Eşim doğumdan sonra çok değişti

Durum her ne olursa olsun öncesi veya sonrası bu adamın cahil ve saygısız biri olduğu gerçeğini değiştirmez.

Severek evlendik… sanıyordum. Ama sevmiyormuş belkide. Bir kaç kere sordum, eğer beni sevmiyorsan sevgin azaldıysa sessiz sakin giderim yoluma. Hiç arkama bakmadan. Seni tutan yok gidersen git dedi
su herifleri bir de baba yapiyorsunuz ya ! ailene dönemez misin ? ekonomik bagimsizlik var mi?

doğumdan sonra değişti demişsiniz öncesinde nasıldı?

Severek evlendim yazmışsınız ama uzun uzun flört ederek olan bir evlilik mi? Yoksa birileri sizi denk gördü, yakıştırdı, tanışıp kısa sürede mi evlendiniz?
Evlilik çok yeniyken çocuk olmuş, eğer sevgililik de kısa sürdüyse çok doğru değerlendirememiş olabilirsiniz.
Gerçekten çok üzüldüm yazdıklarınıza😢 Ama bu sözün üzerine sizi orda tutan ne? Ekonomik özgürlüğünüz var mı? Çocuğunuza tavrı nasıl bir de?
Bir buçuk yıl sevgili kaldık, ama o dönemimizde pek kolay geçmedi… ama sevdigini saniyordum, ben çok seviyordum, herşeyi yapardım bir kaç şeyi de görmemezlikten gectim, ama bazı şeyler ilk baştan da belliydi.
Ekonomik özgürlügüm var ve hiç ona bagli degilim, geçimimi saglarim…🥺
Adam şiddet eğilimli, sevgisiz, saygısız, vurdumduymaz...

Bunlar doğumdan sonra mı

Uzun süre kimseye anlatmıyordum, ama şimdi burada sizin düşüncelerinizi okuyunca anladım ki gerçekten davranışları normal değil. Ondan önce şükret haline diyip geçiyordum…
ortada sukredecek birsey yok ki
adam kendi yasadigi evde birkac is yapiyor. bu mu yani sukur sebebi?
ki ekonomik ozgurlugunuz varmis. yani calisiyorsunuz. siz erkek isi yapip calisip eve destek oluyorsunuz ama o kadin isi yapip senin tum yaptigin isin belki %5ini yapiyor diye adami alkisliyorsunuz, iyi diyorsunuz. nesi iyi? babaniz ev isi yapmazdi ama anneniz de calisip babaniza destek cikmazdi. adam disarida calisirdi kadin evi cekip cevirirdi. siz hem eve maddi destek sagliyorsunuz hem isten yorgun argin gelip yemek temizlik girisiyorsunuz. bu arada kocaniz iki isin ucundan tutunca da "şükür"

1. Kaya Çilingiroğlu sendromu (doğum yapan kadından soğunması)
2. Cinsel yönelim olayı
3.Kalbinde başka biri var.

Bir buçuk yıl sevgili kaldık, ama o dönemimizde pek kolay geçmedi… ama sevdigini saniyordum, ben çok seviyordum, herşeyi yapardım bir kaç şeyi de görmemezlikten gectim, ama bazı şeyler ilk baştan da belliydi.
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah 🙏

Zamanı geri döndüremeyiz ama aşık kadınların hatası sevgiliyken ne olduğu belli erkekle evlenmekte ısrarcı olmaları.
Sizi suçlayan hor gören biriyle evli kalmak zorunda değilsiniz.

Ama eşinizle aranız, sevgiliyken pek iyi değilmiş. Adam size ne rol yapmış, ne sonradan değişmiş. Adam hep böyleymiş. İşin içine aynı eve girmek, evlilik sorumluluğu, anne baba olmak, hamilelik, bebek sahibi olmak eklenince sadece daha fazla gerilmişsiniz.

Ya boşanırsınız.
Ya da bu halini kabul edip, evliliğinizi devam ettirirsiniz.

Ama şikayet etmek, kavga etmek, değişsin diye saatlerce dil dökmek sizi sadece yıpratır.

