• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim dedigim lanetten darp gördüm

Kizlqr cok kötüyüm suan annemdeyim es denen canideb siddet gördüm bogazlarim hep morardi ben 9senedir onun pis uyusturucusuyla ugrasirken o beni annesine tercih etti ilk konu kv denen fesat (ortalik karistirmakta üstüne yok) kardesim bana gelmişti 13 yasinda isten gelmişti balkona gectik oturuyorduk kv laf söylüyordu kürtçe ben sustum dinledim neyse kardeşim lavaboya gitti bende balkonun kapısında onlari dinliyordum bi baktim pedere diyorki ne gelmis bu ben istemiyorum sevmiyorum diye bende ciktim ne diyorsun s3n dedim kardesim bana gelmiş sana degil diye sevmiyorum gelmesin dedi ben fittirdim neyse pederde beni susturmaya calisiyor karina de dedim bende sonra girdim kardesimi dayımlara yolladım annemde ehliyet sinavina gitmisti esimde sevmez kardeşimi sonira tam esimi aricaktim baktim geldi bende dedimki esime soyle annene n3 hakla kardesimi ailemi istemez sevmesin onun sevgisine ihtiyacimiz mi var diye sonra annen fesat ortalik karıştırıp duruyor dedim o sira da bi kelime kullandi bana hakim olamadim kulaklarını cektim sonra bana saldirdi boğazımi mir yapti tabi bu sirada kv peder gittiler biz tartisirken döverken beni bagirdm eltime gitmislerdi yukarda oturuyorlar belki gelirler kimse gelmedi sonra ben polisi aricam dedim telefonu elimden aldi kalktik ciktik evden sonra nefes almakta zorlanıyordum sahile goturdu beni istmedigimi soyledim birak peşimi ne senin ailenle ne sana katlanamiyirum dedim tamm dedi neyse anneme geldik kapidan iceri sokti beni anneme bem gidiyorum dedi tani annem hic bisey bilmiyordu tamam oglum dedi buyuk kardesim gordu morluklari hemen cagirdi kizimin hali ne dedi annem saygisiz dedi bana ben de dedimki be saygisizligimi gordun senn annen ara bozan bugun o kim ki kardesimiailemi istemocek diye annem deliye döndü kafam cok dolu hic bisey hissetmiyirum ben kacarak evlendim evet hata bende bizde ama evlenmek kadar bosanmakta doğal ben hayatimi kendim yaktim bile bile atese attim kendimi ama herkes hata yapar ama ben cok fazla sbrettim kim okursa rabbim razi olsun okumayaninda cani saolsun
Darp raporu al kactin tamam ama suan mesele.bu degil hayatin da bitmis falan degil

Çok üzücü bir durum, lütfen geri dönmeyin. Anne evi anlayışlıysa, durun annenizin evinde, çalışın ve çocuklarınız varsa, çocuklarınızı büyütün. Bir daha kimseden kendinize şiddet göstertmeyin ve seçtiğiniz insanlara dikkat edin. Eger erkek çocuğunuz varsa, onu saygılı bir insan olarak yetiştirin. Burda cok okuyorum ve anliyamiyorum, cok anneler çocuklarından dayak yiyorlar ve buna izin veriyorlar, sanki çok normal birseymis gibi. Hammal gibi, erkek çocuklarının okul çantalarını taşıyorlar, böyle tip anneler, ileride karısına karşı saygisiz ve sevgisiz olan bir erkek yetiştiriyorlar. Lütfen dikkat edin, kendinize karşı saygısızlığa hayır deyin.

Çok üzüldüm konunuza.
Yaşınız,bu zamana kadar yaşadıklarıniz..
Şiddet görmüş olmanız da çok kötü evet ama o olmasa kayınvalide evinde, uyuşturucu kullanan eşle hapis hayatı yaşamaya devam edecekmişsiniz.

İnşallah boşanirsiniz.

Siz saldirmissiniz ... Şiddet gördüm demeyin.....şiddet uyguladım deyin öncelikle.
Eg5aiC6WkAUr-XG.webp

25 yaşında 9 senelik evli olmak, kayınvalideyle yaşamak, uyuşturucu, psikolojik baskı, şiddet.
Umarım boşanır, bir meslek zanaat öğrenip ayakları üzerinde duran biri olmayı başarırsınız.
Insallah ablam en yakin zamanda davami da acacagik

Çok üzüldüm konunuza.
Yaşınız,bu zamana kadar yaşadıklarıniz..
Şiddet görmüş olmanız da çok kötü evet ama o olmasa kayınvalide evinde, uyuşturucu kullanan eşle hapis hayatı yaşamaya devam edecekmişsiniz.

İnşallah boşanirsiniz.
Canim asla kabul edemem gitmicem raporumu aldim uzaklastirma da istedim ben o evde hergun ölüceğime birgun annemin yaninda ölürüm cok yoruldum artik bunyem beynim kalbim dayanmıyor kesin kararim

Insallah ablam en yakin zamanda davami da acacagik
Umarım bir an önce kurtulursunuz ablacım, evladımla yaşıt gencecik bir kadınsınız, ha evladıma içim yanmış ha size, lütfen artık böyle bir aileyle böyle bir eşle hayatınızı karartmayın.

