Eşim diş fırçalamaya useniyor

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Eşim dişini gece yatarken haftada 1 falan anca fircalıyodur. Hafta sonu dışarı çıkarken fırcaliyor bir tek. Bir de arkadaşlarıyla toplanacağı zaman. Bu adam evlenmeden böyle değildi. Yanıma fircalar gelirdi. Sigara ictiyse mutlaka sakız cignerdi. Duşunu her gün alır onda sorun yok. Sabah ta ise fircalamadan gidiyor. Fircalamadigi halde sigara haric ağız kokusu olmuyor. Ama bana saygısı yok mu bu adamın ya sinirlerimi bozuyor artık bu durum. Disini o gün fircalamadiysa öpüsmüyorum. Bir de sigara içiyor onun kokusu geliyor opusurken. Istemiyorum tiksiniyorum o an.

Diğer sorunum da su tuvalete giriyor küçük tuvaletini yapıp çıkıyor. Elini yıkamıyor. Eger uzun kalırsa yıkıyor. Buna takilmam gerekiyor mu sizce? Sonucta o tuvalet kağıdına sifona falan dokunuyor yikaması gerekmez mi?

Benim eşim biraz agresif hanımlar. Yanlış anlama kapasitesi cok büyük. Illa konusmam lazım da nasıl? Ciddi rahatsız oluyorum sogumak istemiyorum.

Valla o insanin takintisina bagli ben esimin hixbirseyine igrenmiyorum ha cok sevmek kusur ararmamakmi dersin cok takintimi dersin herkese gore degisir.keske bu temizlik aliskanliklar herkeste olsa

Off illaki. Ne sekilde konusabilirim? Kocaman adam ya.
Aynen ya kocaman adamları neden biz eğitmek zorundayız??Annelerine sormak lazım niye vaktinde bu alışkanlıkları kazandırmamışlar Benim eşim de dişini benim zorumla fırçalar ama ellerini tuvaletten sonra yıkamazsa kıyameti kopartırım.

Kendilerinden sogutacaklar. Utandirilmalari lazim aslında bi güzel de. Utanacak olsalar zaten fircalarlardi dimi?

Sevgili olduğunuzda göz boyamak için dişlerini fırçalıyormuş belli. Ama tuvaletten sonra el yıkamaması sıkıntı

Demekki onun titizlik anlayisi farkli mesela alakasiz seylere titizlik yapiyordur.anladigim kadariyla fazla takiyorsun bu durumu ya katlancan ya habire kavga edeceksin nebilim az kafayi ytakmayi dene derim
Elimde degil. Tuvalette hicbir sey dahi yapmasam o sifona dokunduysam elimi yikamadan çıkmam. Ben takarim kafaya ve en kötüsü ondan sogurum. Böyle direk te desem soguyasın varmış der galiba alıngan.

Hayır yok yeni evliyiz zaten. Şok oluyorum gördükçe. Ben titiz diye bilirdim eşimi.
Yani wc de sırf kapı kolunu sifonu ellemiyordur afedersiniz ama.
Bunu bile bile de temasda bulunmak sizin için zor olsa gerek.
Dediğim gibi direk konuşun alınacak diye dert etmeyin.
Küsen yatağını ayrı sersin

Yani wc de sırf kapı kolunu sifonu ellemiyordur afedersiniz ama.
Bunu bile bile de temasda bulunmak sizin için zor olsa gerek.
Dediğim gibi direk konuşun alınacak diye dert etmeyin.
Küsen yatağını ayrı sersin
Ben de öyle diyorum artık ben böyle kafama takacagima o utansın direk konuşacağım.

Benimki de dış fırçalama useniyor. Bazen muzipliple tatlı dille fırçalamaya ikna ediyorum. Bazen banyoya götürüp kendim fircaliyorum napiyim

Yeni evliymişsiniz şimdiden belirtin de hep böyle olmasın bari sonra hiç başa çıkılmaz. İki tane yeni diş fırçası alıp, üzerine de not mu yazsanız: "Diş fırçan eskiyecek diye fırçalamamazlık etme, çekinmeden hergün fırçala, ben yine alırım yenisini"

Bir insanın dişlerini fircalamadan nasıl rahat edebildiğine hayret ediyorum ben ya..Benim fircalamalaktan bazen damaklarim asınır o derece kafayı bozuyorum. Haftada bir fircalasam deli olurum.Eşimde benim gibidir.
Nasıl söylemeniz gerektiğini çok uzun düşünmeye gerek yok. Açık açık dişlerin pis ve midem bulanıyor diyeceksiniz çare yok.
Ellerini tuvaletten çıkıp yıkamaması ise igggghh yani diyecek laf bulamadım. Tuvalete hani şu hastanelerdeki dezenfekte jellerinden koy bari belki onu kullanır. Yada sen ver direkt.Alışır sonunda..

Dişten önce wc den çıktığında ellerini yıkamama sorunu varmış eşinizin , uyarın bence kırılacak diye daha ne kadar susacaksınız.
Titizim diye geçinir bir de böyleleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…