Eyvah eyvah. Yani bu dinlediğim psikolog bunun, evliliği ve cinselliği yok eden bir durum olduğunu anlatıyordu..hatta diyorki adam, sizde şevkat buluyorsa, şehveti dışarda arar.Farkında olmadan anaç yaklaşmış olabilirim. Annesi çok küçükken vefat etmiş. Bazen yerini doldurmaya çalıştığım oluyordu. Hatta söylemlerim bile oluyordu. Şimdi siz söyleyince farkettim. Çocuktan sonra mesela eşim çok terler sırtına bez koyardım ve benim bebeğim bir tane değil ki iki tane derdim. Onun da annesiymiş gibi hem davranır hem söylerdim. Bu konuda biraz kendimi kontrol etmem lazım. Teşekkür ederim.
Fakat kendini başka türlü tatmin ettiğini sanmıyorum. Gerçekten libidosu düşmüş olabilir.
İlişkide şevkat ipinden şehvet ipine geçmeden, sizin bu sorun çok uzun yıllar devam eder.
Mastürbasyon yaptığını sanmiyorsunuz ama adam belki annesinden gizli yapan bir çocuk gibi, uzman oldu ve iyi saklıyor.
Fiziksel sorunu olmayan bir erkek, cinsellik olmadan yaşayamaz diyor doktor. Düşününce ben hakveriyorum. Çünkü devamlı üretilen hormonlar var. Kadınlar adet olmayı kimyasal müdahale yada gebelik olmadan durduramiyorsa onlarda da bu durum var.
adam belki size saygı ve sevgisinden açık edemiyor, aldatma yoluna gitmiyor ama bu sürdürülebilir bir durum değil. Şekil 1a da görüldüğü gibi yurumeyecek