esim denenden nefret ediyorum

Gardenya5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
217
142
53
suan oyle bi raddedeyimki biri ciksada onu boyle bi guzel dovse diyorum .bana karsi anlayissizligi hakareti zamaninda gosterdigi siddeti,ani cikislari,siniri stresi,cikardigi yemegi bile yuzume carpisi,hersey birikti hersey ve bugunlerde oyle ustume geliyorki onu evire cevire dovesim var.nefret ediyorum.ondan nefret..

canım önce sakinleş biraz derin nefes al kendine zarar veriyorsun böyle sinirlenerek tam olarak ne oldu

Bu birikimlerin patlaması işte. Zamanında yapılan hatalara çözüm bulmadan ilerlemek ve sonrası yapılan ufacık herşeyin göze batması. Temel eğri olunca üzerine koyulan her tuğla iyice sallamış evliligi. Oturun ince ince konuşun. Çözüm üretin!

severekmi sevmeyerekmi bende bilmiyorum.ben istedim.yani gorucu degil.suan severek bile diyemicem sinirimden ve nisanlandik.uzakta olmamiza ragmen kotu bi nisanli cifttik..evlendik gene kotu bi ciftiz..

E sen bile bile lades de sonra da adamı dovdurmek iste. Enteresan

en çok yapılan hata bu... kötü bir nişanlılık varsa evlenmek neden ? zaten nişanlılık 'bu adam evlenmek için uygun mu değil mi' diye bir ölçme zamanı değil midir.. bile bile ateşe gitmek neden... evlilik terapistine gidebilirsiniz...

suan olan sorunlari anlatsam beni suclarsiniz ama donup gecmise alti yilin basina baksaniz ozamandan beri film gibi izletilse inannin okadar dolmusumki.daha balayinda basladi hersey.sadece bilgisayarina egilmemle kavga kiyamet sonra gidicem dedigi icin anahtari saklamamla yumruk.felegimi sasirdim diyebilirim.ve en kotu tarafida hep onu iyi bilsinler sogumasin kimse diye hissettirdigimiz kavgamizda bendim suclu dedim..ustune gittim dedim.

Nisanliliginizda gorduklerinizden sonra bu olanlar sizi sasirtmadi degil mi? Cidden ne bekliyordunuz ki nikah memurunun elinde sihirli bir degnek var da yanlis insanlari dogru mu yapiyor?

Arkadasım arkası yarın gibi ne parça parca anlatıyorsun? Yaz hepsini ilk mesaja biz de bilelim

zor bi durum ya artık deliler gibi birbirini seven insannlarda bile tahammul kalmamis nekadar haklı olsanizda sabredin hemen boşanmayı düşünmek doğru olmaz sonra baba evinde ceremesini çekersiniz ALLAH büyük sabırlar versin..

canım,şu an seni bu psikolojiye sokan durumları bilemeyiz ama bak herşeyi geçtim ama bana yumruk attı diyorsun.
daha once başka bir konuya yazmıştım,yine yazıyorum;
bir insanın bir insana şiddet uygulamasının asla ve kat'a mazur görülebilecek bir yanı olamaz.şiddet şiddeti doğurur ki doğurmuş zaten.baksana patlamaya hazır bomba gibisin.neden kabullendin?
eşinle konuşmaya çalıştın mı?problemlerinizi diyalogla çözümlemeyi denediniz mi? bizi biraz daha aydınlat,daha işe yarar öneriler sunabilelim.

Evlilik sizin zorunuzla falan mi oldu? Sanki oyle bir sey sezdim.

cok sey yasadim alti yillik evliligimde.. hangi birini yazayim..nisanliyken hissettigim sadece sinirli yapisiydi..ne agzi bozuklugu..(serefsiz salak)vs gibi nede siddetine ugruyacahimi hic dusunmemistim..

cok konustum..alti yildir cok dil doktum..psikiyatriste gidicem tedavi olucam dedi tabiki bi ise yaramadi..guya kendince degisti..bu degismis hali..siddeti yok bikac senedir kavga etsekte ama ben doldum tastim aklima geliyo yasadiklarim.ve ona tehammul edemiyorum.bazen..

o zaman neden kendine bunu yapmakta ısrarcısın? dusundugunde ben elimden geleni yaptım,sabrettim ama olmadı diyebiliyorsan kararını az çok vermişsindir sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…