• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim doğrumu söylüyor yalanmı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi esyag
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence güvenliği ara.

Ama eşin güvenliği de ikna edebilir.

Eşin turkcellse sms takibi yaptır.. kendine bakmaya başlamış vs vs bence biri olabilir ama daha başları, sana sarılmasından belli. İlerlemiş olsa iğrenç davranırdı hatalı suçlu senmişsin gibi.

Pişman olmamak için önünü al sonuna kadar emin ol nerde ne yaptığının...

Dediğiniz gibi sarılma olayı bile ele veriyo.ama bu işin peşini bırakmıycam

o zaman bilemiycem. ama sürekli tetikte mi yaşayacak?
Haklısınız.ne yaparım bilmiyorum.
Ben olsam ya birine takip ettirir fotoğraflar yada ben çocuğu alıp aileme gidiyorum der anneme çocuğu bırakır gün boyu takip ederdim eğer bir şüphe varsa içinde bu seni kemirir ispat olmazsa evliliği yurutemezsin
ailemi karıştırmak istemiyorum açıkçası bu sorunu kendim çözmek istiyorum.neticeye göre bakıcam artık

burda ısrarla metrobüs güzergahı değişmez,değişemez yazmışlar ama siz o mesajları görmüyormusunuz nedir.yani bu bir yalan. kullanan herkesin ortak ispatı sunuluyor işte size..birde işyerinden dönme saatinin o kar sürmeyeceğide yani siz hernekadar alışmış ta olsanız inanıp kabul etmişte olsanız bugüne kadar, alın işte size apaçık burda metrobüs yolunu kullanan güzergahı tanıyan insanlarda sözkonusu ulaşım saatinin MÜMKÜN OLMADIĞINI üstüne basa basa yazıp çiziyorlar.eğer o gece hiçbirşey olmadıysa bile (ki buna inanmıyorum şahsen) şu iş-trafik akışı senaryosu bile yeter bişeyleri sorgulamaya..altından ne çıkar bilemeyiz tabi
ben o mesajları görüyorum.ben yanlış anlattım sanırım güzergah derken mesela giderken marmarayla gelirken metrobüsle geliyorum dedi demek istemiştim.tabi bu sürenin çok uzun olduğunu söyleyenleri haksız çıkarmaz.haklılar.ama dediğim gibi evde önemli bi misafiri olsada aynı saatte geliyor.mesela dün kardeşi geldi memleketten günlerdir onu bekliyor ama yine aynı saatte geldi.

bence başka bir kadın olsa planlı bsey olurdu geliyrum dyıp geç kalmazdı biraz işim var mesaideyim şurdayım burdayım derdi. bu işte başka bir iş var gbi geldi ama aradığında açmaması kafamı kurcaladı bu konuyu araştır bi iş dönmüş ama ne döndüğünü bilemedim
aynen onu bende düşündüm.işim uzadı sorun çıktı vs dese belkide hiçbişi diyemiycem ama altunizadedeyim otobüs bekliyorum dedikten sonra niye gecikiyo gerçekten anlamıyorum.

Eşiniz çk büyük yalancı . Metrobüs yolu belli 2 şerit bir şerit gidiş bir şerit geliş yanyana bu şeritler . Yani güzergah aynı !
Baslangic noktasi sogutlucesmeden bitis noktasi avcilara gitse tekrar binip geri donse yinede 4 saat yapmiyo
Eviniz metrobuse yakin degildir 5-10 dakika yurur is icinde ayni ki altunizadedesiniz isten cikip eve gelmesi 1,5 saat

Metrobus sadece kaza olursa bozulursa trafikte kaldi sayilir bunlar nadir olan oldugundada hemen baska metrobuse aktarilip olayin cozuldugu seyler

Yani bu adam sabah olmasi gereken saatte evden cikiyo ama aksam baska yere takiliyo yanit bu .
İşte bi bilsem napıyo
Sizden gizli başka bir hat daha kullanıyor olabilir mi?
Sanmıyorum diycem ama olurmu olur

Bu arada sağolsun burda bir bayanın verdiği linke tıkladım üye oldum fakat istanbul kart numarasını girdiğimde bu başka kullanıcıya kayıtlı dedi !
Yani eşim kendi kaydolmuşta olabilir.belkide yeni kaydoldu.akşam internet geçmişine bakmayı düşünüyorum.eğer kaydolduysa kendisinin açmasını söyliycem birlikte bakalım diycem.
İstanbul kart müşteri hizmetlerini aradığımdada beni aynı siteye yönlendirdi

Dediğiniz gibi sarılma olayı bile ele veriyo.ama bu işin peşini bırakmıycam

Haklısınız.ne yaparım bilmiyorum.

ailemi karıştırmak istemiyorum açıkçası bu sorunu kendim çözmek istiyorum.neticeye göre bakıcam artık

ben o mesajları görüyorum.ben yanlış anlattım sanırım güzergah derken mesela giderken marmarayla gelirken metrobüsle geliyorum dedi demek istemiştim.tabi bu sürenin çok uzun olduğunu söyleyenleri haksız çıkarmaz.haklılar.ama dediğim gibi evde önemli bi misafiri olsada aynı saatte geliyor.mesela dün kardeşi geldi memleketten günlerdir onu bekliyor ama yine aynı saatte geldi.

aynen onu bende düşündüm.işim uzadı sorun çıktı vs dese belkide hiçbişi diyemiycem ama altunizadedeyim otobüs bekliyorum dedikten sonra niye gecikiyo gerçekten anlamıyorum.

