Esim dedigim lanetten darp gördüm

Yorum yapanların bazılarıda başka konularda en büyük kadın savunucusuyum diye geziyorlardı

Yorum yapanların bazılarıda başka konularda en büyük kadın savunucusuyum diye geziyorlardı
Hep öyle olmuyomu zaten,Boş boş konuşuyorlar. burda cevap yazıyorum bir günlük ban yiyorumolsun pişman değilim mune ablanın tirpanina sağlık ne diyim. valla herkese konuşması kolay hayat herkese adil davranmiyor arkadaşıma davranmadigi gibi.

Konuyu okurken kuzenim aklıma geldi.
Oda üniversite okuduğu zamanlar eşi ile tanıştı daha doğrusu eşi akrabaydı ve hepimiz madde kullandığını nasil bi insan olduğunu biliyorduk ama kuzenim bir türlü bizi kimseyi dinlemedi cok fazla aile içi kavga da cıktı evlenmesinler diye ama inat etti ve kendi sonunu hazırladı evlendiler bi kızları da oldu ama sürekli şiddet il il geziyordu belki arkadaş çevresinden uzaklaşır iyi olur diye olmadi sürekli şiddet vardı kuzenim boşanıp bidaha affetdi ama olmadi en son madde etkisi ile kendisini ve kuzenimi bıçaklayarak öldürdü ortada masum 3 yaşında Kiz cocugu kaldı demem o ki önce bi tokatla başlar devamı cok gelir heleki eşiniz ailesi de size karşı böyleyse bi an önce kurtul Yazik olur..

Yaaa üzüldüm canim rabbim yasatmasin insallah bosanacagim kurtulacagim bende ınsallah

Git Polise şikayetçi ol. Darp raporu al. Can güvenliğin anlaşılan yok. Korunma barınma ve gizlilik talebinde bulun. Durumun yok ise adli yardım talebinde bulun. Boşan. Başka söylenebilecek birşey yok.

Bosanin demeye geldim. Onceden neden cekmissiniz bu aileyi bilmiyorum ama artik cekmeseniz ne kadar iyi olur.

Öyleymiş, barışmış.
İnsan tabii şiddet gören kadınların bir tutum sergilemesini istiyor. Arkadaşların tavsiyeleri de boşa gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…