• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim doğrumu söylüyor yalanmı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi esyag
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Akşam 6 da çıkıp nasıl 10 da eve geliyor? Hemde metrobüs kullandığı halde.

Yıllarca okul için merterden üsküdara ve küçükyalıya gittim ve hiç 4 saat yolda kalmadım. Ki o zamanlar metrobüs de yoktu. Arkadaşlarıyla falan takılıyor olabilir mi?

arkadaşım ben de Altunizade ye yakın oturuyorum. natoyolunda. acaba dedim okurken yakinmiyiz sanki?

Eski postlara baktım da amayı galibayı acabayı geç bence herşey ortada bariz yalan söylüyor birşeylerden şüpheleniyorsun da 1 değil 2 değil yani kaçıncı vukuat emin olma vaktin gelmiş geçiyor

Her akşam değil canım haftasonları bi gün. Giderken evden 2 saat önceden çıkar.dönüşü herzaman 4 saat değil tabiki geç çıkarsa ve trafik olursa.tabi en kötü yine 3 saati buluyor.
Neden çıkarken daha erken çıktığını kendisine kaç kez sordum güzergahın değiştiğini gidiş gelişin farklı olduğunu söyledi.
Eşiniz metrobüs kullanıyor anladığım kadarıyla. Metrobüsün güzargahı değişmez. Bu zamana kadar hiç değişmedi. Yolu bellidir. Ayrıca metrobüste trafik olmaz. İstanbul evet trafiği olan bir şehir insanım ömrü yollarda geçiyor vs ama hadımköy gebze gibi yerlerde değilseniz istanbul şehir içi ulaşım iş dönüşü filan imkansız 4 saati bulmaz İMKANSIZ metrobüsle.

eşiniz o gün ek işe filan gitmiyor biriyle vakit geçiriyor olabilir. Söyledikleri şeyler aşırı tutarsız. Kötü bi yalancı. Yakında bi yerden zortlar bu adam. Gözünüz açık olsun.

bence daha cok kiz meselesi diyilde arkadaslariyla bir yerlere gitmis sana soyliyememis olabilirde

Hem metrobüs hem 4 saat bana da saçma geldi. Eşimin çalıştığı yer ve bizim ev iki ayrı uçta. Kendi arabasıyla geldiği halde, trafik var sonuçta maksimum 2,5 saat sürüyor

Ben de eşinizin yalan söylediğini düşünüyorum. Kaçamak cevaplar vermiş ve davranışlar da tuhaf.

Esinizin konusmalari bana baya supheli geldi. En basiti olan her seyi anlatmayip siz sordukca detay vermesi. Yani durumu kurtarmak icin aklina ilk geleni soyluyor.

Burasıda olmasa kime açarım derdimi bilmiyorum.iyiki var..iyiki varsınız..

