eşim degil ben yapıyorum!!

Pardon da millet senin neyini kiskancak.
Oturup ekran basinda ..... izlemenimi.
Mümkünse git kocana bulas hatta al kocani izleyin beraber

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mübarek gün açılan konulara bakın p..r dan tut nişanlısını aldattığını açık açık anlatanlar yani. Konuyaa geleyim yine de ben. Evli olanların onları izlemesini anlamsız buluyorum zaten iki taraflı istek varsa ne gerek var isteğini kıskanıyormuşuz filan iyi de buradı derdim var bölümü rahatsız değilsen ne diye yazdı bize ne laf olsun diye mi bir de cevapları kaale almıyormuş konu açıyorsanız her yoruma açık olun. Siz dururken eşiniz onları izleyip afedersiniz tatmin olsa rahatsız olmaz mısınız madem cinsel hayatınız iyi ne gerek var baştan aşağı tezatsınız yüzde 90 erkeksiniz.

Kocam izliyor diye gurur duymam mı lazm:)allahm ya resmen çatlıyosunuz.daha dünkü yorumda p.izlyn erjekleri yuhalatydunuz ya bir gdn ya:)
Valla kardes yine cemkircen bana sana noluyo diye... Gerci alistim ben ona da neyse :27: senin bu yazdiklarini olgun bi insan yazmaz.... Kac yasindasin allasen :26:

Mübarek gün açılan konulara bakın p..r dan tut nişanlısını aldattığını açık açık anlatanlar yani. Konuyaa geleyim yine de ben. Evli olanların onları izlemesini anlamsız buluyorum zaten iki taraflı istek varsa ne gerek var isteğini kıskanıyormuşuz filan iyi de buradı derdim var bölümü rahatsız değilsen ne diye yazdı bize ne laf olsun diye mi bir de cevapları kaale almıyormuş konu açıyorsanız her yoruma açık olun. Siz dururken eşiniz onları izleyip afedersiniz tatmin olsa rahatsız olmaz mısınız madem cinsel hayatınız iyi ne gerek var baştan aşağı tezatsınız yüzde 90 erkeksiniz.[/QUOTE
Ben byanım arkadaşm.
Ya ben eşmi brakp onlarla ilglnmyrum arada açp meraktan izlyrum.hoşuma gttgnide anlan.
Ayrı şu mübarek gün ne alaka.
Ramazanda ilişki djf yasak ozman hey allahm dindn sogtmayn

Durumun vahim. Önce dert gibi böyle bir konu açıp sonra da kıskandığımızı iddia edip tahrik etme çabaları. Hmm, anlıyorum. :68:

Kizlar cevap vermeyin yahu cevap verenlerin üzerinden prim yapmaya calisiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla kardes yine cemkircen bana sana noluyo diye... Gerci alistim ben ona da neyse :27: senin bu yazdiklarini olgun bi insan yazmaz.... Kac yasindasin allasen :26:

24 yaşmdaym.
Eşm izlemyr dye izleyenlerimi kıskancm;)
Laf çarptmayn
Ozman eşi izleyenlere bu aklı varın
Erkek dmekkh izliyor dye teselli verin;)
Koptm resmen

Kocam izliyor diye gurur duymam mı lazm:)allahm ya resmen çatlıyosunuz.daha dünkü yorumda p.izlyn erjekleri yuhalatydunuz ya bir gdn ya:)
İşte kendi ağzınla düşüyorsun yaptığın basit oyuna. Senin neyini kıskanacaklar? Dün o konuda yuhluyorlar bu konuda da aynı tepkiyi veriyorlar. Bu seferde adları kıskanca çıkıyor. Pardon ama bu durumda tutarsız olan sen misin bu konuya yorum yazanlar mı? :51:

Back
X