• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim dedigim lanetten darp gördüm

Anasi ceker gider kimse bilmez nereye gittiğini kimse demez anam nerde diye benim annemin gittigi yerler belli dayimdir teyzemdir komsudur baska kimseye gitmez ama bunlar kıt insanlar anlamazlar
Ya kocaya çoluğa çoçuğa mı bakıyor yapan her şeyi yapar oturduğu yerden de yapar
Asla kullanmaması gereken cümleler bunlar çok çok ayıp
Zaten öyle bir annenin çoçuğu da böyle çıkar

Ay bu haketmişsin vs yazanlar kadın gibi görünen erkeklermi diye düşündüm engelliyorum hepsini ben tek tek.... Çünkü çok ayrı uçtayız denk gelmeyelim konu sahibi sana üzüldüm geçmiş olsun inşallah kurtaracaksın kendini 🙏

Ay bu haketmişsin vs yazanlar kadın gibi görünen erkeklermi diye düşündüm engelliyorum hepsini ben tek tek.... Çünkü çok ayrı uçtayız denk gelmeyelim konu sahibi sana üzüldüm geçmiş olsun inşallah kurtaracaksın kendini 🙏
Insallah herşeyimle hazırım onu hayatimdan çıkarmaya insaalkah ben basaricam

Ben şiddet görüp görüp oturan çok seviyorum diyen kadınlara çok sıcak bakmıyorum lakin sizin konuyu okurken sizde böyle hissetmedim belliki şartlar sizi birtakım şeylere zorlamış yaşınız küçük yapabilecekleriniz sınırlı kalmış neyseki artık kurtuluyorsunuz kötü yazanlara çok aldırmayın Bi kaç forumda da ben tuhaf tuhaf yorumlarını okudum engelledim ben.... Görmek bilmek istemiyorum fikirlerini....... Sizde öyle yapın cevap verip polemik yaptırmayın var öyle insanlar işte...... En güzeli görmezden gelmek..... Düzenli olarak kafama uymadığını enerjimin tutmadığını düşündüğüm üyeleri engelliyorum......üslup çok önemli..... Gerçekten empati önemli...... İnsan olmak başka birinin yarasına tuz dökmek değil..... Burda bunuda gördüm...... 🙏🙏🙏🙏🙏Herkes kalbinin ekmeğini yesin 🙏

Hanımlar saçma sapan yorumları ciddiye alıp cevap vermeyelim , sonrasında kaç sayfa sonra dahi o saçma ve düşüncesiz mesajlar konuşulup konu sahibine yardımcı olunamıyor.
Doğru canım ama işte siniri ziplayinca insanın tutamiyo kendini .Neyse gereken yerlere ve aynı düşüncede olan insanlara gerekli şeylerin iletildiğini düşünüyorum okurlarsa da alınsınlar uzerlerine mümkünse de yazmasinlar ...

Ayyy Kara_gozlum Kara_gozlum canim ya sen herseyin iyisine layiksin rabbim yardimcin olsun insallah cok uzuldum 😩peki kocan olacak adamdan bir haber varmi sinirlerim bozuldu
Hayir canim dun mesaj atıp ozurler diledi ama ben yazmadım bugün gidip darp rapori ve uzaklastirma istedim

Ah benim kuzum ah canım kıyamam ben sana
Şu erkeklerin hepsi yokolsunlar ya
Kadının gücü erkeğin gücüyle aynı değil bunu bile bile sana nasıl saldırır boğazını sıkar ne biçim insan bunlar ya üzülme canım boşan bu densizden
Yapti canim yapti maalesef ki adi herif

