Arkadasım arkası yarın gibi ne parça parca anlatıyorsun? Yaz hepsini ilk mesaja biz de bilelimsuan olan sorunlari anlatsam beni suclarsiniz ama donup gecmise alti yilin basina baksaniz ozamandan beri film gibi izletilse inannin okadar dolmusumki.daha balayinda basladi hersey.sadece bilgisayarina egilmemle kavga kiyamet sonra gidicem dedigi icin anahtari saklamamla yumruk.felegimi sasirdim diyebilirim.ve en kotu tarafida hep onu iyi bilsinler sogumasin kimse diye hissettirdigimiz kavgamizda bendim suclu dedim..ustune gittim dedim.
suan olan sorunlari anlatsam beni suclarsiniz ama donup gecmise alti yilin basina baksaniz ozamandan beri film gibi izletilse inannin okadar dolmusumki.daha balayinda basladi hersey.sadece bilgisayarina egilmemle kavga kiyamet sonra gidicem dedigi icin anahtari saklamamla yumruk.felegimi sasirdim diyebilirim.ve en kotu tarafida hep onu iyi bilsinler sogumasin kimse diye hissettirdigimiz kavgamizda bendim suclu dedim..ustune gittim dedim.
hayir tabiki..gorucu degil demek istedim..Evlilik sizin zorunuzla falan mi oldu? Sanki oyle bir sey sezdim.
cok konustum..alti yildir cok dil doktum..psikiyatriste gidicem tedavi olucam dedi tabiki bi ise yaramadi..guya kendince degisti..bu degismis hali..siddeti yok bikac senedir kavga etsekte ama ben doldum tastim aklima geliyo yasadiklarim.ve ona tehammul edemiyorum.bazen..canım,şu an seni bu psikolojiye sokan durumları bilemeyiz ama bak herşeyi geçtim ama bana yumruk attı diyorsun.
daha once başka bir konuya yazmıştım,yine yazıyorum;
bir insanın bir insana şiddet uygulamasının asla ve kat'a mazur görülebilecek bir yanı olamaz.şiddet şiddeti doğurur ki doğurmuş zaten.baksana patlamaya hazır bomba gibisin.neden kabullendin?
eşinle konuşmaya çalıştın mı?problemlerinizi diyalogla çözümlemeyi denediniz mi? bizi biraz daha aydınlat,daha işe yarar öneriler sunabilelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?