• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim dedigim lanetten darp gördüm

Öyleymiş, barışmış.
İnsan tabii şiddet gören kadınların bir tutum sergilemesini istiyor. Arkadaşların tavsiyeleri de boşa gitmiş.
Poffff ne kadar iki yüzlü. Dayak yediği, *t muamelesi gördüğü kocadan ayrılmıyor, fesat dediği kaynanaya ya şafi istiyor. Hayır, madem niye insanları yoruyorsun ye dayağını otur.

Tamamen hayalkırıklığı resmen 😳🙄
Screenshot_20220306-131814_Chrome.webp son mesajı bu ve teşekkür mesajı.. ikinci kv si degilse tabi barışmış demek ki

Poffff ne kadar iki yüzlü. Dayak yediği, *t muamelesi gördüğü kocadan ayrılmıyor, fesat dediği kaynanaya ya şafi istiyor. Hayır, madem niye insanları yoruyorsun ye dayağını otur.
Sadece konuşup icini rahatlatmak için konu açiyorlar, burdakilerin tepkisini çekmemk için de ya belli tarihte meslegim olcak boşancam diyorlar, yada evden gittim geri dönmicem filan diyorlar ama dönüyorlar

Bazı insanların olayı bu şekerim, ağlamaya gelmişler bu dünyaya. Sen bunu al o kocanın elinden zorla, daha iyi bir hayatın içine at, kendine orda da bulur belayı, eliyle koymuş gibi. Herkese ulaşamayız, kabullenmek lazım.

Bazı insanların olayı bu şekerim, ağlamaya gelmişler bu dünyaya. Sen bunu al o kocanın elinden zorla, daha iyi bir hayatın içine at, kendine orda da bulur belayı, eliyle koymuş gibi. Herkese ulaşamayız, kabullenmek lazım.
Ah be Katip, kendilerine reva gördüklerine bak, valla öfkeleniyorum. Öfkemden ve üzüntümden ağır konuşuyorum.

Back
X