Cok degil bir yili az asmis bir evliliğim var, esimle aslında cok sorunum var ama dun yasadigim tuhaf bir sey hakkında fikir istiyorum,
esiminden benim fazla kilolarımız var, hatta onun benden daha fazla o bana defalarca laf etti, seslenmedim ben ona bir defa zayıflarsan eski kotlarına girebilirsin diye kesinlikle imalı olmayan bir cumle soyledim ve alındı, bunun ustune bende bana kilolarımla ilgili soylediklerinden alındıgımı belirttim birazcık azalttı gibi çok sükür.. bana düğmeli birsey giydirmez, neymiş sevmiyormuş.. her giydigime kusur bulur, karnı acsa pişirdigime yer, cok ac degilse yemeklere de kusur takar.. bu liste uzar gider..
asıl tuhafıma giden olay su, dun aksam yemeginde çiğ sogan yedi, bayaca da yedi. diş fırçalama alışkanlığını malesef pek kazanamamış esim.. neyse gece yattık, öpmek istedi, sabredebilirmiyim dedim ama dayanamadim kokuya, arkamı dondum alındı. Belki anlar diye kalktım sogan yememiş olmama ragmen dişlerimi fırçaladım geldim, yine yok.. artık durdum duramadim oldukca sakin ve yapıcı bir dille beni yanlış anlama ama dişlerini fırcalarmisin dedim, gitti fırcaladi geldi ve arkasını donup yattı.. sabah ta biraz limoni gitti..
simdiye dek onun onlarca tavrina için için kırılmış biri olarak cok mu sey istedim, mecburmuyum tiksinerek susmaya..
neyi yanlış yapıyorum.. daha cok yeni evliyiz ben esimle konusarak anlasarak mutlu olmak istiyorum, ama ne zaman konusmaya kalksam o genelde seni seviyorum(seven niye boyle yapar anlamıyorum) deyip beni susturuyor, ne konusabiliyoruz, ne mutluyum, ne de ne yapacagimi biliyorum..
kilolarımın nedeni dogum yapmış olmam, ve emzirdiğim için diyet de yapamıyorum malesef..esim beni zayıf istiyor bende sıkıldım kilolarımdan ama az yiyince süt gidiyor bu sefer vicdan azabı.. kısır bir döngü.. bundan sonra daha acık konuşmaya gayret edecegim inş.. hiç hayır demeyi beceremeyen biriyim ben, bu benden cok sey goturuyor malesef.
Doğum yapmasanız neyse diycemde sonucta o kilolar cok normal değil mi benmi yanlış biliyorum yoksa... Çocuk sütten kesilince azimle siz kilo verisiniz hem öyle düşünün o size söylemese kendini koyverirsinizz aman alan almış böyle demesi sizi daha çok azimlendirir... Ayrıca az yemekle sut gıtmez bence sut yapan bazı besınler var ayrıca hafıf suan hangılerı bılemıycem ama çalışmıyosan evde spor yap..
Tatlım kendini bu konu için okadar üzme kilo dediğin nedir ki sen verirsin bırak o şişman kalsın sen ver ondan sonra sen onun kilolarına laf söyle ve eşine soğan mevzusunu açıkla o yerken sevmesen bile sende ye mecburen ve yatmadan önce hadi dişlerimizi fırçalıyalım falan de ve durumu izah et. Yok buna alıncak yok şuna kırılcak diye düşünürsen ömür öyle geçmez laflarını şimdiden söylemeye başlamazsan ömrün gider. Bunlar konuşulmıycak veya anlaşılamıycak konular değil. Asıl konuşulması lazım gelen konular konuşulmazsa eğer eşler arasında ilerde çok büyük sorunlara neden olabilir ve aranızda büyük soğuklur yaratır. O yüzden ilerde büyük olaylara sebep olmaması için eşinle biran önce konuş canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?