Eşim doğum günümü unutmuş :(

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.638
16.059
298
Yeni Evliyim ve bugün benim doğum günüm kızlar ama eşim her özel günü geçiştirdiği gibi bugünü de güya unutmuş :lülülü:ben ona doğum Günü'nde evde çok özel sürprizler hazırlamıştım.Basit mi düşünüyorum bilmem ama kırıldım,fazla mı duygusalım bilmiyorum.Yazasım geldi işte :KK64:Bir de bana ne dese beğenirsiniz : Niye hatırlatmadın bdn tutamıyorum tarihleri Aklımda :olamaz:kendine benzetecek beni bu gidişle

Son düzenleme:
Yeni Evliyim ve bugün benim doğum günüm kızlar ama müstakbel eşim her özel günü geçiştirdiği gibi bugünü de güya unutmuş :lülülü:ben ona doğum Günü'nde evde çok özel sürprizler hazırlamıştım.Basit mi düşünüyorum bilmem ama kırıldım,fazla mı duygusalım bilmiyorum.Yazasım geldi işte :KK64:Bir de bana ne dese beğenirsiniz : Niye hatırlatmadın bdn tutamıyorum tarihleri Aklımda :olamaz:kendine benzetecek beni bu gidişle
Müstakbel demek,olacak olan demek,olmamış demek,
Muhterem demek istediniz sanıyorum.
Neyse,kimisi sevmiyor kutlamayı,
Sizinki unutmuş en azından.
Kimileri hatırlayıp özellikle kutlamıyor,onlara ne yapmalı.
Huzurlu mutlu yaşlara.

Mutlu yıllar dilerim. :eğlence: Ben çok bozulurdum bu duruma. Ancak özel günleri aklında tutamadığını zaten biliyormuşsunuz bu yüzden yuva da yıkılmaz en iyisi telefonuna falan not etsin de siz de özel gününüzde kendinizi değersiz hissetmeyin. :lülülü:

Müstakbel demek,olacak olan demek,olmamış demek,
Muhterem demek istediniz sanıyorum.
Neyse,kimisi sevmiyor kutlamayı,
Sizinki unutmuş en azından.
Kimileri hatırlayıp özellikle kutlamıyor,onlara ne yapmalı.
Huzurlu mutlu yaşlara.
Evet kelime hatalı olmuş Haklısınız.ilk yılımızda bari böyle yapmasaymış peh peh peh :) tşk ederim bu arada

Back
X