Konuya şöyle başlayayım.4 yıllık evliyim 4 aylık bi kızım var.
Eşim dün işe gitti.işi istanbul avrupa yakasında.normalde işten 6 da çıkar.9 gibi hadi en geç 10 gibi gelirdi.yalnız hergün değil sadece haftasonları orda çalışıyor.
Dün 6 gibi aradım balık al gel evde yapalım dedim.tamam dedi.nerdesin dedim metrobüse binmeye çalışıyorum dedi.peki dedim.
Saat oldu 10 buçuk gelen giden yok.tekrar aradım açmadı bi kaç dakika sonra dönüş yaptı.altunizadedeyim otobüse bekliyorum dedi.peki dedim marketler kapandı balık yoktur dedim.olsun aç değilim çok kilo aldım zaten yemem bu saatten sonra dedi ( diyet yapıyodu bu aralar bende zaten atıştırmıştım)
Yine peki dedim.saat oldu 11 buçuk gelen yok.arıyorum açmıyor.saydım 13 kere aramışım yok açmıyor.deli oldum.merak ediyorum başına bişeymi geld diye.Saat 12 buçukta kızımı uyuttum bende uyudum.1 buçukta kapı açıldı bizimki geldi. Odaya girdi uyandırdımmı dedi yok dedim.polarımı bi makinede yıkarmısın terledim dedi.kalktım hiç birşey demiyor.hiç açıklama yapmıyor.şarjım bitmiş kimbilir kaç kere aradın dedi.hiç birşry demedim.gittim yattım.bi süre sonra duramadım kalktım niye geç geldin dedim.işyerinde evrakları unutmuşum geri döndüm dedi.nerden döndün dedim altunizadeden dedi.niye haber vermedin dedim.kendime kıza kıza gittim telaştan aklıma gelmedi dedi.orası kilitli değilmi nası girdin dedim.güvenlikten aaldım anahtarı dedi.
Fakat bana hiç inandırıcı gelmedi.birincisi eşim o evrakları hayatta unutmaz.ikincisi haber verirdi.
Bu söylediğinin hiç mantıklı olmadığını söyledim.akbil dökümünü çıkarttırıcam dedim. Yüz ifadesi değişti.tamam çıkart dedi ama telaşlıydı.zaten iki basım çıkar bi metrobüs bi altunizadede bastım dedi.nası ya geri dönmüşsün onlar çıkmayacakmı dedim.eveledi geveledi aaa evet falan dedi.sonra bana inanmıyosun diye triplere girmeye başladı.bişey varsa şimdi söyle dedim.altunizadede midem kötü oldu bi yere oturdum dedi.çocuk kandırma dediğimde ise bak gördünmü başka bişi desem inanmayacaksın dedi.

Velhasıl konuyu kapattım ama ona ya bana doğruyu söyle yada ben ortaya çıkarırsam ne benim nede çocuğumun yüzünü göremezsin dedim.cevap yok.
Sabah yine işe gitti.gelip sarılmaya çalıştı ( ki kolay kolay bu hareketi yapmaz )
Bende ben bunu istemiyorum bana doğruyu söyle dedim.

Ayrıntılı anlattım daha açıklayıcı olur diye.
Peki hanımlar sizce şimdi ben ne yapayım.
Aklımdan güvenliği arayıp isim vermeden dün gece biri geldimi diye sormak geçiyor.
Ayrıcaa akbil dökümü konusundada ciddiyim ?
Sanki bisey saklıyor gibi. Yani illa başka biri anlaminda değil. Düşünün sizin tepki göstereceginiz bisey olabilir. Mantikli bi aciklama yapmasini istemenize rağmen pek açıklayıcı olmamiş. Akbil dökümü cok mantikli

Eşini bizden daha iyi tanirsin
e haliyle yalan soyluyorsa hal ve hareketlerinden analiz edebilirsiniz . Yalan soylemeye neden gerekuyar insanlar anlamiyorum yalan soylemek korkakliktan baska bisey degil. İnsallah doğru soylemistir esiniz

Kizinin babasi esin boyle ufak seyler olabilir evliliklerde benim annem ve babam evliliklerinin 30. Yilinda bosandilar yasim buyuk olmasina ragmen cok etkilendim bu durumdan cok uzuldum. Kiz cocuklari evdeki guvensizlik hallerinden cok etkilenirler ve bu hayatlarindaki es secimlerine kesinlikle yansir. Bu yuzden bu durumu esine kesinlikle anlatmalisin. Akbil dokumunu almanda cok sacma olur bu adam seninle telefonla konusup geliyorum diyip kostur kostur seni aldatip terliycek kadar bide o terledigi polari sana yikaticak kadar karaktersiz mi? Kocan sana boyle bisey yapar mi? Bunlari kocanin yapip yapmadigi seyleri dusunerek saglam bisekilde cevaplaman lazim ki dogruyu gor. Yoksa bugun akbil dokumu alirsin yarin baska bisey. Adam hakliysa yerin dibine girersin degilse seni ikna etmek icin elinden geleni yapar ikna olursun ama ikinci bir olayda fena patlarsin