Cok kötüyüm kimse anlamiyor beni icim paramparca onca senem çöp oldu gençliğimi elimden aldi gitti birde bisey olmamis gibi mesaj atmis gel yanda gelme demiycem coook ozur dilerim benden yana hakkim helal olsun sende helal et diye ben nasil helal ederim ne anasina ne ona ne babasina haram zikkim olsun hakkim ben bunu haketmedim
Canım üzülme. Sen yıllardır eziyet çekiyormuşsun zaten dayak olmasa da şiddet goruyormussin. Kaynana kayınpederle yaşanır mı ya. Git annenle yasa daha iyi dönme ona da zaten dayak olmasaydi da bu evlilik değildi. Ne demek kardeşin bile gelemeyecek o eve o pis kaynana yüzünden. Eşin tam yüzüne tukurulecek biri erkekliği dayak atmak saniyo

Konunu en başından beri takip ediyorum.
Gerçekten çok üzüldüm durumunuza. Malesef benim kardeşim de sizin gibi şeyler yaşadı. Neler yaşadığınızı neler hissettiğinizi anlayabiliyorum.
Kaçarak evlenip hata yapmışsınız evet ama hatalar da biz insanlar için. Hiç birsey için geç değil. Umarım bu saatten sonra çok çok güzel bir hayatınız olur :KK200:

Gidermiyim asla ben bunca işkenceyi görüp hiç bisey olmamis gibi yapamam hayatim zindan oldu sayelerinde herkes sustu onun bana cektirdigine kimse gik demedi ben hayatimi gozden gecirdim benim bogazimi sıkarken ne hallere geldik allahım yardim etsin benim kimsede hakkim yokmuydu cokk var allah var bi eltimle ve bir gorumcemle aram cok iyiydi asla yanlislari brni haksiz buldukları olmazdi ama suan herkesten herseyden hayatimdan sogudum ama dinc olucam ayakta olucam beni kendi elleriyle canavara cevirdiler su saaten sonra kimseye eyvallahim olmicak
Csnım Rabbim yardımcn olsun

Canım çok üzüldüm olanlara geçmiş olsun şunu bil ki bu yaşananlar tesadüf değil artık senin bu zorlu imtihanin bitiriyor inşallah yeni bir sayfa açacaksin orada hem özgür hemde çok mutlu olacaksın Allah'ın izniyle
Lütfen güçlü dur bu süreçte ve kangren olmuş bu ilişki yi bitir

Kizlqr cok kötüyüm suan annemdeyim es denen canideb siddet gördüm bogazlarim hep morardi ben 9senedir onun pis uyusturucusuyla ugrasirken o beni annesine tercih etti ilk konu kv denen fesat (ortalik karistirmakta üstüne yok) kardesim bana gelmişti 13 yasinda isten gelmişti balkona gectik oturuyorduk kv laf söylüyordu kürtçe ben sustum dinledim neyse kardeşim lavaboya gitti bende balkonun kapısında onlari dinliyordum bi baktim pedere diyorki ne gelmis bu ben istemiyorum sevmiyorum diye bende ciktim ne diyorsun s3n dedim kardesim bana gelmiş sana degil diye sevmiyorum gelmesin dedi ben fittirdim neyse pederde beni susturmaya calisiyor karina de dedim bende sonra girdim kardesimi dayımlara yolladım annemde ehliyet sinavina gitmisti esimde sevmez kardeşimi sonira tam esimi aricaktim baktim geldi bende dedimki esime soyle annene n3 hakla kardesimi ailemi istemez sevmesin onun sevgisine ihtiyacimiz mi var diye sonra annen fesat ortalik karıştırıp duruyor dedim o sira da bi kelime kullandi bana hakim olamadim kulaklarını cektim sonra bana saldirdi boğazımi mir yapti tabi bu sirada kv peder gittiler biz tartisirken döverken beni bagirdm eltime gitmislerdi yukarda oturuyorlar belki gelirler kimse gelmedi sonra ben polisi aricam dedim telefonu elimden aldi kalktik ciktik evden sonra nefes almakta zorlanıyordum sahile goturdu beni istmedigimi soyledim birak peşimi ne senin ailenle ne sana katlanamiyirum dedim tamm dedi neyse anneme geldik kapidan iceri sokti beni anneme bem gidiyorum dedi tani annem hic bisey bilmiyordu tamam oglum dedi buyuk kardesim gordu morluklari hemen cagirdi kizimin hali ne dedi annem saygisiz dedi bana ben de dedimki be saygisizligimi gordun senn annen ara bozan bugun o kim ki kardesimiailemi istemocek diye annem deliye döndü kafam cok dolu hic bisey hissetmiyirum ben kacarak evlendim evet hata bende bizde ama evlenmek kadar bosanmakta doğal ben hayatimi kendim yaktim bile bile atese attim kendimi ama herkes hata yapar ama ben cok fazla sbrettim kim okursa rabbim razi olsun okumayaninda cani saolsun
Adam uyusturucu kullanıyor
Dert kvde mi?😖
Bence asıl sorun en basta yazılmıs!
Uyyustırucu kullanan adamla aynı evde isiniz ne???

Back
X