- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Off illaki. Ne sekilde konusabilirim? Kocaman adam ya.Tuvaletten sonra elini yıkamaması çok büyük bir sorun. Ben tuvalet kapısına dokunursam bile elimi yıkarım. Ayrıca tuvalet kağıdı ve sifondan başka dokunduğu şeyler de olabilir. İğrenç
Bir de titiz diye tanımlıyor kendini esim. Hatta annesi de öyle diyordu.Valla o insanin takintisina bagli ben esimin hixbirseyine igrenmiyorum ha cok sevmek kusur ararmamakmi dersin cok takintimi dersin herkese gore degisir.keske bu temizlik aliskanliklar herkeste olsa
Hayır söyleyeceğim tatsızlık çıkmadan nasıl soyleyebilirim onu sormak istedim. Espri yapınca bile yanlış anlar hemen.Dişten önce tuvalate girip elini yıkamadan çıkması daha büyük sorun bence.
Rahatsız olduğunuzu söylediniz mi peki ?
Aynen ya kocaman adamları neden biz eğitmek zorundayız??Annelerine sormak lazım niye vaktinde bu alışkanlıkları kazandırmamışlarOff illaki. Ne sekilde konusabilirim? Kocaman adam ya.
İstediği kadar yanlış anlasın bence direk söyleyin.Hayır söyleyeceğim tatsızlık çıkmadan nasıl soyleyebilirim onu sormak istedim. Espri yapınca bile yanlış anlar hemen.
Kendilerinden sogutacaklar. Utandirilmalari lazim aslında bi güzel de. Utanacak olsalar zaten fircalarlardi dimi?Aynen ya kocaman adamları neden biz eğitmek zorundayız??Annelerine sormak lazım niye vaktinde bu alışkanlıkları kazandırmamışlarBenim eşim de dişini benim zorumla fırçalar ama ellerini tuvaletten sonra yıkamazsa kıyameti kopartırım.
Hayır yok yeni evliyiz zaten. Şok oluyorum gördükçe. Ben titiz diye bilirdim eşimi.İstediği kadar yanlış anlasın bence direk söyleyin.
Çocuğunuz varsa onun üzerinden konuşabilirsiniz mesela ?
Demekki onun titizlik anlayisi farkli mesela alakasiz seylere titizlik yapiyordur.anladigim kadariyla fazla takiyorsun bu durumu ya katlancan ya habire kavga edeceksin nebilim az kafayi ytakmayi dene derimBir de titiz diye tanımlıyor kendini esim. Hatta annesi de öyle diyordu.
Elimde degil. Tuvalette hicbir sey dahi yapmasam o sifona dokunduysam elimi yikamadan çıkmam. Ben takarim kafaya ve en kötüsü ondan sogurum. Böyle direk te desem soguyasın varmış der galiba alıngan.Demekki onun titizlik anlayisi farkli mesela alakasiz seylere titizlik yapiyordur.anladigim kadariyla fazla takiyorsun bu durumu ya katlancan ya habire kavga edeceksin nebilim az kafayi ytakmayi dene derim
Yani wc de sırf kapı kolunu sifonu ellemiyordur afedersiniz ama.Hayır yok yeni evliyiz zaten. Şok oluyorum gördükçe. Ben titiz diye bilirdim eşimi.
Ben de öyle diyorum artık ben böyle kafama takacagima o utansın direk konuşacağım.Yani wc de sırf kapı kolunu sifonu ellemiyordur afedersiniz ama.
Bunu bile bile de temasda bulunmak sizin için zor olsa gerek.
Dediğim gibi direk konuşun alınacak diye dert etmeyin.
Küsen yatağını ayrı sersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?