Eşim deli ediyor beni

Mlk8822

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
651
-80
48
30
Arkadaşlar eşim 1 haftadır İstanbuldaydı. Cuma günü otobüsle 26 saat yol geldi. Dün de kurbanımız vardı dinlenmeden onunla uğraştı. Annemlerle kesmiştik ne kadar dedik git dinlen dinlemedi aksine her işi kendisi yapmaya çalıştı yemek bile yemedi. Neyse bu sabahta saat 6 da uyandım ki hazırlanmış çıkıyor. Nereye diye sordum ekmek almaya dedi. Bende evde var gitme dedim cevap vermeden gitti 1 saat sonra aradım neredesin cevap vermedi hamileyim başım döndü kendimi kötü hissettim. Eşime mesaj yazdım cenap yazmadı yine aradım açtı. Hastahaneye gitmiş EKG çektirmeye. Sabah 6 dan beri hastahene de delirdim resmen insan bir söyler birlikte giderdik. Ya da kaç saattir nerede bu adam telefonda açıyorum cevap vermiyor. Dün de bir arkadaşımın cenazesi var yarın (yani bugün için) ikindiden sonra defnedilecek geç saate kadar onunla olurum dedi. Bende görevini yap eve dön hamile karını bayram günü yalnız bırakma dedim. Şimdide aradım meşgule atıyor siz olsanız ne yapardınız

Arkadaşım eşim 1 haftadır İstanbuldaydı. Cuma günü otobüsle 26 saat yol geldi. Dün de kurbanımız vardı dinlenmeden onunla uğraştı. Annemlerle kesmiştik ne kadar dedik git dinlen dinlemedi aksine her işi kendisi yapmaya çalıştı yemek bile yemedi. Neyse bu sabahta saat 6 da uyandım ki hazırlanmış çıkıyor. Nereye diye sordum ekmek almaya dedi. Bende evde var gitme dedim cevap vermeden gitti 1 saat sonra aradım neredesin cevap vermedi hamileyim başım döndü kendimi kötü hissettim. Eşime mesaj yazdım cenap yazmadı yine aradım açtı. Hastahaneye gitmiş EKG çektirmeye. Sabah 6 dan beri hastahene de delirdim resmen insan bir söyler birlikte giderdik. Ya da kaç saattir nerede bu adam telefonda açıyorum cevap vermiyor. Siz olsanız ne yapardınız

Hastane çokta uzak değildir sonuçta. Bin taksiye git ordamı diye.

Adam gezmeye tozmaya gitmemiş hastaneye gitmiş yahu. Eşinizin yanına taksiye atlayıp gidebilirsiniz. Tamam haber verse iyiymiş ama kötü olmuş sizi de telaşlandırmak istememiş gitmiş. Onca yorgunluktan sonra normal. Sonrasında da gideceği yer de cenaze. Abartıyorsunuz bence

Adam gezmeye tozmaya gitmemiş hastaneye gitmiş yahu. Eşinizin yanına taksiye atlayıp gidebilirsiniz. Tamam haber verse iyiymiş ama kötü olmuş sizi de telaşlandırmak istememiş gitmiş. Onca yorgunluktan sonra normal. Sonrasında da gideceği yer de cenaze. Abartıyorsunuz bence
Taksiye atlar giderim ama eşim ısrarla gelme diyor.

Arkadaşlar eşim 1 haftadır İstanbuldaydı. Cuma günü otobüsle 26 saat yol geldi. Dün de kurbanımız vardı dinlenmeden onunla uğraştı. Annemlerle kesmiştik ne kadar dedik git dinlen dinlemedi aksine her işi kendisi yapmaya çalıştı yemek bile yemedi. Neyse bu sabahta saat 6 da uyandım ki hazırlanmış çıkıyor. Nereye diye sordum ekmek almaya dedi. Bende evde var gitme dedim cevap vermeden gitti 1 saat sonra aradım neredesin cevap vermedi hamileyim başım döndü kendimi kötü hissettim. Eşime mesaj yazdım cenap yazmadı yine aradım açtı. Hastahaneye gitmiş EKG çektirmeye. Sabah 6 dan beri hastahene de delirdim resmen insan bir söyler birlikte giderdik. Ya da kaç saattir nerede bu adam telefonda açıyorum cevap vermiyor. Dün de bir arkadaşımın cenazesi var yarın (yani bugün için) ikindiden sonra defnedilecek geç saate kadar onunla olurum dedi. Bende görevini yap eve dön hamile karını bayram günü yalnız bırakma dedim. Şimdide aradım meşgule atıyor siz olsanız ne yapardınız
Hamilesiniz diye sizi telaşlandırmak istememiş adam bunda bir kötülük göremedim ben

Valla bacım.yazdiklarini sonuna kadar okudum ve senin kocanda bir bokluklar sezdim bunun telefonlarını karıştır bak ayrica sende rahat kadinsin adam evden çıktığı an belli etmeden takıl peşine takip et yada anneme gidiyorum dedi sana arkasindan git ama en doğrusu takip etmen bakarsin yabancı eve giriyor direk kamerani ac içeri gir çek hamile kadınsın adam seni aldatsa yaninda durucak halin yok en azindan elinde bir delil olsun kocan normal davranmiyor baska bir is var bisiler karıştırıyor gibi geldi bana

Hastane ve cenaze olduğu için çok ta zorlama.Ben olsam EKG cektirecek kadar neyi varmış onu çok merak ederdim mesajla.Belki hamilesiniz diye sizi üzmek istememiştir

Hamile eşinin tlf açmayıp merakta bıraktıran ilk eylemi degil gibi geldi.
Evden ekmek almaya diyip hastaneye olmadı cenaze uydurmalarına tepkisiz kalmanız eşinizin aktif oyuncu olduğunu düşündürdü.
Evlilikte yolunda gitmeyen şeyler var galiba

Back
X