esim degisti mi????

Sedeflikaraf

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
235
104
323
Herkese merhaba.kac gundur canim sikkin kalbim kirik.6 aylik evliyim hersey gsyet guzel umdugum gbi yani.ama son bi hsftadir neolduysa esimde bi haller var.ne desem tersliyo bise yapsam karsilik vermiyo anlamadim.bigun sordum farkindamisin bama boyle boyle davraniyosun dedim evet dedi guldu.bise demedimr.ama degisen bise olmadi bana onceki gibi icten sarilmiyo kalbimi kirdgini bile bile gonul almk icin bise yapmiyo.sanki sogudu benden.ufacik seyi tartisma haline getiriyor.sikildim artik boyle davranmasindan.daha dogrusu ne yapmam gerektgini anlamadim.taviz vermek istemiyorum kalbimi kirdiginda hic bise olmamis gibi davranamiyorum.bu sefer icime kapaniyorum bi adim bekliyorum ama o da yanasmiyor.sonra o tv de ben bi kosede kaliyorum.dun yine kirdi beni aksam geldi slm verdi sadece.biraz sus pus oturduk snra biraz konustk yemege beklemistim yemek yemedi.uzuldum tabi normalde hep yerdi.tek basima yedim.uzatmak istemedim cay yaptim beraber ictik tv izledik sohbet yine hersey iyiydi.tam yattik bise oldu salakmisin dedi.cok zoruma gitti kustum yattim.uyudum.sabah isr giderkrn yine tartistik anlamadim ne oldugunu .simdide neyapmam gerektigini bilmiyorum.nasil davranmami gerektigini de.beni surekli terslemesini de istemiyorum

Hayat her zaman insanın sevdiklerine aynı davranmalarına izin vermiyor. Stres, iş yaşamı, maddi sıkıntılar vs vs derken, sinirimizi sevdiklerimizden çıkarabiliyoruz. Yada bunun ilerisi, eşler alışkanlıkların verdiği duyguyla birbirlerinden uzaklaşabiliyorlar. Kimi ilişkilerde bu bir dönem olurken kimileri boşanmaya kadar götürüyor.

Benim size tavsiyem, üzerine gitmeyin. arkasından koşmayın. Siz koştukça, o da kaçacaktır. Ki zaten gördüğünüz gibi o sizi kıracak birşey yaptığında siz adım atmanıza rağmen size daha da ağır şeylerle gelmiş. Bence umursamayın. Biraz kendi haline bırakın.

belkıde evlılıge alışamadı yada bunaldı bellıkı bence akışına bırak madem senı terslıyor o zmn saka fln yapmk yerıne dha cıddı dur o düşünsun

Ama stresi oldugunda paylasirdi.belki de anlatasi yok bilmiyorum.gecen gece arkadaslariylla disari cikti arkadaslarini hepsi bekar.acaba pisman mi oldu evlendigine bilmiyorum.bide ben kilo aldim acaba begenmiyomu artik beni.

Başka bir konuda eşinin akşamları dışarı çıktığını yazmışsın.
Bu dışarı çıkmalar ne sıklıkla?
Ona göre yorumumu şekillendireceğim kafamda.

Arada derbi maclar olunca gider esim oda babamla enistemle olur.evlendigimzden beri ikincidir disari cikmasi.hali saha macina gider bazen ondada benide goturmustu bekarkende cok cikmazdi zaten

Ama stresi oldugunda paylasirdi.belki de anlatasi yok bilmiyorum.gecen gece arkadaslariylla disari cikti arkadaslarini hepsi bekar.acaba pisman mi oldu evlendigine bilmiyorum.bide ben kilo aldim acaba begenmiyomu artik beni.

bence dedıgın gıbı evlılıge alısamadı bunalde ee tabı bekar ark. serbest oldugu ıcın kabullenememıs olabılır ama bence cıddı anlamda otur konus

Kiloyla ne alakası var canım benim.
Seven erkek kilo alınca da sever.
Sanki onun kilosu hep sabit mi kalıyorö

