eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

elakaya84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
175
33
48
41
önceden açtım konuyu.detaylı yazmıştım.eşimle 1 yıldır ayrı sayılırız.ara verelim daha sağlıklı olur demişri.dış etkenlerden ilişkimiz sıkıntılı olmuştu.çocuk olmama sorunu da vardı.biriyle 2-3 aydır ilişkm başladı.eşim barışalım diyo.şimdikiyle bulutlarda gibiyim.basit biri olduğum için bu ilişkide değilim.birden kapıldım.bi yanım dön diyor.eşim evlenilecek kişi.şimdiki ise gününü gün edeceğin mutluluğu sonsuz sunan biri ama nereye kadar.ve desem ki barışmak istiyorum sıkıtı çıkar gibi.beni bırakacağını da sanmıyorum.nasıl demeliyim veya dememeli ve devam mı etmeli

pardon ya eski konunuzu bilmiyorum.
resmi olarak boşanmadan 1 yıldır ayrı yasiyosunuz. Bu arada Siz biriyle ilişkiye başladınız.kocanız şimdi barisalim diyor , napayim diyemi soruyorsunuz bize?
bu ne biçim ilişki yumağı anlamadım?
iki insan ya bosanir ya boşanmaz.
ayrı yaşamak nedir?
sonra böyle ne etcem soruları bi bana mı garip geliyo?

Eşin aldatıldığını öğrensin de bakalım hala seni isteyecek mi yoksa zinadan açacak mı tazminat davasını?
az çok farkında.sorunlar benden kaynaklı değildi.amacım aldatma değildi.evlilik süresince de asla düşünmedim.ama durum farklı 1 yıldır

Evliyken başka birisiyle flört..
Eşiniz evlenilecek kişiyse neden ayrısınız peki.
Diğeri mutluluğu sonsuz sunuyor ondada kafanız karışık .
Siz en güzeli kocayı boşayın diğerinede yol verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…