Eşim doğum günlerimi hatırlamıyor

DURUYAPRAK

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
137
16
318
Ankara
bugün benim doğum günüm ve kımse hatırlamıyor aslına bakarsanız her yıl boyle son dakıka hatırlanırım yada hatırlanmam... aılem ve yakın ıkı dostum harıcınde... eşimde hatırlamıyor en cok da bu uzuyor benı ... ıkı yıllık evlıyım ama doğum gunumu ıkı yıldırda kutlamıyor... bu kadar mı ya sevgı ozen ... :59: kızlar çok üzgünüm

ayyy kıyamam yaa :70:
iyi ki doğdunnnn canımmm :71::71:
madem doğumgünün ve kimse hatırlamıyor sen de kendini ödüllendir dilediğnce gez dolaş bugün alışveriş yap kendine gelirsin hemencecik :1:

Eşinin sevgisini hissediyorsan,
üzüldüğünü hatırlanmak
hoşuna gideceğini anlat.
Mesela akşam eve gelince pasta hazırla,,ışıkları kapat ve ikinizin adına kutla
belki mahçup olur. :34:
Nice mutlu ve güzel yıllara:71:

bugün benim doğum günüm ve kımse hatırlamıyor aslına bakarsanız her yıl boyle son dakıka hatırlanırım yada hatırlanmam... aılem ve yakın ıkı dostum harıcınde... eşimde hatırlamıyor en cok da bu uzuyor benı ... ıkı yıllık evlıyım ama doğum gunumu ıkı yıldırda kutlamıyor... bu kadar mı ya sevgı ozen ... :59: kızlar çok üzgünüm

Doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu senelere. :71:

Bazı aileler ya da kişiler bu tür özel günlere fazla dikkat etmez. Bence eşinizin sevgi ve özeni başka şeylerle ölçün, sırf özel günlerle ilgili davranışlarını baz almayın. Annemin benim doğum günümü unuttuğu zamanlar oldu (ki tek çocuğuydum), hiç dert edilecek birşey değil. Bir de tam yaz, tatil döneminde doğum gününüz. Diğer dostlarınız tatilde veya tatil planları yapıyorlarsa, ya iznime kaç gün kaldı, ya da iznimin kaç günü geçti diye bakıyorlardır takvime. O arada da sizin doğum günü gümbürtüye gidiyordur.

Siz eşinizin, dostunuzun doğum günlerini hiç atlamayan bir tipseniz herkesin de doğal olarak öyle olmasını beklersiniz, ama bazı kişiler için bu iş o kadar önemli olmayabilir. Önemsemeyenin doğum gününü siz de es geçiverin olsun bitsin.

Oyyy fındıkım yerim seni beeen :70:
Üzülme beni de kimse hatırlamıyor :1:
Facebook denen menet olmasa kimsenin kutlayacağı da yok aslında :1:
Umrumda da değil şahsen beni kutlamayanı bende kutlamıyorum. Söyleyince sen beni kutladın mı diyorum mors oluyor :d
kutlayana eyvallah kutlamayana eyvallah yaw :D

üzülme canım aynı durumdayız seninle :29:

sende seni hatırlayanları hatırla benim gibi :39:

İYİKİ DOĞDUNUZ..NİCE MUTLU YILLARA...SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU BAŞARILI YILLAR GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE...:71::71::71:

Umrumda da değil şahsen beni kutlamayanı bende kutlamıyorum. Söyleyince sen beni kutladın mı diyorum mors oluyor :d

teşekkür ederim tebrikleriniz için... haklısınız ama insan bekliyor yine de

Oyyy fındıkım yerim seni beeen ÇOK SEVİNDİM ÇOK MUTLU OLDUM TEŞEKKÜR EDERİM İNSAN BOYLE GUNLERDE DAHA FAZLA DUYGUSAL OLUYOR..

bugun benimde doğum günüm canım.aynı günde doğmuşuz ne güzel.seninde doğum günün kutlu olsun.üzülme benimde facedeki arkadaşlar dışında reelden kutlayan olmadı henuz akşama kadar bekle bakalım sıkma canını.güzel günler bizim olsun :):):):))::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyy kıyamam yaa :70:
Iyi ki doğdunnnn canımmm :71::71:
Madem doğumgünün ve kimse hatırlamıyor sen de kendini ödüllendir dilediğnce gez dolaş bugün alışveriş yap kendine gelirsin hemencecik :1:

teşekkür ederim uygulayacagım dedıgınızı benı kımse hatırlamıyorsa ben kendımı hatırlayayım bari:)
iyi ki doğdum herşeye rağmen:):92:

bugun benimde doğum günüm canım.aynı günde doğmuşuz ne güzel.seninde doğum günün kutlu olsun.üzülme benimde facedeki arkadaşlar dışında reelden kutlayan olmadı henuz akşama kadar bekle bakalım sıkma canını.güzel günler bizim olsun :):):):))::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

iyi ki doğdun canım hersey gönlünce olsun ve unutulmaman dileğiyle kocaman öpüyorum :29:

D.günün kutlu olsun mutlu yıllar belki sürpirz yapar tanıdıklarınız :16:

doğum günün kutlu olsun nice mutlu, sağlıklı senelere Allah uzun ömür versin :71: belki bu sene hatırlar hatta sürpriz hazırlıyordur belkide üzülme :70:

34 yaşıma geldim:30:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA oldum mu o kadar??????????????????????????? :53:

Her sene aynı duygusallık, aynı çocuk gibi hissediş...

Doğum günleri böyle çocuklaştırıyor insanı; üzülme günün bitmesine ne kaldı demekten başka birşey gelmiyor şu an içimden.

chiko89a katılıyorummmm ! sevgililer gününde de mutlaka kendime hediye alırım misal ben, paketletirim fln :D:D çık sevdiğin yerlere git alışveriş hele ah muhteşem bi psikoterapi... facebook çıktı mertlik bozuldu vallaha, acaba o olmasa kaç kişi hatırlıcak gerçekten de.. insanlar artk hep farklı şeylerle uğraşıyorlar hani ekmek aslanın ağzında derler ya... babam kendi doğum gününü fln unutur mesela...
şimdi sen üzülmeyi unuttt pcden de kalk şööle bi silkelen iyi ki doğmuşum de :) nice mutlu huzurlu sağlıklı bolluk bereket içinde yaşlara canım inşallah :)

Back
X