Son düzenleme:
Ben ama özel şeyler sanıyorum, çünkü babamdan pek görmedim… hep annem yapardı herşeyi. Babam çok rahat di annem herşeyi yapardı. Böyle biri karşına çıkınca şaşırdım… benim için neler yapıyormuş sandım. Artık anlıyorum ki hiç birşey yapmiyormus. Bana her gün kötü davranır. Bir gün olsun güzel bir kelime çıkmazı ağzından .. bir iki kere karşı çıktım o da bana cam bardağı firlatacakdi bir kere de kapıyı kiriyordu, çocuk olduğu için sustum…
Böyle bir adamla ömür geçmez. Ekonomik dayanağınız, aileden maddi manevi desteğiniz var mı?

Severek evlendik… sanıyordum. Ama sevmiyormuş belkide. Bir kaç kere sordum, eğer beni sevmiyorsan sevgin azaldıysa sessiz sakin giderim yoluma. Hiç arkama bakmadan. Seni tutan yok gidersen git dedi
Yani seni sevmiyorum demiş. Burnuma aldatma kokuları geliyor. Dava açacaksanız çekişmeli açın hts kayıtları ve otel kayıtlarını istetin.

Burda çok kimse yazmamış ama ben yazayım, uyarı niteliğinde olsun. Boşanmaya niyetiniz yoksa aldatıldığınızı yakalasanız bile belli etmeyin. Bu çok temel bir kuraldır, gerektiğinde kullanmak için bildiğinizi asla belli etmeyin. Aldattığını bildiğinizi anlarsa yüzsüzleşir bu erkek milleti. Tabii bunu ben genel olarak yazdım, kocanızın öyle bir durumu yoktur belki.

ortada sukredecek birsey yok ki
adam kendi yasadigi evde birkac is yapiyor. bu mu yani sukur sebebi?
ki ekonomik ozgurlugunuz varmis. yani calisiyorsunuz. siz erkek isi yapip calisip eve destek oluyorsunuz ama o kadin isi yapip senin tum yaptigin isin belki %5ini yapiyor diye adami alkisliyorsunuz, iyi diyorsunuz. nesi iyi? babaniz ev isi yapmazdi ama anneniz de calisip babaniza destek cikmazdi. adam disarida calisirdi kadin evi cekip cevirirdi. siz hem eve maddi destek sagliyorsunuz hem isten yorgun argin gelip yemek temizlik girisiyorsunuz. bu arada kocaniz iki isin ucundan tutunca da "şükür"
Bu bana çok yardımcı oldu ve beni düşündürdün sizleri okuduktan sonra ben ne malmışım uyuyormuşum diyorum. Ne aptalmisim.

Yani seni sevmiyorum demiş. Burnuma aldatma kokuları geliyor. Dava açacaksanız çekişmeli açın hts kayıtları ve otel kayıtlarını istetin.
Hangi ara ama? Telefonu her zaman her yerde olur yanında bile olmaz. Hiç ilgilenmiyor telefonuyla. Telefonuna da baktım tertemizdi. Hangi ara yapacak diye düşünüyorum

doğumdan sonra değişti demişsiniz öncesinde nasıldı?
Öncesi de idare eder, yine gezerdik bana böyle kaba davranmazdı. Kızmazdı sesini yükselmezdi sinirlenmezdi. Şimdi küçük şeylere bile sinirleniyor. Gerçekten ayağı kaysa düşse orada bile suçluyum. Camı açık bırakır unutur, sonra üşür ondan sonra öksürmeye başlar, bana bağırır neden çamı açık bıraktım diye, takı aklına gelir ve susar. Dün salata yedi yaptığım yemeği beğendi mi nbikemem yedi ama sonra dedi ki, sen bana hiç yemiyorsun deme diye yedim. Yeterki beğendini hissettirmesin beni özel hissetmeyim diye hiç ellerine sağlık güzel olmuş demez

