- Emoji Skoru
- 5.629
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi cicegimdin91
gerçekten huylarını özel sandım, bu kaşarını da kendi ailenden görmediğim için çok büyük beceriler sandım. Küçük yaşta annen çalışırdı çok küçüktük babam da anneme herşeyi yaptırırdı, annen çalışırdı babam kısa çalisip eve gelirdi, herşeyi annem yapardı. Boşandılar yıllar sonra. Nereden bilebilirim ki bu davranışlarının normal olmadığını? Sonuçta ben daha iyisini göremedim. Beynimde bu iyi diye algıladım. Etrafımda kimseye soramıyorum herkes onu pırlanta çok iyi bir eş sanıyor. Sonra sizleri buldum. Buraya sorduktan sonra anladim
Çok şeyin yanlış gittigini… coo kırgınım sütüm azalacak diye korkuyorum, zaten azalmış bir durumda tamamen kesilecek diye çok korkuyorum. Geri adım asla atmam bu gece sırtım dönük eşim içeriye girdi , çocuğuma sütünü veriyordum çok korktum bana zarar verecek diye
Eşin korkunç bir insan ya, sen boşan diye yol yapıyor resmen. Baba olma sorumluluğunu da alabilecek bir adam değil. Temiz titiz bir kadın olma zorunluluğumuz da yok, ben de değilim. Ki daha yenidoğan annesisin.
Korkunç kere korkunç eşin. Kendi can güvenliğin için ya bu adamı gönder ya kendin git.