- 8 Ağustos 2020
- 150
- 44
- 13
- Konu Sahibi Ecolina1995
Hahaha aslında yardım ediyo ama benim daha çok yapmamı istiyo birbirimizle artık dalga geçiyoruzesinin eline toz bezi ver, bir de esarp bagla - temizlik yapsin, sen de otur tv seyret.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha aslında yardım ediyo ama benim daha çok yapmamı istiyo birbirimizle artık dalga geçiyoruzesinin eline toz bezi ver, bir de esarp bagla - temizlik yapsin, sen de otur tv seyret.
Valla ya ablam çattık okbliyeAboooov eşiniz okbli bence. Ay benimki de pislikten bişey olmaz der yatar. Erkeğin aşırı titizi de ne biliyim.
ne bileyim ya hergün nevresim mi degisir benim o Kadar nevresimim yokHahaha aslında yardım ediyo ama benim daha çok yapmamı istiyo birbirimizle artık dalga geçiyoruz
Benim çok bunu bildiği için zatenne bileyim ya hergün nevresim mi degisir benim o Kadar nevresimim yok
Ya devamlı bardakları kullanıyoruz bi içtiğimiz bardakla tekrar içmiyoruz bazen misafir geliyor yemek yapıyorum felan birikiyo onda bende biraz suçluyum yavaşım diye dertleniyorum ben zatenHer gün çarşaf değişmez bu bir gerçek. Haftada bir idealdir. 2 aylık evlilikte 2 kişinin yaşadığı evde dip köşe temizlik yapacak kadar kirlenmiş de olamaz bu da tamam.
Ama bir noktada hak verdim. İki kişiye yapılan yemek ve sonrasında çıkan bulaşık nedir ki de tezgahta birikiyor onu anlamadım. Yemek sonrası akıtıp makinaya koymak 5 dk alır. Birikmesi için yavaşlık değil hiç yapmamak olması gerekir.
Kimsede o kadar nevresim olmaz ki. Otel değil nihayetinde ev burası yahu. Her gün aynı insanlar yatıyor bunda. İşten gelip duşunu alıyorsa zaten ne kadar kirlenebilir ki?ne bileyim ya hergün nevresim mi degisir benim o Kadar nevresimim yok
Biz yeni evliyiz ya birşeyler paylaşıyoruz o yüzden bademde birde terliyor o çok spor yapıyo evde fitness yapıyo bunları söylüyo nedeni buymuş ve ben çeyizine 25 sen fazla nevresim takımı almıştım bunuda biliyorKimsede o kadar nevresim olmaz ki. Otel değil nihayetinde ev burası yahu. Her gün aynı insanlar yatıyor bunda. İşten gelip duşunu alıyorsa zaten ne kadar kirlenebilir ki?
Güzelim ne olursa olsun takıntı bu. Ben 2 yıllık evliyim. Gün aşırı ilişki oluyor. Eşim de spor yapıyor ben de. Her aktivite sonrası duşunu aldın mı ohh miss.Biz yeni evliyiz ya birşeyler paylaşıyoruz o yüzden bademde birde terliyor o çok spor yapıyo evde fitness yapıyo bunları söylüyo nedeni buymuş ve ben çeyizine 25 sen fazla nevresim takımı almıştım bunuda biliyor
25 miBiz yeni evliyiz ya birşeyler paylaşıyoruz o yüzden bademde birde terliyor o çok spor yapıyo evde fitness yapıyo bunları söylüyo nedeni buymuş ve ben çeyizine 25 sen fazla nevresim takımı almıştım bunuda biliyor
ben oteldeki calisanlara bile bu gün degistirmeyin diyorum. eziyet etmeme gerek yok, temiz zaten diye yormuyorum kimseyi.Kimsede o kadar nevresim olmaz ki. Otel değil nihayetinde ev burası yahu. Her gün aynı insanlar yatıyor bunda. İşten gelip duşunu alıyorsa zaten ne kadar kirlenebilir ki?
Mutfak konusunda evet yavaşsın gibi geldi. Dediklerin çok zaman alacak şeyler değil. Ama bu dertlenecek birşey de değil. Zamanla sen de hızlanacaksın zaten. Yavaşlığından şikayetçiyse de yardımcı olacak. Birlikte yapacaksınız.Ya devamlı bardakları kullanıyoruz bi içtiğimiz bardakla tekrar içmiyoruz bazen misafir geliyor yemek yapıyorum felan birikiyo onda bende biraz suçluyum yavaşım diye dertleniyorum ben zaten
Aynen öyle. Nevresim bu yahu. Uyurken ne kadar kirlenebilir ki. Yastıkları anlarım. Saç tipi yağlıdır ense terlemesi vardır vs.. Ben yastık kılıflarını 2 günde bir, komple nevresimi haftada bir değiştiriyorum mesela.ben oteldeki calisanlara bile bu gün degistirmeyin diyorum. eziyet etmeme gerek yok, temiz zaten diye yormuyorum kimseyi.
Evet 25-28 arası bişeydi ama çok var hepsini Karaca ve taçtan felan aldım birde madame coco25 mibirazini bana gönder
Bedava verseler istemem var ya. Boş yere yer kaplayacak. Yıka kurut tak yapıyorum valla25 mibirazini bana gönder
hepsinden birer tane göndersen yeter banaEvet 25-28 arası bişeydi ama çok var hepsini Karaca ve taçtan felan aldım birde madame coco
sanirim ben de iki tane varBedava verseler istemem var ya. Boş yere yer kaplayacak. Yıka kurut tak yapıyorum valla![]()
Niye o kadar çok aldın ki? Parana da günah. Başka şeylere harcasaydın. Eskimez de onlar. Yıllarca aynı şeyleri kullanırsın.Evet 25-28 arası bişeydi ama çok var hepsini Karaca ve taçtan felan aldım birde madame coco
En güzeli valla. Bende de 3 takım var. Yeter de artar. Yıpransın yenisini alayım yıllarca aynısı kullanmayayaım diye az aldım. Hediye gelenleri de değiştirdimsanirim ben de iki tane var
Valla aslında ben 10 tanesini felan almıştım diğerleri hep hediye olarak geldi onlarda aynı marka amaNiye o kadar çok aldın ki? Parana da günah. Başka şeylere harcasaydın. Eskimez de onlar. Yıllarca aynı şeyleri kullanırsın.