Hangi ara ama? Telefonu her zaman her yerde olur yanında bile olmaz. Hiç ilgilenmiyor telefonuyla. Telefonuna da baktım tertemizdi. Hangi ara yapacak diye düşünüyorum
Hic dusunme kuzum
Biri var veya yok sana boyle davranamaz
Bak bu adam Allah muhafaza seni ya kanser eder ya da kafayı yedirir zaten deliydi der
Bak ben 48 yasindayim bu adam düzelmez kuzum ben böylelerini cok gördüm duydum
Simdi sen soluyorsun ilerde yavrum evladında solacak Allah muhafaza
Bak ne güzel maddi imkanım var ona muhtaç degilim onsuz da yaşarım demişsin cok sevindim 1 saniye bekleme bas tekmeyi
Benimde kizim var sende muhtemelen kizim yasindasin ona ne diyeceksem sana da aynını diyorum çekme evladim kötü gunun sonu gelmiyor çekme kendine bu hayatı reva görme bas tekmeyi defolsun gitsin uğurlar olsun Elalem ne der diye düşünme el alem 1 konusur 2 konusur ömür boyu konuşmaz unutulur gidersin boş ver el alemi sen kendine ve yavruna odaklan lütfen bu erkek musvettesinden ayril

Hic dusunme kuzum
Biri var veya yok sana boyle davranamaz
Bak bu adam Allah muhafaza seni ya kanser eder ya da kafayı yedirir zaten deliydi der
Bak ben 48 yasindayim bu adam düzelmez kuzum ben böylelerini cok gördüm duydum
Simdi sen soluyorsun ilerde yavrum evladında solacak Allah muhafaza
Bak ne güzel maddi imkanım var ona muhtaç degilim onsuz da yaşarım demişsin cok sevindim 1 saniye bekleme bas tekmeyi
Benimde kizim var sende muhtemelen kizim yasindasin ona ne diyeceksem sana da aynını diyorum çekme evladim kötü gunun sonu gelmiyor çekme kendine bu hayatı reva görme bas tekmeyi defolsun gitsin uğurlar olsun Elalem ne der diye düşünme el alem 1 konusur 2 konusur ömür boyu konuşmaz unutulur gidersin boş ver el alemi sen kendine ve yavruna odaklan lütfen bu erkek musvettesinden ayril
Allah sizden bin kere razı olsun. Çok mutlu etti sizin yaziniz beni şu an. Çok haklısınız, gerçekten konuşsam bile esimle degismiyecegini biliyorum. Bir kaç kez yorum yaptım sessiz sakin bir tonla ama delirdi. En güzeli hep ona haklısın yada onaylamamı istiyor, ozaman iyi, ama ne zaman karşı çıksam onun dediğine ozaman bana birşey fırlatmak istiyor yumrugunu gösterir, ama vurmaz. Gerçekten artık çok soğdum. Çok sevmiştim bir aralar artık yanında bile duramıyorum. Gönlümden gülmek gelmiyor zaten gülmüyorum. Sadece minik bebeğime bakinca çok mutlu oluyorum. Hep dedim ki kendi kendime abartmıyorum belki de, şükretmem lazım herseyimi alır öder yedirir içirir. Ama gezdirmez. Ne izin yaparız ne güneşi sever ne denizi ne gölü ne piknik ne cafe de orurmayi. Is ve ev. Tv izlemek

Allah sizden bin kere razı olsun. Çok mutlu etti sizin yaziniz beni şu an. Çok haklısınız, gerçekten konuşsam bile esimle degismiyecegini biliyorum. Bir kaç kez yorum yaptım sessiz sakin bir tonla ama delirdi. En güzeli hep ona haklısın yada onaylamamı istiyor, ozaman iyi, ama ne zaman karşı çıksam onun dediğine ozaman bana birşey fırlatmak istiyor yumrugunu gösterir, ama vurmaz. Gerçekten artık çok soğdum. Çok sevmiştim bir aralar artık yanında bile duramıyorum. Gönlümden gülmek gelmiyor zaten gülmüyorum. Sadece minik bebeğime bakinca çok mutlu oluyorum. Hep dedim ki kendi kendime abartmıyorum belki de, şükretmem lazım herseyimi alır öder yedirir içirir. Ama gezdirmez. Ne izin yaparız ne güneşi sever ne denizi ne gölü ne piknik ne cafe de orurmayi. Is ve ev. Tv izlemek
Vakit kaybetme kuzum oyle çabuk geçiyor ki gençlik bu dag ayısı ile harcama
Bas tekmeyi

Back
X