Eşim detaylı temizlik yapmıyorsun diyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kızıosun ki eşine laf ettirmeyeceksen burası yanlış yer.
Hanımefendi demekki doğru bildim, anası da temizlik hastası işte...
Yatak odanla da çok ilgili bilio musun, açık yazamıcam ama uyumak isticeksin mesela o işten sonra herif kalk çarşafı değiştir dicek.. ayrıcq bazı seyleri de yapmıcak temizlik hastalığından dolayı
Kızmıyorum sadece daha seviyeli yorum yapabilirsiniz sizin ki biraz kaba böyle birşey düşünsem bile açık açık yazmam internet ortamı olsa bile bayan olduğunuz bile şüpheli

Ya evet ama Allah için herşeyi alıyor eve o konuda hakkını yiyememde böyle emir tarzında konuşması hızlı olmamı beklemesi aşırı titiz olması azcık sinir ediyo o kadar yoksa hakaret dayak ahlaksızlığı felan yok hani bende ileriki zamanlarda tecrübe edineceğim biraz bunu anlasa aramız süper olacak herşeyi 4 x 4 istiyor ev konusunda
Eşiniz titiz falan değil yahu.
Sadece emir vermeyi seviyor.
Kadını koyduğu bir yer var, sizden orada olmanızı istiyor.
Titiz insan bir işin ucundan tutar.

Oturduğu yerden buralar temiz değil diyerek titiz olunuyorsa ben dünyanın en titiz insanı ilan ediyorum kendimi.

Kızmıyorum sadece daha seviyeli yorum yapabilirsiniz sizin ki biraz kaba böyle birşey düşünsem bile açık açık yazmam internet ortamı olsa bile bayan olduğunuz bile şüpheli

Güldürdün vallahi...
Kaba değil gerçekler...
Anası temizlik hastası değil mi sonuçta, bu da ondan almış..
Cinsellikten bahsettim diye de anında erkek olarak yaftaladın beni , sen de sığsın o zaman.
Cinsellikle ilgili fantezilerimi yazmadım, sorun yasarsın dedim...Cinsellik konuşmak erkeklere özgü değil...onların tekelinde değil

Merhaba 😃;
Çok büyük bir dert değil ama eşin devamlı dalga geçiyor yavaş ve detaylıca temizlik yapmadığımı düşünüyor daha 1,5 aylık evliyim bana tam olarak sırasıyla nerden başlayacağımı hangi ürünleri kullanacağımı tam detaylıca yazabilir misiniz aslında yapıyorum ama hiç beğenmiyor benden 40 yıllık bayan tecrübesi bekliyor
Kendı yapsın o zaman delimi ne

Güldürdün vallahi...
Kaba değil gerçekler...
Anası temizlik hastası değil mi sonuçta, bu da ondan almış..
Cinsellikten bahsettim diye de anında erkek olarak yaftaladın beni , sen de sığsın o zaman.
Cinsellikle ilgili fantezilerimi yazmadım, sorun yasarsın dedim...Cinsellik konuşmak erkeklere özgü değil...onların tekelinde değil
İstediğiniz kadar bu şekilde yorum yapmaya devam

evlenirken en önemli gündem maddem temizlikçi abla tutmak olacak
gerekirse az ısınırım ama o abla o eve gelecek
tatlı canımı yoramam dip köşe ile
günlük yaptığımı beğenmeyen adamı da elinde vileda ile sahalarda görmek isterim

evlenirken en önemli gündem maddem temizlikçi abla tutmak olacak
gerekirse az ısınırım ama o abla o eve gelecek
tatlı canımı yoramam dip köşe ile
günlük yaptığımı beğenmeyen adamı da elinde vileda ile sahalarda görmek isterim
1-2 aylık evliliklerde temizliğin sorun olması da çok enteresan geliyor bana.

Zaten 1 buçuk aydır 2 kişinin yaşadığı evde dip köşe ne temizliği yapılabilir?