Kizlqr cok kötüyüm suan annemdeyim es denen canideb siddet gördüm bogazlarim hep morardi ben 9senedir onun pis uyusturucusuyla ugrasirken o beni annesine tercih etti ilk konu kv denen fesat (ortalik karistirmakta üstüne yok) kardesim bana gelmişti 13 yasinda isten gelmişti balkona gectik oturuyorduk kv laf söylüyordu kürtçe ben sustum dinledim neyse kardeşim lavaboya gitti bende balkonun kapısında onlari dinliyordum bi baktim pedere diyorki ne gelmis bu ben istemiyorum sevmiyorum diye bende ciktim ne diyorsun s3n dedim kardesim bana gelmiş sana degil diye sevmiyorum gelmesin dedi ben fittirdim neyse pederde beni susturmaya calisiyor karina de dedim bende sonra girdim kardesimi dayımlara yolladım annemde ehliyet sinavina gitmisti esimde sevmez kardeşimi sonira tam esimi aricaktim baktim geldi bende dedimki esime soyle annene n3 hakla kardesimi ailemi istemez sevmesin onun sevgisine ihtiyacimiz mi var diye sonra annen fesat ortalik karıştırıp duruyor dedim o sira da bi kelime kullandi bana hakim olamadim kulaklarını cektim sonra bana saldirdi boğazımi mir yapti tabi bu sirada kv peder gittiler biz tartisirken döverken beni bagirdm eltime gitmislerdi yukarda oturuyorlar belki gelirler kimse gelmedi sonra ben polisi aricam dedim telefonu elimden aldi kalktik ciktik evden sonra nefes almakta zorlanıyordum sahile goturdu beni istmedigimi soyledim birak peşimi ne senin ailenle ne sana katlanamiyirum dedim tamm dedi neyse anneme geldik kapidan iceri sokti beni anneme bem gidiyorum dedi tani annem hic bisey bilmiyordu tamam oglum dedi buyuk kardesim gordu morluklari hemen cagirdi kizimin hali ne dedi annem saygisiz dedi bana ben de dedimki be saygisizligimi gordun senn annen ara bozan bugun o kim ki kardesimiailemi istemocek diye annem deliye döndü kafam cok dolu hic bisey hissetmiyirum ben kacarak evlendim evet hata bende bizde ama evlenmek kadar bosanmakta doğal ben hayatimi kendim yaktim bile bile atese attim kendimi ama herkes hata yapar ama ben cok fazla sbrettim kim okursa rabbim razi olsun okumayaninda cani saolsun
Yazıklar olsun kocanıza nasıl morartana kadar sıkar sizin boğazınızı..Ayrıca çok haklı bir tepki vermişsiniz kayınvalideniz sizin evinize gireni çıkanı belirleme görevinde biri değil.. İstemiyorum gelmesin ne demek ya? Hem de kardeşinizi istemiyor aklı sıra.. Başkası olur bir hata birşey görür sonuçta annedir ben hoşlanmadım ondan bence evinize çok girip çıkmasın şu huyunu yakaladım beğenmedim şeklinde bir tavsiyede bulunabilir dediğini yaparım yapmam orası bana kalmış ama ben onu hoş karşılarım ama kardeş bu yani başkası değil.. Eşinizin denen zorba adam sizi tahrik etmiş besbelli zaten kayınvalide sinirleri hoplatmış o da üzerinize gelince tepki vermişsiniz ama asla Kadın ve erkek gücü bir değil olamaz yani..Her ne olursa olsun şiddetin her türlüsüne karşıyım sizin de yaptığınız tabi ki hoş değil ama görüldüğü gibi bir kadının ani sinirle uyguladığı şiddetle erkeğin ani sinir şiddeti arasında dağlar kadar fark var.. Eşiniz büyük hata yapmış.. Neyseki kaçarak hata yaptığınızın farkındasınız, boşanmanın da evlenmek kadar doğal olduğunun da farkında olacak kadar aklı başında bir insansınız.. İlk kez bir şiddet hikayesi okuyup da kadın kesin affedecek demiyorum.. Gereken ne varsa yapın davanız açın maddi manevi ne hakkınız varsa sonuna kadar kullanın.. Güzel bir iş bulun ne bileyim yaaa hayatınızı yaşayın bundan sonra.. Elin adamının çekilmez kahrına göz yummakla bir ömür geçirmeyin.. Kimse sizden değerli değil.. Benim fikrimde budur...

Bana söylediği kelimeyi acikca soylim ozaman nefen kulaklarıni cektim bana dedigi kelime "benim annemin başında kocasi var senin annenin kocasi yok neler yapıyordur "dedi benim babam 13sene olmus vefat edeli bugun ayni kelime sanada soylense dur bakalim yerinde rabbim yasatsin mi diyim sizr ne dememi istersiniz

Zaten ne adamın şiddetini nede sözlerini savundum. Kimsede bunu savunmaz zaten. Yukarıda da yazdım öfke kontrolünü ortadan kaldırmışlar zamanla. Bu adam ve ailesi baştan sona yanlış.Normal biri olsalar seni bu hale getirmezler zaten. Neresinden baksan elinde kalıyor,ahlaksız bir aileye gelin gitmekle başlamış herşey:( Sen melek olsan gene sürmezdi o evlilik. Çünkü karşında ahlak vicdan terbiye yoksunu insan müsveddeleri var..

Siz saldirmissiniz ... Şiddet gördüm demeyin.....şiddet uyguladım deyin öncelikle.
Biz onların ailesini ağırlayak onlarla hayat gecirek ailemizi yok saysınlar saygı duymasınlar eş kişiside üzerine sana kaldirmiycak ağır laf söylesin bu kız zaten çok sabretip laflarına kahrına dayandı artık gözü döndü kimse haketmez böyle birşey ama zaten o evde hep siddet var şiddetten kastım illa dayak değil sözlü artık insan dayanamıyor anladım. Kadın kadının düşmanı bunu bilirim.

Back
X