- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Kara_gozlum
-
Suc esimde tek suçlu o kendine güvenmediği icin ayrilmadi bir oturttu beni calistirmadi ev hanimiyimAdam uyusturucu kullanıyor
Dert kvde mi?
Bence asıl sorun en basta yazılmıs!
Uyyustırucu kullanan adamla aynı evde isiniz ne???
Yorum yapanların bazılarıda başka konularda en büyük kadın savunucusuyum diye geziyorlardıEvet okudum yorumları. Nerdeyse sizi döven adamın elini öpecekler kulağını çektiğiniz için. O lafı eden adama az bile diyesim geldi. Terbiyesiz herif. Size bu yorumları layık görenler çok medeni olduğu için annelerine birisi o... dese aaa çok ayıp, sus bakayım. Bşr daha duymayım derlerdi. Çünkü karşılarında 5 yaşında çocuk var. Ama sizin vurmanız çözüm değil, boşanmanız tek çözüm
Merak ettim bende niye banlandi .Konu sahibi nasıl oldu acaba?
Niye banlanmış ki
Hep öyle olmuyomu zaten,Boş boş konuşuyorlar. burda cevap yazıyorum bir günlük ban yiyorumYorum yapanların bazılarıda başka konularda en büyük kadın savunucusuyum diye geziyorlardı
Üslup cezası yedim neden bilmiyorum canimKonu sahibi nasıl oldu acaba?
Niye banlanmış ki
Aminnn kuzum insallahKuzum tez vakitte kurtulursun umarım
Her zaman yanındayız
Kimin kulagını cektınız?Amma soyledigi küfürun yaninda az kalir
EşiminKime
Kimin kulagını cektınız?
Insaallah canim bi sefer ben basaracagimÇok geçmiş olsun Canım umarım davanı ellerine alır onlara vermezsin.. Davanın arkasında dur sen güçlüsün.Dimdik dur
Sakın geri dönme
Yaaa üzüldüm canim rabbim yasatmasin insallah bosanacagim kurtulacagim bende ınsallahKonuyu okurken kuzenim aklıma geldi.
Oda üniversite okuduğu zamanlar eşi ile tanıştı daha doğrusu eşi akrabaydı ve hepimiz madde kullandığını nasil bi insan olduğunu biliyorduk ama kuzenim bir türlü bizi kimseyi dinlemedi cok fazla aile içi kavga da cıktı evlenmesinler diye ama inat etti ve kendi sonunu hazırladı evlendiler bi kızları da oldu ama sürekli şiddet il il geziyordu belki arkadaş çevresinden uzaklaşır iyi olur diye olmadi sürekli şiddet vardı kuzenim boşanıp bidaha affetdi ama olmadi en son madde etkisi ile kendisini ve kuzenimi bıçaklayarak öldürdü ortada masum 3 yaşında Kiz cocugu kaldı demem o ki önce bi tokatla başlar devamı cok gelir heleki eşiniz ailesi de size karşı böyleyse bi an önce kurtul Yazik olur..
Git Polise şikayetçi ol. Darp raporu al. Can güvenliğin anlaşılan yok. Korunma barınma ve gizlilik talebinde bulun. Durumun yok ise adli yardım talebinde bulun. Boşan. Başka söylenebilecek birşey yok.Kizlqr cok kötüyüm suan annemdeyim es denen canideb siddet gördüm bogazlarim hep morardi ben 9senedir onun pis uyusturucusuyla ugrasirken o beni annesine tercih etti ilk konu kv denen fesat (ortalik karistirmakta üstüne yok) kardesim bana gelmişti 13 yasinda isten gelmişti balkona gectik oturuyorduk kv laf söylüyordu kürtçe ben sustum dinledim neyse kardeşim lavaboya gitti bende balkonun kapısında onlari dinliyordum bi baktim pedere diyorki ne gelmis bu ben istemiyorum sevmiyorum diye bende ciktim ne diyorsun s3n dedim kardesim bana gelmiş sana degil diye sevmiyorum gelmesin dedi ben fittirdim neyse pederde beni susturmaya calisiyor karina de dedim bende sonra girdim kardesimi dayımlara yolladım annemde ehliyet sinavina gitmisti esimde sevmez kardeşimi sonira tam esimi aricaktim baktim geldi bende dedimki esime soyle annene n3 hakla kardesimi ailemi istemez sevmesin onun sevgisine ihtiyacimiz mi var diye sonra annen fesat ortalik karıştırıp duruyor dedim o sira da bi kelime kullandi bana hakim olamadim kulaklarını cektim sonra bana saldirdi boğazımi mir yapti tabi bu sirada kv peder gittiler biz tartisirken döverken beni bagirdm eltime gitmislerdi yukarda oturuyorlar belki gelirler kimse gelmedi sonra ben polisi aricam dedim telefonu elimden aldi kalktik ciktik evden sonra nefes almakta zorlanıyordum sahile goturdu beni istmedigimi soyledim birak peşimi ne senin ailenle ne sana katlanamiyirum dedim tamm dedi neyse anneme geldik kapidan iceri sokti beni anneme bem gidiyorum dedi tani annem hic bisey bilmiyordu tamam oglum dedi buyuk kardesim gordu morluklari hemen cagirdi kizimin hali ne dedi annem saygisiz dedi bana ben de dedimki be saygisizligimi gordun senn annen ara bozan bugun o kim ki kardesimiailemi istemocek diye annem deliye döndü kafam cok dolu hic bisey hissetmiyirum ben kacarak evlendim evet hata bende bizde ama evlenmek kadar bosanmakta doğal ben hayatimi kendim yaktim bile bile atese attim kendimi ama herkes hata yapar ama ben cok fazla sbrettim kim okursa rabbim razi olsun okumayaninda cani saolsun
Konu sahibi ne yaptı acaba
Tamamen hayalkırıklığı resmenKanser olan kv sine dua istemiş en son.. barışmıs gibi görünüyor.. son görülme de agustos 2021..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?