Eşim detaylı temizlik yapmıyorsun diyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya o istiyor ki hergün elektrik süpürgesi ile evi süpürmemi toz almamı bulaşık çamaşırları hemen yıkamamı hergün yeni nevresim istiyor ve yerleri banyoyu bal dök yala yapmamı istiyor yapıyorum ama şurası olmamış diyo mesela
beğenmiyorsa kendi yapsın. Sinir oluyorum şöyle psikolojik baskı yapanlara. Hizmetçi diye mi aldı sizi kendine.Ben de bugün feminist kesildim.

beğenmiyorsa kendi yapsın. Sinir oluyorum şöyle psikolojik baskı yapanlara. Hizmetçi diye mi aldı sizi kendine.Ben de bugün feminist kesildim.
Hahaha çok tatlısınız 🥰 ya işte aramızda böyle sorunlar oluyo ama kendisi gerçekten her istediğimi alır hatta bazen kendi hediyeler getirir gezdirir gerekirse dışardan yeriz veya kendisi yapar ama işte temizliğe takıntılı

Hahaha çok tatlısınız 🥰 ya işte aramızda böyle sorunlar oluyo ama kendisi gerçekten her istediğimi alır hatta bazen kendi hediyeler getirir gezdirir gerekirse dışardan yeriz veya kendisi yapar ama işte temizliğe takıntılı
Benim erkek kardeşim böyle anneme çekmiş aşırı titiz hastalık yani bu ama bizden bekliyor herşeyi geçen yaz o sıcaklarda tatile gideceği için pantolon gömlek neyi var neyi yoksa yıkatıp ütületti artık sıcaktan cinnet geçircektim nevresimi aynen hergün değişcek bide otele giderkende yanında iki takım götürüyor üstüne gittiği yerden de havlu nevresim almış salak bu sene kendi evine çıktı ama annem her hafta gidip kırklıyor evini temizlikçi bi abla geliyordu ona artık ne dediyse kadın kaçmış gitmiş :kızgın:

Benim erkek kardeşim böyle anneme çekmiş aşırı titiz hastalık yani bu ama bizden bekliyor herşeyi geçen yaz o sıcaklarda tatile gideceği için pantolon gömlek neyi var neyi yoksa yıkatıp ütületti artık sıcaktan cinnet geçircektim nevresimi aynen hergün değişcek bide otele giderkende yanında iki takım götürüyor üstüne gittiği yerden de havlu nevresim almış salak bu sene kendi evine çıktı ama annem her hafta gidip kırklıyor evini temizlikçi bi abla geliyordu ona artık ne dediyse kadın kaçmış gitmiş :kızgın:
Hahaha

masumlar apartmanı dizisindeki gibi takıntılı o zaman eşin. Bu da bişr hastalık bana göre. Çalışıyorsanız işiniz zor. evdeyseniz daha kolay.

Benimki de temizlik yapmamdan şikayetçi günlük sil süpür yapıyorum detaylı bile değil sende yardım et diyince oflayıp pufluyor en son çok istediğim birşey aldı robot süpürge benim işimi inanılmaz kolaylaştırıyor dolayısıyla eşiminde onun dışında genel dip köşe temizlik için ayda 1 kadın alıyorum bence sizde kendinizi paralamayın beğenmiyorsa kendi yapsın veya kadın alın hem işe gitmek hem evde çalışmak zor

Bu robot süpürge den bahsedwbilir misiniz lütfen marka model ve ne kadar temiz supurdugunden şimdi kararsız kaldım Dyson mi alsam yoksa robot mu 4 aylık bebeğim var Malum yerler de temiz olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X