esim degisti mi????

canım sende ona takma..2 gün değişti diye ömür boyu böyle devam etcek değil..
sende sallama, ama kendi çapında mutlu ol..ne bilim yemek yaparken falan şarkı söyle yada masayı toplarken..
sallamadığını anlasın bakalım beyefendi..

benim dusuncem soyle.
onu eve isitmaya calis,asik surat yapip oburdanma sakin,boylece kocani dahada disari itersin bence.
evde sevdigi yemekleri felan yap.
ama dikkat et burda asla bi odul olarak gormemeli bu yaptiklarini.
sen istersen gelme eve,ama bak sevdigin yemek var der gibi davran.

insanlar çok büyük aşkla evleniyor ama aynı eve girince 2 yol var. birincisi alışma dönemi bol medcezirli olabiliyor. ikincisi de inanılmaz aşk yaşanıyor. tartışmalar ilk zamanlar normal aslında ama ben de o günlerde tartıştığım zaman akşam olmak nedir bilmezdi, ağlardım, işte telefon beklerdim, yatakta sarılmasını isterdim yoksa sabaha kadar uyuyamazdım. zamanla acıtmıyor arada olan aksiyonlar artık. şimdi günlük olaylar gibi oldu. tartışılır ve biter ve kapanır...
prens bir anda kurbağaya dönüşmedi ya biraz sabır... belki normal hali böyledir ve sen yeni tanımaya başlıyorsun eşini..

Evli degilim ama yinede yazmak istedim.

Bence anlattiklarini çiftlerin yuzde 95 yasiyor. Bu problemeleri yasamayan çift çok nadir. Bazen kadin kirici olur bazen ise erkek. Ama uzulen taraf genelde hep duygusal olan taraf olur çunku o sevgi ister sevilmek ister.

Bazen dusunuyorumda neden biz bayanlar genel olarak evlenmeyi çok istiyoruz. Cunku biri bizi sevsin istiyoruz. O bizi severse mutlu oluruz diye dusunuyoruz. Erkekleri hayatimizin merkezine koyuyoruz. Sonrada evlenip hayal kirikligina ugruyoruz.

Bu dunyada mutlu olmak istiyorsan kimseyi kafana takmayacaksin, tek basina mutlu olmaya çalisacaksin.Sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez. Kendine ugraslar bul ve onlarla mutlu olmaya çalis

Kocanida salla gitsin, baktin olmuyor bosarsin.

Yanlış anlama da sonuna çok güldüm
Konu sahibi arkadaşım bence şu aşamada "neden, niye" vb sorular sorma. Normal hayatına devam et. Erkekler bi'garip. Biz beter onlar bizden de beter çoğu konuda
Sıkıntısı vardır-evliliğe daha alışamamıştır bu ikisinden birisi...
Şimdi sıkıntısı olunca anlatırdı diye de düşünme bazen olur birine anlatmayı bırak, kendimiz bile düşünmek istemeyiz.
Bence çek kendini biraz, hiç bi'şey olmamış gibi
Allah huzurunuzu bozmasın, daha yeni evlisiniz olur böyle şeyler

bizdede basta sorunlar olmustu. sakın üstüne gitme cnm. maddi sıkıntısı vardır işleri ii gitmiyordur.senlede paylasamıyordur. erkekler her zaman herseyini paylasmaz.sabırlı olmaya calıs. daha cok yeni evlisiniz.oturacaktr zamanla. ama en cok iş sana düşüyo. güleryüzlü ol her zaman eşine karsı,sakin bi dinleyici ol. sevdiği seyleri yapmaya calıs. zamanla alısacaktır evliliğe.erkekler bizim gibi evliliğe hemen adapte olamayabiliyo.

DAHA 6 AY OLMUŞ HEMEN ÖYLE DÜŞÜNME SEVMİYOR ETMİYOR DİYE. BELKİ EVLİLİĞE ALIŞAMAMIŞTIR DAHA BUNALMIŞTIR. İŞ SIKINTISI OLABİLİR. YADA ENBİLİYİM EVLENİNCE KENDİNİ SALDIYSAN HAYAL KIRIKLIĞI YASAMIş oLABİLİR. KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VER BİRAZ SEVGİLİ DÖNEMİNDE NASILSAN ÖLE DAVAN SÜPRİZLER YAP EVLİLİĞE SEN ALŞTRCAKSIN YAVAŞ YAVAŞ ERKEK BİRAZ GEÇ FARKINA VARIYOR OLAYLARIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…