Haklısın kimse gelmeden yerimizi alalım kardeşburalar karışır benden demesi.
1 yıldır kopuğuz.uzağız da.durum aslında kopmuş gibiydikağıt üzerinde de olsa evliyken başka bir ilişkin var
ben çoktan başlatmk istemiştim işlemleri.o uzak duralım kfa dinleyelim dedievlisin ama başkasıyla ilşkn var bu nasıl birşeydir arkadaşım ya
az çok farkında.sorunlar benden kaynaklı değildi.amacım aldatma değildi.evlilik süresince de asla düşünmedim.ama durum farklı 1 yıldırEşin aldatıldığını öğrensin de bakalım hala seni isteyecek mi yoksa zinadan açacak mı tazminat davasını?
.eşim evlenilecek kişi.
önceden açtım konuyu.detaylı yazmıştım.eşimle 1 yıldır ayrı sayılırız.ara verelim daha sağlıklı olur demişri.dış etkenlerden ilişkimiz sıkıntılı olmuştu.çocuk olmama sorunu da vardı.biriyle 2-3 aydır ilişkm başladı.eşim barışalım diyo.şimdikiyle bulutlarda gibiyim.basit biri olduğum için bu ilişkide değilim.birden kapıldım.bi yanım dön diyor.eşim evlenilecek kişi.şimdiki ise gününü gün edeceğin mutluluğu sonsuz sunan biri ama nereye kadar.ve desem ki barışmak istiyorum sıkıtı çıkar gibi.beni bırakacağını da sanmıyorum.nasıl demeliyim veya dememeli ve devam mı etmeli
Eşiyle evli diğeri ile sevgiliHiç bir şey anlamadım ...
Eş evlenilecek kişi , peki siz kiminle evlisiniz konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?