Eşim detaylı temizlik yapmıyorsun diyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aboooov eşiniz okbli bence. Ay benimki de pislikten bişey olmaz der yatar. Erkeğin aşırı titizi de ne biliyim.
Valla ya ablam çattık okbliye ;) bak aslında biraz yardım ediyo iyi çocuk hoş çocuk küfürü yok kaba davranması yok ama adam temizlik düzen hastası onu yap şunu yap beğenmezse olmamış diyo ama tekrardan yap demiyo sonra kendide yardım ediyo yeni evliyiz ya o yüzden hergün çarşaf değiş diyo bende ne gerek var haftada 1 yapayım diyorum

Her gün çarşaf değişmez bu bir gerçek. Haftada bir idealdir. 2 aylık evlilikte 2 kişinin yaşadığı evde dip köşe temizlik yapacak kadar kirlenmiş de olamaz bu da tamam.

Ama bir noktada hak verdim. İki kişiye yapılan yemek ve sonrasında çıkan bulaşık nedir ki de tezgahta birikiyor onu anlamadım. Yemek sonrası akıtıp makinaya koymak 5 dk alır. Birikmesi için yavaşlık değil hiç yapmamak olması gerekir.

Her gün çarşaf değişmez bu bir gerçek. Haftada bir idealdir. 2 aylık evlilikte 2 kişinin yaşadığı evde dip köşe temizlik yapacak kadar kirlenmiş de olamaz bu da tamam.

Ama bir noktada hak verdim. İki kişiye yapılan yemek ve sonrasında çıkan bulaşık nedir ki de tezgahta birikiyor onu anlamadım. Yemek sonrası akıtıp makinaya koymak 5 dk alır. Birikmesi için yavaşlık değil hiç yapmamak olması gerekir.
Ya devamlı bardakları kullanıyoruz bi içtiğimiz bardakla tekrar içmiyoruz bazen misafir geliyor yemek yapıyorum felan birikiyo onda bende biraz suçluyum yavaşım diye dertleniyorum ben zaten

Kimsede o kadar nevresim olmaz ki. Otel değil nihayetinde ev burası yahu. Her gün aynı insanlar yatıyor bunda. İşten gelip duşunu alıyorsa zaten ne kadar kirlenebilir ki?
Biz yeni evliyiz ya birşeyler paylaşıyoruz o yüzden bademde birde terliyor o çok spor yapıyo evde fitness yapıyo bunları söylüyo nedeni buymuş ve ben çeyizine 25 sen fazla nevresim takımı almıştım bunuda biliyor

Biz yeni evliyiz ya birşeyler paylaşıyoruz o yüzden bademde birde terliyor o çok spor yapıyo evde fitness yapıyo bunları söylüyo nedeni buymuş ve ben çeyizine 25 sen fazla nevresim takımı almıştım bunuda biliyor
Güzelim ne olursa olsun takıntı bu. Ben 2 yıllık evliyim. Gün aşırı ilişki oluyor. Eşim de spor yapıyor ben de. Her aktivite sonrası duşunu aldın mı ohh miss.

Değil yavaş atom karınca bile olsan her gün çarşaf değiştirmek hem gereksiz hem de eziyet.

Annesi çok titiz olabilir belki öyle gördü öyle alıştı. Ama artık ikinizin ortak bir hayatı var. Yeni şartlara uyum sağlaması gerek.

Kimsede o kadar nevresim olmaz ki. Otel değil nihayetinde ev burası yahu. Her gün aynı insanlar yatıyor bunda. İşten gelip duşunu alıyorsa zaten ne kadar kirlenebilir ki?
ben oteldeki calisanlara bile bu gün degistirmeyin diyorum. eziyet etmeme gerek yok, temiz zaten diye yormuyorum kimseyi.

Ya devamlı bardakları kullanıyoruz bi içtiğimiz bardakla tekrar içmiyoruz bazen misafir geliyor yemek yapıyorum felan birikiyo onda bende biraz suçluyum yavaşım diye dertleniyorum ben zaten
Mutfak konusunda evet yavaşsın gibi geldi. Dediklerin çok zaman alacak şeyler değil. Ama bu dertlenecek birşey de değil. Zamanla sen de hızlanacaksın zaten. Yavaşlığından şikayetçiyse de yardımcı olacak. Birlikte yapacaksınız.

Sanırım yaşın da genç. Adapte olman kendi düzenini kurup zamanlamayı ayarlaman oturur yakında. Kendine bunu dert edinme.

ben oteldeki calisanlara bile bu gün degistirmeyin diyorum. eziyet etmeme gerek yok, temiz zaten diye yormuyorum kimseyi.
Aynen öyle. Nevresim bu yahu. Uyurken ne kadar kirlenebilir ki. Yastıkları anlarım. Saç tipi yağlıdır ense terlemesi vardır vs.. Ben yastık kılıflarını 2 günde bir, komple nevresimi haftada bir değiştiriyorum mesela.

Niye o kadar çok aldın ki? Parana da günah. Başka şeylere harcasaydın. Eskimez de onlar. Yıllarca aynı şeyleri kullanırsın.
Valla aslında ben 10 tanesini felan almıştım diğerleri hep hediye olarak geldi onlarda aynı marka ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X