Eşim doğumdan sonra çok değişti

zaten normal kocalar hamile eslerinin ayakkabilarini giydirirler, son aylarda ayakkabi giyinmek cok buyuk mesele. ben hastaneye - spora vs gidiyorsam ayakkabi cikartip giyinmem gerekiyorsa terlikle gidiyorum 😅
ama esimle gidiyorsam gonul rahatligiyla ayakkabi giyiniyorum o zaten corabimi ayakkabimi giydirir, baglar.
cogu hamile esi de boyle, gittigim egitimlerde goruyorum, egzersiz bitince kocalarin hepsi sindrellanin prensi gibi giydiriyor eslerinin ayakkabilarini
tabii bunu sorumluluk alip doguma yardimci olabilecek birsey ogrenmek icin gebe okullarina gelebilecek turden kocalar yapiyor, sanki baskasindan peydahlamissin da lütfedip nufusuna almis gibi davranan kocalardan beklememek lazim
allah sağlıkla kucağına almayı nasipetsin cnm. güzel bir konformuş, bizede nasipet yarabbi bebişi. :) çaktırma ben düğüne giderken eyilemeyeceksem giydirttiriyorum aramızda hahajsjs.

ay ben bu yüzden de işte üçüncü filan diyorum sanırım. 1 yıldır yurtdışında ama öncesinde 8 yıl sürekli evdeydi hamile olmasam da ayakkabımı çorabmı giydirir banyodan sonra saçımı tarar kurutur filan. :nazar: bu konu benımle alakalı değildi ama görünce yazasım geldi.
aşko aynı hizmeti alıyomuşsun ztn, üçümncü niye kraliçeliğini sürdür rahat et hahajsjs. :D

Hamile degilim esimle disardayken bagcigim cozulse baglar. 😄 evde ayagimda corap yoksa bazen getirir giydirir. Ama bebek olsa bakmak isteyecegini dusunmuyorum ya cocuk sorumlulugu almak istemez alsa da hani isteyerek yaomayacaktir hos ben de istemem. 😀 Bu yuzden cocugumuz ama yok
Adamlarin genel davranislarin hamielelik, cocuk durumlarina olan yaklasini cikartmakta her zaman dogru sonuc vermeyebilir.
Erkeklerin cogu benim sorumluluk alasim yok yapmayim cocuk demez
benimkide alt falan değiştiremem ama oyalarım oynatırım diyor, bende herşeyi beklemiyorum ztn.

benimkinin meslegi zaten okul öncesi, ben hayatimda 1 bez degistirmedim o belki 1000 bez degistirmistir. bu görev de onda, evdeyse:KK59:
çok şanslısın evdeyken kıreşe bırak kaç bacım :D süslen püslen dışarda zaman geçir. ayakkabı işimi unutma devam et de takılır, kraliçe annesin sonuçta :D hahajsjs.

Back
X