Her akşam değil canım haftasonları bi gün. Giderken evden 2 saat önceden çıkar.dönüşü herzaman 4 saat değil tabiki geç çıkarsa ve trafik olursa.tabi en kötü yine 3 saati buluyor.
Neden çıkarken daha erken çıktığını kendisine kaç kez sordum güzergahın değiştiğini gidiş gelişin farklı olduğunu söyledi.

metrobusun guzergahi degisemez sabit bir yolu vardır oradan gider gelir burayı yalan söylemiş ayrıca devlet işi diyorsunuz pazar günü çalışmaları ndan emin misiniz hangi devlet dairesi pazar çalışır ki cumartesi oglene kadar olabilir belki (polis vs.değil anladigim kadariyla)
zaten adam eski konuda da böyle bir yalan söyleyip eski sevgilisi ya da nisanlisini görmeye gitmemiş miydi
Bence adam çok açık yalan söylüyor

Direkt aldatıyor diyenler olmuş ama bu kanıya varmak için yeterli delil yok. Hatta delil bile yok şüphe var sadece. Her şeyden şüphelenen bir yapınız yoksa, kadınlar mutlaka hisseder konusuna katılıyorum.

Beni ilk şüphelendiren şey, söylediği şeyler dışında söylemedikleri. Yani bu olay bahsettiği şekilde evrak unutma olayı olsa adam kapıdan girer girmez siz sormadan anlatırdı. Ama belki sormazsiniz diye anlatmaya tenezzül etmemiş yalan söylememek için. Siz sordukca cevap vermiş böyle bir sey garip tabi ama eşinizi tanımıyoruz.

Yazarken aklıma geldi, eşinizin yapısına göre değerlendirin siz. Benim dayım da normalde evden işe, işten eve gelen bi adam. Yani dünyanin en saf en Temiz insanıdir. Normalde akşam 8 oldu mu evdedir ve her akşam gelirken yengemi arar ne alayım diye. Bi gece saat 10 oldu yok, yengem merakla bizi arıyor biz dayımı. Adam açmıyor. Sonra telefon kapandı saat 12'ye kadar aklımız çıktı adam ortada yok. Saat 12.30 gibi geri aradı geliyorum diye ama açıklama yok. Eve gelince yengeme de bir şeyler gevelemis dükkandaydim diye. Hala bilmeyiz o gece nerdeydi:) ama bu adam sadakatsizligin s'sini bilmez. Yengemin aklının ucundan da geçmedi zaten öyle bi ihtimal. Ama acayip kapalı kutudur, o gece başından kötü bi olay geçse, mesela dükkana hırsız grip onla ugrasmiş olsa kimseye Anlatmaz üzülmesinler diye ya da cüzdanını çaldırıp eve yürüyerek gelmiş olsa söylemez.

Eger eşiniz de böyle bir insansa başına baska bi şey gelmiş de olabilir ve anlatmak istememiştir endişelenmeyin diye. Yani biriyle buluşacak olsa önceden bi kılıf uydurur geç gelecek olmasına. O an hesapta olmayan bir şey olmuş bence. Siz şu an icinizi rahatlatmak için bi şekilde telefon dökümünu alın ve şifre yoksa whatsapp webini açık tutun ona çaktırmadan.

Yorumların hepsini okumamıştım. Şimdi üstte alıntılanan mesajda bi şey dikkatimi çekti. Eşiniz haftasonu bir gün gidiyor oraya öyle mi? Ya da diyelim 2 gün. Gerçekten haftasonlari ortada çalıştığına emin misiniz? Evden erken çıkışı konusunda şüpheniz varmis ki sormuşsunuz, dönüşte de metrobus güzergahı değişti demiş. İlk isiniz önümüzdeki haftasonu çalıştığı yerden ona ulasmak olsun. Ya da evden çıkınca peşine takılın,çok ciddiyim yapın bunu

Back
X