İşte bi bilsem napıyo

Sanmıyorum diycem ama olurmu olur
Esinizin cikis saati belli degil mi 6 ? Yarin bebeginizi birine birakin cikin isyerine gidin cikisa dogru .

Adi supriz ama baskin olsun birlikte binin metrobuse donun evinize sizde guzergahin degismedigini 4 saat yolun surmedigini gorun hesapta sorun bakin bakalim yolda biri ariycak mi yada isyerinde sakladigi baska telefon var mi ?

Bu arada sağolsun burda bir bayanın verdiği linke tıkladım üye oldum fakat istanbul kart numarasını girdiğimde bu başka kullanıcıya kayıtlı dedi !
Yani eşim kendi kaydolmuşta olabilir.belkide yeni kaydoldu.akşam internet geçmişine bakmayı düşünüyorum.eğer kaydolduysa kendisinin açmasını söyliycem birlikte bakalım diycem.

Uye olurken eposta ve sms istiyomus aksam esinizin telinden deneyin gecmisede bakin gece siz uyurken uye olmus olabilir

Uygulama belbim play store app bakin daha once indirip sildiyse yaninda isaret olur

Uye olurken eposta ve sms istiyomus aksam esinizin telinden deneyin gecmisede bakin gece siz uyurken uye olmus olabilir

Uygulama belbim play store app bakin daha once indirip sildiyse yaninda isaret olur
İndirmemiştir büyük ihtimal siteden üye olmuştur ama geçmşten silmeyi akıl etmez geçmişine bakıcam.

Bir kağıda seni seviyorum yazıp cebine koy o farkederse sana söylemezse şüphe et ama o farketmez de sen yanında makineye atmadan ceplerini karıştır ve notu bulmuş gibi yap verdiği tepki herşeyi açıklayacaktir

Google Chrome kullaniyordur muhtemelen Google ayarlarından etkinligime gir orada girdiği siteler silinmez oradan bakabilirsin

Bir kağıda seni seviyorum yazıp cebine koy o farkederse sana söylemezse şüphe et ama o farketmez de sen yanında makineye atmadan ceplerini karıştır ve notu bulmuş gibi yap verdiği tepki herşeyi açıklayacaktir
Yazım şeklini biliyorsa bu dediğiniz işe yaramayacaktır

Eşinizin başka mail adresi yoksa, siteden "şifremi unuttum" seçeneģinden eşinizin mailini girin ve bir sorun olmadan maile şifre gönderildiği iletisini alırsanız, eşinizin üye olduğundan emin olabilirsiniz.( Siteyi bilmiyorum standart prosedürden bahsettim.)

Ortada yanlış birşeyler var gibi.Peşini bırakma kesinlikle.Ama senin yapmasına kızdığın rahatsız olduğun şeyler var mı?Yani atiyorum alkol almasi,görüşmesini istemediğin bir arkadaş,kahveye gitmesi,maça gitmesi... gibi.Bunlar gibi yaptığında kızdigin birşeyi o akşam yapmış o yüzden bu tavırlara girmiş olabilir mi?

bu gerçekten çok orjinalmiş

Yazım şeklini biliyorsa bu dediğiniz işe yaramayacaktır

Bunu yapmak istediğimde yazımı değiştirrim diye düşünüyorum

Eşi en sevdiği rengi bilmiyorsa yazısını da bilmez farklı bir yazım şekli kullanabilir

bildiğini sanmıyorum.siz psikolog falanmısınız

Eşinizin başka mail adresi yoksa, siteden "şifremi unuttum" seçeneģinden eşinizin mailini girin ve bir sorun olmadan maile şifre gönderildiği iletisini alırsanız, eşinizin üye olduğundan emin olabilirsiniz.( Siteyi bilmiyorum standart prosedürden bahsettim.)
malesef canım mail şifresini bilmiyorum

Ortada yanlış birşeyler var gibi.Peşini bırakma kesinlikle.Ama senin yapmasına kızdığın rahatsız olduğun şeyler var mı?Yani atiyorum alkol almasi,görüşmesini istemediğin bir arkadaş,kahveye gitmesi,maça gitmesi... gibi.Bunlar gibi yaptığında kızdigin birşeyi o akşam yapmış o yüzden bu tavırlara girmiş olabilir mi?

Yok canım yapmaz.yapsada kızmam zaten

esyag esyag mailini kontrol etmeniz için yazmamıstım. Sadece üyeliğinin olup olmadıgını anlamanız için yazdım. Siteye üye olmadıgını söylerse bir de benim dediğimi deneyin. Maile şifre gönderilirse eşiniz üye demektir.

Aynen şifremi unuttum de bakalım mil gitçek mi? Maili telefona kurulu değil mi?

Ayrıca Akbil dökümünü bulsanız veya güvenlikten öyle bişi olmadı cevabını alsanız da önce son olArak sen şimdi dün tekrar geri döndün di mi diye teyit alın. Direk; ben baktım gitmemişsin veya güvenlik gelmediğini söyledi falan dersen midem ağrıdı oturdum dedim ya diyebilir. Lafı çevirmek için

Back
X