Eşinle güzel vakit geçirip, keyif alacağına, orası niye öyle burası niye böyle. Ne düşünürek, eşlerini ne yerine koyarak evleniyor bu türler bilmiyor 🤷

1-2 aylık evliliklerde temizliğin sorun olması da çok enteresan geliyor bana.

Zaten 1 buçuk aydır 2 kişinin yaşadığı evde dip köşe ne temizliği yapılabilir?

Eşinle güzel vakit geçirip, keyif alacağına, orası niye öyle burası niye böyle. Ne düşünürek, eşlerini ne yerine koyarak evleniyor bu türler bilmiyor 🤷

hayattaki en temel prensibim bir işi benim için yapacak başka biri varsa yapmamaktır. o nedenle en gelemediğim mevzu bu cidden.
ha aran olmaz vs ok ama diğer türlü imkansız.
ve evet zaten çalışan biriyim, bir de kocamla oturup keyifle film izlemek, muhabbet etmek varken kendimi kalorifer peteği altında toz silmekle yoramam.

Yok dayanılmaz birisi değil eşim çok seviyor benide çok titiz birde evde hayvanımız var ama ben çok tecrübeli değilim yavaşım ona üzülüyorum tek derdim bu adam aşırı titiz
Tatlım şimdi yeni evlisin toz pembe görüyorsun. Anlattığın şeyler çok normal değil bana inan. Yavaşsan yavaşsın problem olmamalı. Anlattıkların titizlikle ilgili değil. Daha çok takıklıkla ilgili. Ayrıca anlattığın kadar titiz olsa emin ol evde hayvan besletmez.

Ben anlamıyorum niye sizden bekliyor? Bende yeni evliyim 2 ay bitecek ve daha evi süpürmedim ya da bulaşıkları toplayıp makineye koymadım , bulaşık makinesi boşaltmadım, evi silmedim... Herşeye neden siz ya da herşeyi neden bir kadın ? Çalışıyorum ama günümün çok uzun vakti evde geçiyor ekstra yorucu bir işim yok. Eşimin işi yorucu buna rağmen bana yüklenmiyor ben içeri gidip ütü yaparken eşim evi süpürüp siler , ben çamaşır makinesini çalıştırırken eşim keyif yapar ya da eşim bulaşığı yerleştirir toplarken ben keyif yaparım. Ezdirmeyin bu kadar.Çalışıp çalışmadığınızı bilmiyorum ama sürekli evde olsanızda o işi siz yapmakla yükümlü değilsiniz

Ya o istiyor ki hergün elektrik süpürgesi ile evi süpürmemi toz almamı bulaşık çamaşırları hemen yıkamamı hergün yeni nevresim istiyor ve yerleri banyoyu bal dök yala yapmamı istiyor yapıyorum ama şurası olmamış diyo mesela
Aboooov eşiniz okbli bence. Ay benimki de pislikten bişey olmaz der yatar. Erkeğin aşırı titizi de ne biliyim.

Ben anlamıyorum niye sizden bekliyor? Bende yeni evliyim 2 ay bitecek ve daha evi süpürmedim ya da bulaşıkları toplayıp makineye koymadım , bulaşık makinesi boşaltmadım, evi silmedim... Herşeye neden siz ya da herşeyi neden bir kadın ? Çalışıyorum ama günümün çok uzun vakti evde geçiyor ekstra yorucu bir işim yok. Eşimin işi yorucu buna rağmen bana yüklenmiyor ben içeri gidip ütü yaparken eşim evi süpürüp siler , ben çamaşır makinesini çalıştırırken eşim keyif yapar ya da eşim bulaşığı yerleştirir toplarken ben keyif yaparım. Ezdirmeyin bu kadar.Çalışıp çalışmadığınızı bilmiyorum ama sürekli evde olsanızda o işi siz yapmakla yükümlü değilsiniz
Yardım ediyo ama çok değil mesela yemek yaptı kahvaltı hazırladı ama beni yavaş buluyo tezgahta bulaşık birikiyor benim evimin mutfağı küçük onu sevmiyo mesela hep temiz düzenli olmak istiyor detaycı olduğunu düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X