Eşim depresyonda

Ha söylemeyi unuttum evet ondan önce ben gideceğim. Bakalım onun terapi almasını isterdim ama olmadı işte kabul etmiyor bari ilaç tedavisi olsun
Yanlış anlama lütfen kimse yanlış anlamasın ama terapi mucizevi bir şey değil :)
Evet faydali olduğu oluyor ama ancak çok çok uzman kişiler yaparsa .
Ben bu bölümü bitirdim ve su an terapi yapma hakkım var bu işte beni bu konuda guvensizlige sevkediyor :)
Birileri bana gelecek ve Terapi aldığını sanacak belki Placebo etkisiyle kendilerini biraz iyi hissedecekler ben de kişisel gelişim kitaplarından okuduklarimi onlara aktarıcam . Terapi türkiyede çoğu zaman böyle işliyor.
Çok yetkin birini bulmak lazım alanında o da çok zor.
O yüzden ben psikiyatriye daha sıcak bakan taraftanim.

Yanlış anlama lütfen kimse yanlış anlamasın ama terapi mucizevi bir şey değil :)
Evet faydali olduğu oluyor ama ancak çok çok uzman kişiler yaparsa .
Ben bu bölümü bitirdim ve su an terapi yapma hakkım var bu işte beni bu konuda guvensizlige sevkediyor :)
Birileri bana gelecek ve Terapi aldığını sanacak belki Placebo etkisiyle kendilerini biraz iyi hissedecekler ben de kişisel gelişim kitaplarından okuduklarimi onlara aktarıcam . Terapi türkiyede çoğu zaman böyle işliyor.
Çok yetkin birini bulmak lazım alanında o da çok zor.
O yüzden ben psikiyatriye daha sıcak bakan taraftanim.
Bir umut işte :) genelde ilaçtan önce terapi istenir ya. Ikisi bir arada gitsin isterdim . Ama olsun bakalım önce bu olsa o da yeter . Bu arada çok teşekkürediyorum ilgin için :)

Bir umut işte :) genelde ilaçtan önce terapi istenir ya. Ikisi bir arada gitsin isterdim . Ama olsun bakalım önce bu olsa o da yeter . Bu arada çok teşekkürediyorum ilgin için :)
Rica ederim ne demek ama hızlı olman lazım . 3 sene çok uzun bir süre genelde 1 ay belirti devam ediyorsa teshis koymak için yeterlidir . Sen 3 seneden bahsediyorsun . Yerinde olsam pazartesi hemen harekete geçerdim .

Back
X