Eşim detaylı temizlik yapmıyorsun diyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ecolina1995

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
150
44
13
Merhaba 😃;
Çok büyük bir dert değil ama eşin devamlı dalga geçiyor yavaş ve detaylıca temizlik yapmadığımı düşünüyor daha 1,5 aylık evliyim bana tam olarak sırasıyla nerden başlayacağımı hangi ürünleri kullanacağımı tam detaylıca yazabilir misiniz aslında yapıyorum ama hiç beğenmiyor benden 40 yıllık bayan tecrübesi bekliyor

Merhaba 😃;
Çok büyük bir dert değil ama eşin devamlı dalga geçiyor yavaş ve detaylıca temizlik yapmadığımı düşünüyor daha 1,5 aylık evliyim bana tam olarak sırasıyla nerden başlayacağımı hangi ürünleri kullanacağımı tam detaylıca yazabilir misiniz aslında yapıyorum ama hiç beğenmiyor benden 40 yıllık bayan tecrübesi bekliyor
Esin daha iyi biliyor gibi. Bence o yapsın

Eşim çok tertipli ve temizdir ben de dağınıklıkta master yaptım adeta. İlk evlendiğimizde bi kaç söylendi. Ben de "valla zaten ev işi yapmayı hiç sevmiyorum böyle söylenip hevesimi kırma evi b.k götürür ben rahatsız olmam olan sana olur" dedim. O günden sonra sesini çıkarmadı garibim 🤣

detayli temizlik neymis hergün hali kaldirmak, cam silmek, dolaplarin icini düzenlemek, mutfak dolabi silmek falan mi?
su temizlik isi abartiliyor. ev süpürülür, toz alinir, günlük Rutin isler yapilir. zaten Temiz kullanildigi sürece mutfak falan Temiz olur eeee gerisi ne
ben anlamiyorum

Detaylı temizlik günler sürer zaten
Perdeler nevresimler hersey yıkanır
Mutfakta silinmedik yer kalmaz dolap iç dış buzdolabı vs
Pencereler silinir birsürü şey o neyin detaylisini istiyor ki 😒
Ya o istiyor ki hergün elektrik süpürgesi ile evi süpürmemi toz almamı bulaşık çamaşırları hemen yıkamamı hergün yeni nevresim istiyor ve yerleri banyoyu bal dök yala yapmamı istiyor yapıyorum ama şurası olmamış diyo mesela

Merhaba 😃;

Yine bir yaşıma daha girdim. Kırk yıllık ev hanımıysa alsın kendisi yapsın madem. Yada parasını versin temizletsin. Çok biliyor madem. Tee Allahım ya 😒

ay daha yeni evlisiniz,
o ev zaten temizdir, neyin detayini temizleyecekmissiniz ki?

ayrica neden siz?

ayrica 40 yillik bayan tecrubesi derken?
Valla çok hızlı olmamı istiyor yemek bulaşık temizlik çamaşır hepsini bitirmemi istiyor onu diyorum

Merhaba 😃;
1.5 ayda ev kirlendi mi o kadar ya.
Ver eline süpürgeyi viledayı. O yapsında ince temizlik görsün gözler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X