Arada derbi maclar olunca gider esim oda babamla enistemle olur.evlendigimzden beri ikincidir disari cikmasi.hali saha macina gider bazen ondada benide goturmustu bekarkende cok cikmazdi zaten

İşle ilgili bir sıkıntısı vardır.
Erkekler yerzaman düşüncelerini paylaşmazlar.
Sen konuşmaya çalışsan.
Desen bir sorunun varsa paylaş benimle.Böyle yapınca ben de üzülüyorum.

belki bugüne sürpriz yapcaktır onun için planlı öle davranıyodur sıkma canınıı

Hani b sure sonra erkekler degisirmis ya acaba o suremi geldi diyorum hep boyle olur diye cok korkuyorum.

Erkeklere anlam vermek zordur canım. Şimdiye kadar boyle değildi son bir haftadır böyle diyosun belki işyerinde bişey olmuştur canı sıkkındır. Ama sakın ona deme kilo aldım Beni beğenmiyo musun yok bekar arkadaşlarınla dışarı çıktın pişman mı oldun evlendiğine falan diye kendini acındırma . Erkekler böyle şeylerden hoşlanmaz . Biraz bekle bakalım devamedecek mi izlemeye al durumu . Baktın devam ediyo otur al karşına konuş tatlı dille. Bana eşim birşey demişti evlenmeden önce hiç unutmuyorum" insanlar bekarken anneleriyle babalarıyla uzun yıllar yaşamalarını şuna bağlıyorum ben o gün eve geldiğimde eğer sinirliysem odama çekildiysem kimse gelip bana annem ya da babam noldu yavrum artık bizi sevmiyo musun bi sıkıntın mı var bizle ilgili neyin var çok değiştin gibi sıkkboğaz edip sormuyo kimsenin kimseye sevgisinden ilgisinden terddütü olmuyoo o gün rahat biraktılar mı ertesi gün eve daha normal gelip hayatımıza birbirimize olan sevgiden şüphe duymadan devam ediyoruz. Evliliğimizde de bunu yakalayabilirsek bu iş yürür. Nitekim oyle de oluyor. Bi akşam geldiğinde hiçbirsey olmamış gibi çok gergin görünüyorsun gel biraz başına masaj yapıyım de rahatlatmaya çalış belkide arkadaşların dediği gibi alışma döneminden geçiyordur. Malesef erkekler çocuk gibi oluyorlar şımartılmak istiyor sevdikleri şeyler olsun istiyorlar. Sen ona bikaç gün güler yüzle hoşlandığı şeyler yapmaya çalış. Sevdiği bi tatlı yap film seyretmekten hpşlanıyorsa bi film al tatlıyla beraber oturun izleyin . Biraz dene bakalım surat asma. İnşallah bi şekilde çözüme ulaşırsınız.

Hani b sure sonra erkekler degisirmis ya acaba o suremi geldi diyorum hep boyle olur diye cok korkuyorum.

canım anladığım kadarıyla sende alttan alan birisi değilsin o yüzden eşin seninle sıkıntısını paylaşmak istemiyor olabilir çünkü sana beni tersliyorsun demiş evlilik karşılıklı saygı ve sevgidir canım sen sen ol sakın aranızdaki saygıyı yitirme fevri davranma alttan almaya çalış canım belki ozaman anlatır sana...

Oyle sevmiyomusun beni demek istemiyorum zaten.bi kere dedigimde onceden esim cok guzel bi cvp vermisti onu soylemek istemiyorum o yuzden. Cvplariniz icin cok tesekkur ederim ferahlatici oldu.rahstladm.ustune gitmicem oluruna birakcm.bide zsten esim kotu biri degil hep iyiydide bi hafta kotu oldu diye basini ymk de istemiyorum.bazen haksizlik ettigimi dusunuyorum ona.

dışarda nerde yemişki yemeğini valla hayra alamet değil dikkatli ol

Bence annen yakınlarında oturuyorsa bir geceliğine ona kalmaya git..Evde yalnız kalsın seni özlediğini anlasın.Bir de eşinin burcu ne acaba ?

Esim koc burcu.aileme asla yansitmam boyle biseyi.kaldi ki arkadskarima bile anlatmadgm bi konu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…