Allah da şu mübarek bildiği gibi yapsın.5 senedir tanıyorum 3 selik evliyim.tabi çalışıyordum ben isimdende cktim onun yüzünden 10 yıllık işimi bıraktım tek huzurlu olalım diye oda fayda etmedi saten çalışmamı nda bı anlamı yoktu maaşımı kendi çekiyordu 10 20 lira harçlık veriyordu bana.esimin ikinci evliliği kızı vardı annesinde kalıyordu bize asla vermez felan dedi evlendik kızı geldi annesi evlenmiş göndermiş kızını.cocukda hiç eğitim terbiye felan yoktu ben hep ılımlı yaklaştım ama sürekli kaynanam beni takipte altlı üstlü oturuyoruz beni analık olarak mimlediler cocuga kız sanki büyümüş küçülmüs.Esim kızının yüzüne kaç defa beni dövdü neymiş düzgün konuş sanki kendi çok güzel konuşuyor.ben ondan daha güzel konuşuyorum.benimde çocuğum var cocuguma yeni kıyafet almıyorum kendi kızına aldım ama nafile kimse bilmedi Allah bilsin.cocugumu alıp gitmek istiyorum ama tehditler diz boyu.yine kızının yüzüne dayak attı bana.sasdim dondum kaldım.caresizim.
Bence sürekli dayağı gecistireceginize gidin adli tiptan rapor alın, gidip bir avukatla görüşün alabileceklerinizi, kaybedebileceklerinizi, artıları eksileri öğrenin. Böyle çocuğum için susuyorum diyerek kötü yazgınızı kendi ellerinizle çizmeyin. Size vicdansızca vuran bir insanın çocuğunuza muhteşem bir baba olacağını mı düşünüyorsunuz? Lütfen canınızı kurtarin hala tereddütleriniz varsa açın kadın cinayetleri sitesindeki hikayeleri inceleyin. Herşey kötü muameleye, şiddete, hakarete susmakla başlar. Biraz cesaret...kendiniz için

Evlilikten nefret ediyorumm.
Isin zor bir kere ne yapssn adin uvey anne..
Allah yardimcin olsunn.
Boyle erkekler neden evlenir ki ???gerizekalilar..

Şaştın dondun kaldın. İlk defa atmıyor ki dayağı sana niye dondun kaldın. Darp raporu al , şikayette bulun, çucuğunu da al git. biran evvel boşan

Çok üzüldüm ya
Siz asla böyle bir muameleyi hak etmiyorsunuz.Lütfen boşanın ya tehdit de etse kurtar kendini erkek müsvettesinden!

Korkmayın hiçbirşey yapamaz sizi dövdüğü hakaret eddiği için sindirmiş okadar uzun iş hayatınız olmuş tekrar çalışabilirsiniz bende ilkevliliğimde şiddet gördüm hatta işkence hamileyken hemde 17yaşındayım ama boyuneğmedim tehditler bir dünyaydı kardeşimle bile tehdit eddi beni boşadım üniversite de okudum çalıştım çoçuğumu büyyüttüm şimdi 2senedir mutlu ikinci evliliğimi yaptım ona boyuneğseydim halan dayak yiyen ayakların üzerinde duramıycak biri olurdum beni ölümle tehdit eden bir adam la evli olup yaşacağıma ona boyun eğmeyip bir hafta yaşamayı tercih ederim

Back
X